Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μυστήριο στην Ινδία! Μαχητικά κατέρριψαν …ΑΤΙΑ!


Ούτε τα ΑΤΙΑ δεν μπορούν να παραβιάσουν τα εναέρια σύνορα της Ινδίας χωρίς να υποστούν τις συνέπειες της ενέργειας τους.
 Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ιστοσελίδες που ασχολούνται με θεάσεις ΑΤΙΑ, κάτοικοι της περιοχής Barmer του Rajasthan στη βορειοδυτική Ινδία έγιναν μάρτυρες σε ένα περίεργο συμβάν. Αρχικά άκουσαν ήχους μαχητικών αεροσκαφών και μυστηριώδεις εκρήξεις. Μετά βρήκαν κάποια περίεργα τριγωνικά κομμάτια μετάλλου που έπεσαν από τον ουρανό, αποτέλεσμα όπως λένε της κατάρριψης ενός ΑΤΙΑ από πολεμικό μαχητικό της χώρας το πρωί της 26ης Ιανουαρίου.

Ιωάννης Καραθανάσης: Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε ο πατέρας μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;


Συγκλονίζει η πρώτη συνέντευξη του 21χρονου γιου του ήρωα Χριστόδουλου Καραθανάση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε το βράδυ των Ιμίων. Τα συνταρακτικά λόγια για τον πατέρα του και την ιατροδικαστική εξέταση. Τι απαντά σε όσους επιχείρησαν να καπηλευθούν τη μνήμη του. Το μήνυμα που στέλνει στην πολιτεία.
Adtech Ad
Ξημερώματα 31ης Ιανουαρίου 1996. Η κρίση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι στο αποκορύφωμά της και το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ίπταται πάνω από τα Ίμια αναγνωρίζοντας με τον προβολέα του, μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, τους Τούρκους κομάντος οι οποίοι έχουν καταλάβει την Δυτική Ίμια. Ακολουθούν τα δραματικά λεπτά που συγκλονίζουν ακόμη και σήμερα το πανελλήνιο.

AdTech Ad

5.04 ΓΕΝ: Το ελικόπτερο να επιστρέψει.
5.05 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: Έχω απώλεια επαφής με το ελικόπτερο. Τελευταία του αναφορά EMERGENCY βόρεια από το σημείο του ενδιαφέροντος.
Ωρα 5.13 ΓΕΝ: Έχετε επικοινωνίες;
Ωρα 5.14 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: Αρνητικό

Ψάχνουν για τον ήρωα Υποστράτηγο Τάσο Μάρκου στη Μια Μηλιά

 

Για τον ήρωα, Υποστράτηγο μετά θάνατον, Τάσο Μάρκου, που πολλάκις έχει ειπωθεί ότι έπεσε μαχόμενος επικεφαλής μικρής ομάδας αποκομμένων εθνοφρουρών κάποιους μήνες μετά την εισβολή ψάχουν πλέον στην περιοχή Μια Μηλιά. Μέρος του ηρωϊσμού του, πέρα από το πεδίο της μάχης, ότι δεν δέχθηκε ποτέ να γίνει μέρος της αδελφοκτόνου διαμάχης μακαριακών-αντιμακαριακών, αρνούμενος να συμπράξει με την μια ή την άλλη πλευρά προ της εισβολής

Χθες ξεκίνησαν οι εκσκαφές για εντοπισμό του λειψάνου του Υποστράτηγου, Ταγματάρχη τότε, Τάσου Μάρκου, ο οποίος εικάζεται ότι δολοφονήθηκε από τους Τούρκους στη Μια Μηλιά. Παράλληλα άρχισαν εκσκαφές και στον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας, όπου υπάρχουν πληροφορίες ότι εκτελέστηκαν Ελληνοκύπριοι εθνοφρουροί.

Σεισμοί – μυστήριο στην Αμερική – Απίστευτη η εξήγηση

 

Εκατοντάδες ήταν οι κλήσεις στις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης των ΗΠΑ. Ο ένας μετά τον άλλο οι κάτοικοι άρχισαν να καλούν το 911 λέγοντας ότι έγινε σεισμός.

Η απάντηση των υπηρεσιών όμως ήταν ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ δεν είχε καταγράψει κανέναν σεισμό στην περιοχή.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟΝ www.athensjukebox.com ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 22 ΘΕΜΑ : ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.




ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟΝ www.athensjukebox.com
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 22 ΜΕ ΤΟΝ Christos Snow Christos Kastamonitis
ΘΕΜΑ : ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Υ.Γ : Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥΡΙ.