Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Άγνωστο επεισόδιο στη Ρόδο: Σκάφος του Λιμενικού άνοιξε πυρ κατά τουρκικού πλοίου

Ένα άγνωστο επεισόδιο που σημειώθηκε εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων και έγινε λίγα 24ωρα μετά τον εμβολισμό του σκάφους του λιμενικού «Γαύδος», από τουρκική ακταιωρό αναφέρει το Βήμα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα , σκάφος του λιμενικού καταδίωξε τουρκικό πλοίο και έριξε προειδοποιητικά πυρά, ανοιχτά της Ρόδου, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

ΕΚΤΑΚΤΟ . ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ.

Την απόφαση να παραμείνουν στην φυλακή οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί πήρε ο εισαγγελέας της Αδριανούπολης παρά το νεο αίτημα για την αποφυλάκισή τους που υπέβαλλαν οι δικηγόροι τους. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης, ο εισαγγελέας αποφάσισε να μείνουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες αξιωματικοί μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία. Ο χρόνος μάλιστα της προφυλάκισης παραμένει αδιευκρίνιστος.

Ο «τρελό- Μάικ» εκτοξεύτηκε με πύραυλο για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη

Ο Mad Mike Hughes είναι «φανατικός» υποστηρικτής της θεωρίας της Επίπεδης Γης και το προηγούμενο Σάββατο επιχείρησε να μάθει την αλήθεια σχετικά με το σχήμα της Γης αλλά «επέστρεψε» πίσω στη Γη και την γλίτωσε εξαιρετικά φθηνά μετά την «οριζοντίωση» του στο έδαφος.
Ο 61χρονος Αμερικανός δηλώνει μεγάλος υπέρμαχος της θεωρίας πως η Γη είναι στην πραγματικότητα... επίπεδη και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Θέλοντας να αποδείξει μάλιστα τη θεωρία, ο "τρελό-Μάικ" κατασκεύασε μόνος του έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, προκειμένου να εκτοξευτεί στο Διάστημα, από όπου και θα μπορούσε να δει "ιδίοις όμασι" πως η Γη δεν είναι σφαιρική, όπως υποστηρίζει η NASA και.. όλος ο υπόλοιπος πλανήτης.