Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο Δημήτρης Κολλάτος για παράνομη αφισοκόλληση μετα απο Αιτημα της Τουρκικης Πρεσβειας

Αστυνομικοί τον προσήγαγαν για παράνομη αφισοκόλληση της αφίσας για τον Ερντογάν –Χίτλερ και την φράση« Αδελφές ψυχές» και της αφίσας της ταινίας του «Αλέξανδρος και Αϊσέ» που προβάλλεται εδώ και 3 μήνες στο σπίτι του στην Λουκιανού. Κατά δήλωση του κ. Κολλατου έγινε μετά από Αίτημα της Τουρκικής Πρεσβείας

Περιοδοντίτιδα (ουλίτιδα): Είναι πρώιμη ένδειξη για σύγχρονη ασθένεια-μάστιγα

Η σοβαρή περιοδοντίτιδα μπορεί να αποτελεί πρόωρη ένδειξη για διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα. Μια δεύτερη αμερικανική μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι με περιοδοντίτιδα (ουλίτιδα) κινδυνεύουν περισσότερο από ισχαιμικού τύπου εγκεφαλικό επεισόδιο.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Βίναντι Τίουβ του Ακαδημαϊκού Κέντρου Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «BMJ Open Diabetes Research & Care», μελέτησαν στοιχεία για 313 μεσήλικες ανθρώπους, από τους οποίους οι 126 είχαν ήπια έως μέτρια περιοδοντίτιδα, οι 78 σοβαρή, ενώ οι 109 είχαν υγιή ούλα.
Το 8% όσων είχαν σοβαρή περιοδοντίτιδα, είχαν διαγνωσθεί με διαβήτη τύπου 2, έναντι ποσοστού 4% μεταξύ όσων είχαν ελαφρό έως μέτριο πρόβλημα και 3% όσων είχαν υγιή ούλα.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Σνόουντεν: «Εξελιγμένος πολιτισμός βρίσκεται στα έγκατα της Γης»

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA και το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, μάλλον έχει βαλθεί ή να μας τρελάνει ή να κάνει καριέρα ως διεθνής συνωμοσιολόγος.
Από τη Βενεζουέλα, όπου του έχει δοθεί άσυλο, φέρεται να ισχυρίζεται ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και ΑΤΙΑ που μας επισκέπτονται αλλά και ότι υπάρχει ένας υπόγειος γήινος εξελιγμένος πολιτισμός που ζει στον μανδύα, στο εσωτερικό της Γης.

Οι εγκαταλελειμμένες πόλεις του Βόρειου Πόλου!

Οι εγκαταλελειμμένες πόλεις του Βόρειου Πόλου – Στα νησιά Σβάλμπαρντ, στα βάθη του αρκτικού πελάγους, ψηλά πάνω από τη Νορβηγία, υπάρχουν τα απομεινάρια από ερευνητικούς σταθμούς και πόλεις, που ανθούσαν στο παρελθόν!
Παλιές παράγκες με διπλές κλειδαριές, ήταν η προστασία από τις πολικές αρκούδες, σε αυτά τα ξεχασμένα νησιά, τα οποία απέχουν περίπου 1.000 χιλιόμετρα, από τον Βόρειο Πόλο.
Τα τοπία είναι μαγευτικά και η ζωή που υπάρχει σήμερα, στα περισσότερα από αυτά, είναι αρκτικές αλεπούδες, πολικές αρκούδες, και τάρανδοι.

Τρόμος στη Νορβηγία: Βουνό μετατοπίζεται δέκα εκατοστά την ημέρα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει τεθεί μία ολόκληρη περιοχή στην Νορβηγία, καθώς ένα βουνό μετατοπίζεται δέκα εκατοστά κάθε μέρα, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της πόλης Ρομσντάλεν.
Οι κάτοικοι στο Μάνεν του Ρομσντάλεν βρίσκονται στο πλησιέστερο σημείο του μοναδικού αυτού γεωλογικού φαινομένου. Οι αρχές έχουν θέσει σε κατάσταση αναμονής ολόκληρο τον οικισμό, δίνοντας εντολή να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να εκκενώσουν την περιοχή, καθώς είναι πιθανό να σημειωθούν ραγδαίες αλλαγές στο περιβάλλον.