Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ





ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ




ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ





 



ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ - ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΚΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ . ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π.Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν Τσίπρας & Κοτζιάς

Tην άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π.Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν οι Τσίπρας και Κοτζιάς οι οποίοι το το θεώρησαν ως... ακραία ενέργεια.
Μια δικαιολογία βέβαια που έχουμε εφεύρει στην Ελλάδα για να αποφύγουμε τις δύσκολες αποφάσεις.
Η στρατιωτική ηγεσία και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ήθελαν την άμεση καταστροφή του UAV για τους εξής απλούς λόγους:
1) Το τουρκικό Drone εκτελούσε μια άκρως επιθετική ενέργεια, αυτήν της κατασκοπείας και αυτήν την φορά δεν υπήρχε η δικαιολογία της υποτιθέμενης «εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων».

Για πρώτη φορά αναχαιτίστηκε τουρκικό Drone στο Αιγαίο - Οι Τούρκοι «χαρτογραφούν» την διάταξη των ελληνικών δυνάμεων

Xθες στην περιοχή της Ρόδου έγινε για πρώτη φορά αναχαίτιση από τα μαχητικά της ΠΑ σε τουρκικό drone (UAV ANKA) του τουρκικού Ναυτικού το οποίο εντοπίστηκε από τα ελληνικά ραντάρ.
Αμέσως δόθηκε εντολή απογείωσης από το Καστέλι και τα ελληνικά μαχητικά εντόπισαν το UAV το οποίο είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση Ντάλαμα.
Στην αρχή οι Τούρκοι το απέσυραν στον τουρκικό εναέριο χώρο αλλά αμέσως μετά το επανέφεραν στον ελληνικό όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση από τα ελληνικά F-16 πριν οι Τούρκοι το αποσύρουν οριστικά.

Πάσχα στις φυλακές της Τουρκίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς - Στην Αδριανούπολη για το πέμπτο επισκεπτήριο οι γονείς τους

Οι γονείς τους θα βρεθούν για πέμπτη φορά στην Αδριανούπολη, προκειμένου να έχουν ένα σύντομο επισκεπτήριο με τα παιδιά τους, ενδεχομένως και από κοντά, χωρίς την παρεμβολή του τζαμιού που συνήθως υπάρχει.

Το επισκεπτήριο θα γίνει στη μία το μεσημέρι, ενώ οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών νωρίτερα θα πάνε στο ελληνικό προξενείο προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.