Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Έξαλλοι οι αστρονόμοι με το “Άστρο της Ανθρωπότητας”! Φόβοι ότι θα… αυξηθούν τα UFO

Ο δορυφόρος που μοιάζει με... ντισκομπάλα ολοκληρώνει μια πλήρη τροχιά γύρω από τη Γη κάθε 90 λεπτά - Καλύπτεται από 65 πάνελ που αντανακλούν το φως του Ήλιου προς τη Γη - Εκτοξεύθηκε στις 21 Ιανουαρίου από τη Νέα Ζηλανδία με τον νέο πύραυλο Electron ύψους 17 μέτρων
Έξαλλοι είναι οι αστρονόμοι με την νεοζηλανδική ιδιωτική εταιρεία «Rocket Lab» και το «Άστρο της Ανθρωπότητας». Πρόκειται για έναν δορυφόρο που μοιάζει με… ντισκομπάλα και τον οποίο η εταιρεία έθεσε μυστικά σε τροχιά γύρω από τη Γη.
Ο δορυφόρος, που εκτοξεύθηκε στις 21 Ιανουαρίου από τη Νέα Ζηλανδία με τον νέο πύραυλο Electron ύψους 17 μέτρων της εταιρείας, ολοκληρώνει μια πλήρη τροχιά γύρω από τη Γη κάθε 90 λεπτά. Αναμένεται να είναι ορατός για περίπου εννέα μήνες, προτού σταδιακά τεθεί εκτός τροχιάς και αυτοκαταστραφεί στην ατμόσφαιρα. Έχει κατασκευαστεί, έτσι ώστε να είναι τρομερά ανακλαστικός και αναμένεται να γίνει το πιο φωτεινό νυχτερινό αντικείμενο στον ουρανό του πλανήτη μας.

ΤΡΟΜΟΣ: φάντασμα καλόγερου στοιχειώνει μεσαιωνικό κάστρο; (ΦΩΤΟ)

Η επίσκεψη ενός πατέρα με το παιδί στο μεσαιωνικό κάστρο Eynsford στο Κεντ πήρε απρόσμενη τροπή!
Ο 50χρονος Jon Wickes πήρε τον 12χρονο γιο του Harry και πήγαν βόλτα στο μεσαιωνικό κάστρο Eynsford για να μάθουν περισσότερα για την ιστορία του. Ο μικρός Harry θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή και έβγαλε μία φωτογραφία του κάστρου, στην οποία όμως διακρίνεται και μία περίεργη σκοτεινή φιγούρα.
Όπως είπε αργότερα, εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας άλλος στο κάστρο, παρά μόνο οι δυο τους. Στην φωτογραφία, ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα η φιγούρα και ενός τρίτου ατόμου με σκούρα ρούχα.Ο 50χρονος προβληματισμένος από τη φωτογραφία, απευθύνθηκε σε έναν ερευνητή μεταφυσικών φαινομένων προκειμένου να διαπιστώσει τη φύση της περίεργης φιγούρας. Ο ερευνητής με την σειρά του επισκέφτηκε το κάστρο δύο φορές, χωρίς ωστόσο να βρει κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με τη μυστηριώδη μορφή.

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Συνέλαβαν άνδρα που έκρυβε πάνω από 50 πυροκροτητές

Η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου (27.01.2018) στο κέντρο της Αθήνας - Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι Αφγανός - Οι αστυνομικοί ερευνούν επαφές του με άτομα του αντιεξουασιαστικού χώρου

Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική άργα το βράδυ του Σαββάτου (27.01.2018), στο κέντρο της Αθήνας, ένας νεαρός, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι Αφγανός. Περιφερόταν στο κέντρο ως άστεγος, αλλά τις νύχτες έβρισκε κατάλυμα σε -υπό κατάληψη- κτίρια, όπου φιλοξενούνται αλλόδαποι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έκρυβε πάνω από 50 πυροκροτητές, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς, καθώς και πολλές πλαστές ταυτότητες.
Για την σύλληψη του έκανε λόγο και το αντιεξουασιαστικό site, Indymedia.