Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Υποφέρετε από Μεταταρσαλγία; Αντιμετωπίστε την χωρίς χειρουργείο


Υποφέρετε από Μεταταρσαλγία; Αντιμετωπίστε την χωρίς χειρουργείο



Ο όρος «Μεταταρσαλγία», είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον πόνο στο κάτω και μπροστά μέρος του ποδιού (περιοχή των κεφαλών των μεταταρσίων). Συνήθως ο πόνος εντοπίζεται κάτω από τις κεφαλές του 2ου, 3ου, ή 4ου μεταταρσίου. Χαρακτηρίζεται από τους ασθενείς ως βαθύ, σταθερό άλγος με ή χωρίς καυσαλγία (αίσθημα καψίματος) (Εικόνα 1).

Μύκητες στα νύχια: 3 λύσεις για φυσική αντιμετώπιση!



Η λοίμωξη των νυχιών από μύκητες οφείλεται συνήθως στην υγρασία που “παγιδεύεται» σε θερμό περιβάλλον, όπως το εσωτερικό των παπουτσιών, γι’ αυτό και είναι συνηθέστερη στα πόδια αντί για τα χέρια.
Οι μύκητες αναπτύσσονται με μεγαλύτερη ευκολία στο υγρό, θερμό και σκοτεινό περιβάλλον, γι’ αυτό και τα πόδια θα πρέπει να παραμένουν στεγνά και τα παπούτσια να αερίζονται συστηματικά.
Αρχικά, ο μύκητας στα νύχια κάνει την εμφάνισή του ως μια μικρή, λευκή ή κιτρινωπή κηλίδα στην άκρη του νυχιού. Όσο εξαπλώνεται, το νύχι μπορεί να γίνει πιο παχύ και εύθρυπτο, να αλλάξει σχήμα ή να γίνει πιο σκουρόχρωμο. Πρέπει να ληφθεί κατάλληλη αγωγή, καθώς ο μύκητας στα νύχια δεν υποχωρεί από μόνος του.

Ο ζεόλιθος της Ελλάδας



Ο ζεόλιθος της Ελλάδας γίνεται σιγά σιγά μια πραγματικότητα κι αν μερικοί δεν το αντιλαμβάνονται, δεν έχει μεγάλη σημασία, διότι τα πράγματα αλλάζουν και θα το δουν με τα μάτια τους αφού αλλάξουν τα δεδομένα.
Με την πάροδο του χρόνου η Ελλάδα ενημερώνεται για την αξία του ζεόλιθου της Θράκης κι από την Κέρκυρα, στην Κρήτη, στο Καστελλόριζο, στη Ρόδο, στη Μακεδονία και στην Πελοπόννησο, κάθε Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει ότι είναι η Ελλάδα του μέλλοντος που έρχεται με το ζεόλιθο.

Γιατί επιλέγουν οι τράπεζες να μοιάζουν με αρχαίους ναούς;


Η μορφή των κτιρίων πού στεγάζουν τα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – σε κτίρια που κατασκευάστηκαν έως και τις αρχές του 20ου αιώνα – αντιγράφουν τους αρχαίους Ελληνικούς ναούς .
 
Γιατί επελέχθη αυτή η μορφή; Αυτοί που τα κατασκεύασαν γνώριζαν κάτι που εμάς μας διαφεύγει;
 
Μελετητές που ως αντικείμενό τους έχουν την ψυχολογία ( ατομική και των μαζών ) , την αρχιτεκτονική , την ιστορία , υποστηρίζουν ότι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εδράζεται πάνω σ’ αυτό που ονομάζουμε… ΠΙΣΤΗ-trust-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Ερευνητής ισχυρίζεται ότι βρήκε συντρίμμια του μαλαισιανού αεροσκάφους





Ένας εθελοντής ερευνητής, ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας, ισχυρίζεται ότι έχει βρει συντρίμμια του μαλαισιανού αεροσκάφους που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014.
Σύμφωνα με τον Άντρε Μάιλν, τα συντρίμμια που εκτός απροόπτου ανήκουν στο αεροπλάνο της Malaysian Airlines βρίσκονται σε περιοχή που δεν ερευνάται.
«Πρέπει να ρίξουμε οπωσδήποτε μια προσεκτική ματιά στον Κόλπο της Βεγγάλης. Χρειάζομαι, όμως, τη βοήθεια όλων. Απαιτούνται 1,3 εκατ. λίρες για να γίνει αυτή η έρευνα και να μάθουμε αν τα συντρίμμια όντως ανήκουν στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH 370», υποστήριξε ο Μάιλν, ο οποίος όπως δήλωσε, σκοπεύει να απευθυνθεί και σε απλούς πολίτες για να συγκεντρώσει το απαιτούμενο για τις έρευνες ποσό.

ΠΗΓΗ :  defencenet.gr

ΤΟ 1972 ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ Ι.Ο.U


Το 1972 οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώθηκαν μέρος του μισθού τους με Λαχειοφόρων Δάνειον οικονομικής αναπτύξεως ( Ι.O.U) . Αυτά σε όσους λένε ότι δεν μπορεί μια κυβέρνηση να κάνει εσωτερικό δανεισμό χωρίς να λάβει λεφτά από τις καταθέσεις.