Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Βεβήλωσαν το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας στην Λέσβο την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας χιλιάδων Ελλήνων!.

Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας χιλιάδων ελλήνων, διάλεξαν τα καλόπαιδα των ΜΚΟ και άλλων “ομάδων πολιτισμού” να βεβηλώσουν το άγαλμα της Μικρασιατισας Μάνας. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν: Το άγαλμα “Μικρασιάτισα Μάνα” αντιπροσωπεύει μια τυπική οικογένεια προσφύγων που αναγκάστηκε να κινηθεί προς την Ελλάδα, ιδιαίτερα τα νησιά του Αιγαίου, ως αποτέλεσμα της Μικρασιατικής καταστροφής, η οποία αναφέρεται στον Ελληνικό-Τουρκικό πόλεμο Του 1919-1922. Το άγαλμα συμβολίζει επίσης τη δραματική αλλαγή στην κοινωνία.

Εξέλιξη βόμβα: Παραβιάστηκε αμερικανικός νόμος λένε οι ΗΠΑ και ετοιμάζουν κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400 – «Παγώνουν» οι πωλήσεις αμερικανικών όπλων… F-35;

Νέα διάσταση αποκτά η κόντρα Τουρκίας-ΗΠΑ καθώς η Ουάσινγκτον ανασύρει όλα τα «όπλα» της προκειμένου να ακυρώσει την αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος. Το τυχόν πάγωμα πωλήσεων αμερικανικών όπλων-δηλαδή και F-35; – στην Τουρκία υπήρξε και επίσημα αντικείμενο συζήτησης στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.
«Η αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400 από την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζει αμερικανικό νόμο που προβλέπει την αυτόματη επιβολή κυρώσεων» ανέφερε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπεν Κάρντιν (Δημοκρατικός από το Μέριλαντ), σε επιστολή του σε υπουργούς της κυβέρνησης του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Με τροπολογία-κερκόπορτα του υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία παραβιάζει και την συνθήκη της Λοζάνης που αναγνωρίζει θρησκευτική μειονότητα στην Δ Θράκη ανοίγει ο δρόμος για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης». Η επίμαχη διάταξη, που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για την ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις, τροποποιεί τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, (συγκεκριμένα το άρθρο 758), με αποτέλεσμα να ανοίγει νομικά ο δρόμος για τα σχέδια της Άγκυρας αναφορικά με τη νομιοποίηση σωματίων με τον προσδιορισμό «τουρκικός» ή «τουρκική».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του inkomotini.gr μετά από δύο απορριπτικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» με τον συγκεκριμένο προσδιορισμό, η διοίκηση του συλλόγου είχε καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστηρίο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) από όπου εκδόθηκε απόφαση για την οριστική αναγνώριση του εν λόγω συλλόγου, παρακάμπτοντας τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ιράν: Κατασκευάσαμε την ισχυρότερη συμβατική βόμβα στον κόσμο! - Ο ιρανικός «πατέρας όλων των βομβών»

Το Ιράν διαθέτει πλέον τον «πατέρα όλων  των βομβών» τη μεγαλύτερη συμβατική βόμβα του κόσμου η οποία επισκιάζει στην ισχύ της ακόμη και την αμερικανική. Αυτό δήλωσε ο διοικητής των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης (IRGC) , του παραστρατιωτικού σώματος του Ιράν,  
Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο διοικητής της αεροπορικής δύναμης  των Φρουρών της Επανάστασης Ταξίαρχος Amir Ali Hajizadeh  η βόμβα αναπτύχθηκε μετά από αίτηση του IRGC.
«Μετά από πρόταση της αεροπορικής δύναμης του IRGC η αμυντική βιομηχανία του Ιράν κατασκεύασε μια βόμβα των 10 τόνων. Αυτές οι βόμβες είναι πια στην διάθεσή μας», είπε πιο συγκεκριμένα ο Ιρανός Ταξίαρχος, για να συνεχίσει:

Φρειδερίκος Νίτσε: «Kανείς δεν μπορεί να καταστρέψει τους Έλληνες»

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο …
“Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
 Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.