Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

"Πόσες φορές... "είδαμε" ζωή στον Άρη" (Φωτογραφίες)

Σύμφωνα με τη NASA κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, εντοπίστηκαν ίχνη από τρεχούμενο νερό και ειδικότερα ενυδατωμένα άλατα που προκαλούνται μόνο από την ύπαρξη αλμυρού νερού στον πλανήτη Άρη.
Η περίπτωση να υπάρχει κάποιου είδους ζωή δεν είναι τόσο εξωπραγματική, μιλώντας πλέον με επιστημονικούς όρους. Γιατί μέχρι σήμερα, οι θεωρίες συνωμοσίας για τον κόκκινο πλανήτη και το διάστημα, είχαν ήδη εντοπίσει με αποδείξεις, εξωγήινη μορφή ζωής. Και πολλοί, ισχυρίζονται ότι έχουν ανά διαστήματα και στενές επαφές “τρίτου τύπου”.

Σεισμός: Είναι αυτή η κεφαλή του Απόλλωνα στον Άρη;

Υπήρξε ζωή στον πλανήτη Άρη; Υπήρξαν νοήμονα όντα στον Άρη; Υπήρξε πολιτισμός στον Άρη; Μπορεί αυτός ο πολιτισμός να είχε κάποια σχέση με κάποιον από τους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν και στην Γη; Πολλά παράδοξα ευρήματα στον Άρη δεν σταματούν να υποδηλώνουν ή ακόμα και να υποδεικνύουν πως όλα αυτά συνέβησαν.
Σε ένα τοπίο στον κόκκινο πλανήτη, από φωτογραφία της NASA και το Curiosity Rover, στα τέλη Απριλίου του 2015, ξεχωρίζει ένας βράχος, ανάμεσα σε άλλους. Είναι ολοφάνερο ότι παρατηρούμε ένα κεφάλι, καθώς διακρίνουμε πολύ χαρακτηριστικά τα μάτια, την μύτη και το στόμα.
Θα μπορούσε να είναι παρειδωλία; Δηλαδή να βλέπουμε κάτι που μοιάζει και θυμίζει κεφάλι. Δηλαδή μία οφθαλμαπάτη, ένα παιχνίδι του φωτός και των σκιών.
Όμως, σύμφωνα με την ανάλυση που ακολουθεί στο video, πιθανότατα δεν πρόκειται για παρειδωλία, αλλά για ανθρώπινο κεφάλι, το οποίο επιπλέον έχει τεράστιες ομοιότητες με ανάλογες κεφαλές του θεού Απόλλωνα, όπως τον έχουμε συνηθίσει σε γλυπτά αρχαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Αυτό είναι το ελικοπτεροφόρο της Τουρκίας: Θα μεταφέρει 11 ελικόπτερα και επτά F-35!

 
Oι διαδικασίες για την κατασκευή, σε Τουρκικό ναυπηγείο, του πρώτου πλοίου αμφιβίων επιχειρήσεων (Landing Platform Dock-LPD) για το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό (DZKK), μπήκαν στην τελική ευθεία μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας (SSM) με τα ναυπηγεία SEDEF, κατά τη διάρκεια της 12ης έκθεσης αμυντικού υλικού IDEF 2015. 
 
Ο σχεδιασμός του υπόψη πλοίου βασίζεται στο αντίστοιχο Ισπανικό (κατασκευής Navantia) και στο αντίστοιχο των ναυτικών δυνάμεων της Αυστραλίας.