Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μάχη με άγνωστα αντικείμενα στην Γαλλία του 1608 μ.Χ. !

Τον Αύγουστο του 1608, οι άνθρωποι της νότιας Γαλλίας, από τη Μασσαλία μέχρι και τη Γένοβα, βιώσαν μία απίστευτη εμπειρία, όπως αναφέρεται σε ένα χρονικό με τίτλο, "Discours des terribles et espouvantables signes apparus sur la mer Gennes."

Στον ουρανό πάνω από το Martigues μια εναέρια μάχη έλαβε χώρα η οποία και άφησε μια μυρωδιά από νιτρικό κάλιο (πυρίτιδα).

Οι κάτοικοι της Νίκαιας είδαν τρία περίεργα φωτεινά αντικείμενα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα πάνω από την πόλη.Τα σκάφη σταμάτησαν κοντά σε ένα φρούριο, ενώ στη συνέχεια χαμήλωσαν κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας προκαλώντας το νερό να βράσει και να απελευθερώσει έναν ατμό κοκκινωπού χρώματος.

Μυστήριο στην Αίγυπτο: Μούμια που μοιάζει με εξωγήινο θάφτηκε με τιμές Φαραώ! (Βίντεο)

Το εύρημα ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο στην περιοχή Λαχούλ της Αιγύπτου από τον καθηγητή Βίκτορ Λούμπεκ του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια…

Ο Αμερικανός καθηγητής είπε ότι εντοπίστηκε σε μια μικρή πυραμίδα κοντά στην πυραμίδα του Φαραώ Σενουσρέτ Β΄.


«Η μούμια μοιάζει σαν πλάσμα εξωγήινο και χρονολογείται πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, δείχνει σαν ένα ανθρωποειδή. Έχει μεγάλο κεφάλι, μεγάλα μάτια και ένα μικρό και λεπτό σώμα», δήλωσε μια πηγή από την Αίγυπτο η οποία έχει δώσει λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από την παράξενη μούμια- διατηρώντας, όμως, την ανωνυμία.

Οέρα Λίντα: Ένα παράξενο βιβλίο που αναιρεί όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την παγκόσμια ιστορία



Το βιβλίο Οέρα Λίντα (ERG book Linda) Το 1876 εμφανίστηκε στο Λονδίνο ένα πολύ παράξενο βιβλίο που χρονολογείτο από τον 13ο αιώνα, συγκεκριμένα το 1256. Το αυθεντικό κείμενο ήταν γραμμένο στη γλώσσα Frissian, μια αρχαία ολλανδική διάλεκτο, που μοιάζει πολύ με τα Ελληνικά και μιλούσε για ιστορικά, μυθολογικά αλλά και θρησκευτικά θέματα.


O ήρωας του ’40 που αναγνωρίστηκε από τους… Γερμανούς

Ήταν 17 Μαΐου 1944 όταν ένα συμμαχικό αεροσκάφος προσγειώνεται στο Κάιρο, μεταφέροντας στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα τον δαφνοστεφή γερμανό στρατηγό Χάινριχ Κράιπε.
Δεν είναι βέβαια μόνος, καθώς στο πλάι του είναι δύο βρετανοί κομάντο, ο Πάτρικ Λι-Φέρμορ και ο Γουόλτερ Στάνλεϊ Μος, οι οποίοι τον είχαν απαγάγει από την Κρήτη στις 26 Απριλίου.
Αυτό βέβαια δεν αποκαλύπτει όλη την εικόνα της ιστορίας μας, καθώς ο Κράιπε δεν θα έπεφτε ποτέ στα χέρια των Συμμάχων χωρίς τη βοήθεια τόσο του ηρωικού κρητικού λαού όσο και μεμονωμένων ανταρτών του νησιού.

Η βρυκόλακας προαγωγός που κρατούσε στο χέρι την αφρόκρεμα της Βαρκελώνης

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα δεκάδες παιδιά που ζητιάνευαν, εξαφανίζονταν μυστηριωδώς από τους δρόμους της Βαρκελώνης. Το γεγονός ήταν γνωστό σε όλους, όμως επειδή ακριβώς επρόκειτο για παιδιά από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα, ο τύπος της εποχής αλλά και οι αρχές δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του δημάρχου της Βαρκελώνης στην οποία υποστήριζε ότι οι φήμες για τις εξαφανίσεις παιδιών ήταν ανυπόστατες και μόνο κακό έκαναν στην πόλη.
Πίσω από αυτές τις περίεργες εξαφανίσεις βρισκόταν μία γυναίκα. Έμεινε γνωστή στην ιστορία ως «Η Βρυκόλακας της Βαρκελώνης».