Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Το μέλι Ολύμπου ίσως καλύτερο και από το πανάκριβο μέλι Manuka των 200 ευρω/κιλό


To πιο νόστιμο αντιβιοτικό στον κόσμο παράγεται στον Ολυμπο. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μελέτησαν τις φαρμακευτικές ιδιότητες του μελιού που παράγεται στην περιοχή και ανίχνευσαν αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακά συστατικά σε εξαιρετικά μεγάλες συγκεντρώσεις. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα δείγματα που συλλέχθηκαν είχαν συστατικά με ισχυρότερη δράση από αυτή του μελιού Manuka,που παράγεται στη Νέα Ζηλανδία, έχει εγκριθεί για θεραπευτική χρήση και πωλείται έως και 200 ευρώ το κιλό. Η συγκεκριμένη έρευνα, εκτός από τη φαρμακευτική αξία του μελιού, αποδεικνύει και κάτι επίσης εξαιρετικά σημαντικό.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Γ.Ε.Σ ΚΑΙ Γ.Ε.Ε.Φ "ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;"
Προς
 Γ.Ε.Σ ,
 Γ.Ε.Ε.Φ . 
Υπουργείο Άμυνας Ελλάδος , 
Υπουργείο Άμυνας Κύπρου 

1)Παρακαλώ να μας γνωρίσετε το λόγο ανάκλησης Κλείστρων και επικρουστηρων από τα τυφέκια G3 των Κυπρίων επιστρατων; 
2)Αναμένεται πολιτική αναταραχή ; 
3)Φοβάστε παραστρατιωτικές κινήσεις; 
4)Σε περίπτωση κίνησης των Τούρκων πως θα καλυφθούν οι εθνικές Ανάγκες;


Μετά Τιμής

Χρήστος Κασταμονίτης 

Αρχαιολογικό εύρημα -προ 200 ετών- στην Πέλλα, μας δείχνει σε μικρογραφία την Αμφίπολη


Αρχαιολογικό εύρημα -προ 200 ετών- στην Πέλλα, μας δείχνει σε μικρογραφία τα δυο σημαντικότερα από τα ευρήματα που έχουν βρεθεί μέχρις στιγμής στην Αμφίπολη.Δηλαδή τις ακέφαλες δίδυμες Σφίγγες και τις Καρυάτιδες! Είναι μία σύνθεση σε ακροκέραμο που είδε και σκιτσάρισε στην Αρχαία Πέλλα ο περιηγητής Peter Oluf το 1830. Το σκίτσο αυτό… δημοσιεύθηκε στο βιβλίο «REISEN UND UNTERSUCHUNGEN IN GRIECHENLAND» («ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ») που εκδόθηκε στο Παρίσι το 1830.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 31/05/2014 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 31/05/2014 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ . ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ PARANORMAL ACTIVITY

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 07/06/2014 TA ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 07/06/2014 TA ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΜΙΛΟΥΝ Ο Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η Κ.ΛΙΒΑΝΟΣ