Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

25 κυνικά αποφθέγματα από τον ευφυή Τσαρλς Μπουκόφσκι

Ήταν μια ευφυΐα. Δεν έζησε ποτέ με κανόνες.
Έπινε περισσότερο από όσο έπρεπε, είχε περισσότερες ερωμένες από ότι θα έπρεπε και δεν ζούσε σύμφωνα με κανενός τις υποδείξεις. Δεν έγραψε ευχάριστα πράγματα, αλλά για την σκληρή πραγματικότητα γύρω μας.
Διαβάστε 25 λαμπρά αποφθέγματα ενός από τους πιο έξυπνους και πνευματώδεις συγγραφείς που μας χάρισε η ζωή.

Είδη Ψυχικών Επιθέσεων: 7 Συμβουλές για να Προστατέψετε τον Εαυτό σας

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε μία ψυχική επίθεση και να προστατεύετε τον εαυτό σας από αυτήν. Υπάρχουν πολλά είδη ψυχικής επίθεσης, σωματική, συναισθηματική, διανοητική, πνευματική ακόμα και επιθέσεις από σκοτεινές οντότητες.
Τις περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε, αλλά οι πνευματικές και οι σκοτεινές ψυχικές επιθέσεις πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν. Μια ψυχική επίθεση μπορεί συχνά να πάρει τη μορφή της σκέψης ή της ενέργειας που έχει αρνητική πρόθεση και συχνά απευθύνεται σε κάποιον. Αυτές οι επιθέσεις μπορούν να είναι από κάποιο τυχαίο άτομο ή κάποιον που μπορεί να ξέρετε, όπως ένας φίλος που δεν σας συμπαθεί ή κάποιο/α πρώην.
Συχνά αυτές οι επιθέσεις είναι ακούσιες. Ας δούμε μερικά από τα βασικά είδη των ψυχικών επιθέσεων:

Βίβλος των Νεκρών: Το ταξίδι της Ψυχής μετά τον Θάνατο

Ο Αρχαίος Αιγυπτιακός «Οδηγός για τους Νεκρούς» ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός, Η Βίβλος των Νεκρών, παρέχει εξαιρετικές πληροφορίες για την Πνευματική κληρονομιά της Αιγύπτου αλλά και για το ταξίδι της Ψυχής του ανθρώπου μετά τον θάνατό του.
Ας δούμε την ιστορία και τα περιεχόμενα της Διασημότερης Βίβλου των Νεκρών, αποκαλύπτοντας τα σκοτεινά μυστήρια, τις υπερφυσικές ιδιότητες που εμπεριέχει αλλά και τις πρακτικές οδηγίες για μία αποδοτική μετά θάνατον ζωή.
Ο Θάνατος επικρατεί στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, επιβεβαιώνοντας την θνησιμότητα κάθε όντος που περπατάει σε αυτό τον πλανήτη. Η Έννοια του θανάτου τρομοκρατεί το ανθρώπινο είδος για χιλιετίες τώρα και η ακύρωσή του έχει επιχειρηθεί με διάφορους τρόπους, αρκετοί από τους οποίους έχουν καταγραφεί σε αρκετές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ο Αιγυπτιακός πολιτισμός φυσικά δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Επιλέξτε ένα Αλχημικό Σύμβολο και Μάθετε τις Κρυφές Επιθυμίες

Η αλχημεία είναι μια φιλοσοφική και πρώιμη επιστημονική παράδοση χιλιετιών, η οποία ασχολείται πρωτίστως με τη μετατροπή χημικών συμβόλων και ουσιών χαμηλής αξίας σε κάτι πολύτιμο.
Η ιδέα της αλχημείας έχει γοητεύσει τους ανθρώπους παντού από τη Μεσοποταμία, την Αίγυπτο, την Περσία και την Ινδία, έως την Ελλάδα και τη Ρώμη. Παραμένει δημοφιλής μέχρι σήμερα, με τους ιστορικούς και τους μυστικιστές να βρίσκουν την αλχημεία εξίσου γοητευτική και αποκαλυπτική. Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στα σύμβολα της αλχημείας και πώς αυτά μπορούν να υποδείξουν τις επιθυμίες του πνεύματός σας, που μπορεί να μην είναι τόσο σαφείς επιφανειακά.
Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σύμβολα και επιλέξτε αυτό που σας προσελκύει. Μην σκεφτείτε πάρα πολλή ώρα – απλά διαλέξτε το σύμβολο που προσελκύει το μάτι σας πρώτο.

8 Σημάδια ότι Έχετε ξαναπερπατήσει σε Αυτή τη Γη. Ότι έχετε μετενσαρκωθεί

Ενώ μερικοί πιστεύουν πως μετενσαρκωνόμαστε ξανά και ξανά σαν άνθρωποι, άλλοι πιστεύουν πως μπορούμε να μετενσαρκωθούμε σε οτιδήποτε- σε πεταλούδα, σε δέντρο ή σε οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα. Και ενώ υπάρχουν πολλές θεωρίες γιατί θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό, κανένας δεν έχει αποδείξει τον λόγο για τον οποίο η ψυχή μεταφέρεται με αυτό τον τρόπο.
Μια θεωρία λέει πως μετενσαρκώνεστε γιατί έχετε αφήσει δουλειές στη μέση και θα συνεχίσετε να επιστρέφετε σε μια καινούργια ζωή μέχρι να διευθετήσετε τα θέματα σας.
Πιστεύετε πως είστε μια παλιά ψυχή; Έχετε ποτέ αναμνήσεις που δεν πιστεύετε πως είναι δικές σας; Εδώ είναι 8 σημάδια που δείχνουν πως έχετε ξανά περπατήσει σε αυτή τη Γη…

Κρήτες: οι παλαιότεροι όλων των Μεσογειακών λαών;

Τελικά παρά τις «εξυπνάδες» πολλών σιωνιστών, για την δήθεν Αφρικανική καταγωγή των Ελλήνων, (βλέπε Black Athena του σεφαρδίτη Bernal) … αποκαλύφθηκε ότι ακόμα και ὁ Μινωικός πολιτισμός στην Κρήτη, που βρίσκεται κοντά στην Αφρική, … ήταν ευρωπαϊκής καταγωγής.
Βέβαια δεν είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ζωή μας σήμερα, ούτε η αφρικανική καταγωγή είναι μειονέκτημα…αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να διαπιστώσουμε και να απομονώσουμε αυτές τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται ὁ Έλληνας, για το θέμα της καταγωγής του … ειδικά από τούς «καθαρόαιμους» κι «αντιρατσιστές» τοκογλύφους και τα τσιράκια τους.
Αυτοί είναι που ηδονίζονται με τον ρατσισμό τους με την κατάπτυστη αντιμετώπιση των μη «καθαρόαιμων», όπως εμείς … ως κοπάδι προς εκμετάλλευση.

Τι θα συμβεί αν η Γη μείνει χωρίς οξυγόνο για πέντε δευτερόλεπτα;

Η καταστροφή της ατμόσφαιρας της Γης, μπορεί να ακούγεται σαν κάτι μακρινό που δε μας αγγίζει, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος αγνοεί πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα, αφού η εξαφάνιση του ακόμη και για πέντε μόλις δευτερόλεπτα θα είναι τρομακτικές συνέπειες για τον πλανήτη Γη.
Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, σε πρώτη φάση, όλοι όσοι βρισκόμασταν εκτεθειμένοι στο ηλιακό φως θα αποκτούσαμε σοβαρά εγκαύματα.
Το Όζον είναι μοριακή ένωση οξυγόνου και εμποδίζει την πλειοψηφία του υπεριώδους φωτός να χτυπήσει τη Γη. Επίσης, ο πρωινός ουρανός θα σκοτείνιαζε, αφού, έχοντας λιγότερα σωματίδια στην ατμόσφαιρα να σκορπίσουν το μπλε φως, ο ουρανός θα έμοιαζε μαύρος.

Σύμβολα που συνδέουν όλους τους μεγάλους Αρχαίους Πολιτισμούς

Μία από τις ερωτήσεις σχετικά με την αρχαία ιστορία που έχουν οι περισσότεροι από εμάς, είναι γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί έχουν χτίσει Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο;
Αν αυτοί οι αρχαίοι πολιτισμοί δεν συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο … γιατί ακολουθούν ένα σχεδόν πανομοιότυπο αρχιτεκτονικό μοτίβο; Μήπως είχαν τον ίδιο «εκπαιδευτή»;
Υπάρχουν αμέτρητα αινιγματικά ερωτήματα που εξακολουθούν να παραμένουν μυστήριο όταν πρόκειται για αρχαίους πολιτισμούς και την ανάπτυξή τους.
Εδώ έχουμε μερικές από τις πιο απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των προϊστορικών πολιτισμών που αποδεικνύουν ότι μοιράζονται μια καθολική επιστημονική γνώση, κάτι που γενικά οι μελετητές λένε ότι είναι αδύνατο.

Τί μπορεί να κρύβει η Τεράστια Πυραμίδα της Αμφίπολης, ο Λόφος 133;

Τί μπορεί να κρύβει η Τεράστια Πυραμίδα της Αμφίπολης, ο ΛΟΦΟΣ 133; Ίσως το σημείο ταφής του Μέγαλου Αλέξανδρου;
Το όραμα του Δεινοκράτη και τα θέματα της κλίμακας
Ο τύμβος στον λόφο Καστά περιέχει έναν τάφο.
Είχε κατασκευαστεί στο να είναι επίσης ένα μνημείο.
Και για μια σύντομη περίοδο, λειτούργησε επίσης ως ναός.
Πριν από το αρχιτεκτονικό θαύμα του Δεινοκράτη για σύντομο διάστημα , ένας άλλος ναός στάθηκε εκεί που περιείχε πρότερα έναν τάφο.
Και εδώ είναι όπου αρχίζει η ιστορία της συναρπαστικής μεταμόρφωσης.
Πρόκειται για τον θάνατο των δύο εξαιρετικών ατόμων, και λαμβάνει χώρα σε μια ταραγμένη εποχή της Ελληνικής ιστορίας.Ένα από αυτά τα άτομα είναι μια προσωπικότητα μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο Μέγας Αλέξανδρος.

«Ανταρσία» του επιστημονικού προσωπικού στο τουρκικό γεωτρύπανο Fatih... Αναβάλλονται οι γεωτρήσεις!

Χωρίς επιστημονικό προσωπικό και τεχνογνωσία έχει μείνει το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας «Φατίχ», στερώντας τη δυνατότητά του να προχωρήσει στις εξαγγελθείσες από την Άγκυρα γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η εξαμελής, υπό νορβηγικό συντονισμό, επιστημονική ομάδα του «Φατίχ» τελεί υπό παραίτηση, για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η νορβηγική κυβέρνηση ασκεί πιέσεις προς τις εταιρείες που έχουν μισθώσει στην Τουρκία τα τρία βοηθητικά πλοία που θα συνοδεύουν το «Φατίχ» στις επιχειρήσεις γεωτρήσεων οι οποίες έχουν προαναγγελθεί.

Τουρκία: Διαταγή σύλληψης 61 στρατιωτικών

Oι τουρκικές αρχές διέταξαν τη σύλληψη 61 στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, περιλαμβανομένων αξιωματικών, ως ύποπτων για σχέσεις με τον μουσουλμάνο ιερωμένο Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ και για τον οποίο η Άγκυρα υποστηρίζει πως ενορχήστρωσε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, αναφέρουν σήμερα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο EastMed μεταλλάσσεται και γίνεται Δούρειος Ίππος οπλικών συστημάτων

Η κατασκευή του EastMed δεν είναι εφικτή και δεν θα έχει τελικά happy end… όπως δεν είχαν τα παραμύθια της ΕΝΩΣΗΣ… της αυτόνομης ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ… του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος… όπως δεν έγινε η εγκατάσταση των S-300 και προφανώς όπως πάει να γίνει ανέφικτη και η λύση του κυπριακού προβλήματος…
Και όμως εξακολουθούμε να σκιαγραφούμε νέα παραμύθια. Επιθυμούμε και σήμερα να ζούμε μακριά από τα πραγματικά γεγονότα. Τα τελευταία 15 χρόνια κιόλας ονειρευόμαστε και ένα σαρίκι στο κεφάλι μας…
Εδώ και λίγους μήνες μας παρουσιάζουν τους μεγάλους ενεργειακούς κολοσσούς ExxonMobil- TOTAL- ENI- DELEK ως τους προστάτες των υδρογονανθράκων μας, από οποιαδήποτε δυνητική επιθετική ενέργεια. Οι ενεργειακοί κολοσσοί αγόρασαν και απέκτησαν τα δικαιώματα εξόρυξης και πιθανώς αξιοποίησης των υδρογονανθράκων στις ΑΟΖ Αιγύπτου- Ισραήλ- Ελλάδας και Κύπρου.
Και προτρέπουν την κυπριακή κυβέρνηση να προχωρήσει σε μια αμυντική συνεργασία με ΗΠΑ- Γαλλία- Ισραήλ- Αιγύπτου.  Μας λένε, ότι σήμερα εξυπηρετούν ταυτόχρονα και τα δικά τους, δηλαδή τα αμερικάνικα- γαλλικά- ισραηλινά- αιγυπτιακά ενεργειακά συμφέροντα. Που θα προστατεύσουν, εάν και εφόσον θεωρήσουν αναγκαίο, ακόμη και στρατιωτικά.

Tι ήταν ο Μέλας Ζωμός: Η κύρια τροφή των Σπαρτιατών πολεμιστών

Κύρια τροφή των Σπαρτιατών πολεμιστών ήταν ένας ζωμός από χοιρινό, γνωστός με την ονομασία μέλας ζωμός…
Ο Πλούταρχος υποστηρίζει πως «ανάμεσα στα πιάτα, αυτό που έχαιρε της μεγαλύτερης εκτίμησης ήταν ο μέλας ζωμός, μάλιστα σε τέτοιο σημείο που οι ηλικιωμένοι δεν αναζητούσαν καθόλου το κρέας.
Το άφηναν για τους νεότερους και δειπνούσαν μονάχα με το ζωμό που τους παρείχαν». Για τους υπόλοιπους Έλληνες πρόκειται για αξιοπερίεργο φαινόμενο. Το πιάτο αυτό αποτελούταν από χοιρινό, αλάτι, ξύδι και αίμα. Συνοδευόταν από τη γνωστή μάζα, σύκα, τυρί και καμία φορά από θηράματα ή ψάρι.

Τι Κρύβει ο Αριθμός 24 και Είναι ο Πιο Μυστικιστικός Αριθμός;

Κάθε αριθμός είναι ένα σύμβολο .Ένα σύμβολο σημαντικότερο και από τον ίδιο τον αριθμό . Και τα σύμβολα αυτά αποκρυπτογραφούνται μόνο από τους μυημένους . Άλλωστε η λέξη αριθμός προέρχεται από το ρήμα αραρίσκω που σημαίνει συναρμόζω . Ο αριθμός δηλαδή συναρμόζει . Με τι όμως ?
Ο πιο μυστικιστικός αριθμός της ανθρωπότητας είναι το 24. Από μαθηματικής απόψεως το 24 είναι αριθμός υπερτέλειος (το άθροισμα των διαιρετών του είναι μεγαλύτερο από το 24 , 1+2+3+4+6+8+12>24) και διαιρείται με την «ιερά τετρακτύν» το 1,2,3,4 , τον πρώτο τέλειο αριθμό το 6 (το άθροισμα των διαιρετών του ισούται με τον ίδιο τον αριθμό 1+2+3=6) ,και τον πρώτο αρμονικό μέσο της αρίθμησης το 8 .

Σεροτονίνη: Το Κλειδί για την Πνευματικότητα και την Ανώτερη Συνείδηση

Μια ομάδα από Σουηδούς ερευνητές βρήκαν ότι η παρουσία ενός υποδοχέα που ελέγχει την γενική δραστηριότητα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, συνδέεται με την ικανότητα των ανθρώπων για υπέρβαση, την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε φαινόμενα που δεν μπορούν να εξηγηθούν αντικειμενικά.
Οι επιστήμονες υποψιάζονται εδώ και πολύ καιρό ότι η σεροτονίνη επηρεάζει την πνευματικότητα. Βρήκαν ότι ναρκωτικά που είναι γνωστά ότι τροποποιούν την σεροτονίνη, όπως το LSD, προκαλούν επίσης μυστικιστικές εμπειρίες. Αν αυτός ο νευροδιαβιβαστής απελευθερωθεί σε τεράστιες ποσότητες μέσα στο σώμα, το άτομο θα φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Μια απέραντη αίσθηση χαρά και ευτυχίας θα πάρει τον έλεγχο. (4)

Ερευνητές ανέπτυξαν σπρέι που μετατρέπει το κάθε αντικείμενο σε… κεραία WiFi!

Οι ερευνητές των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υλικών & Μηχανικής του Πανεπιστημίου Ντρέξελ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Science Advances», ανέπτυξαν ένα δισδιάστατο μεταλλικό νανο-υλικό με την ονομασία MXene, το οποίο μπορεί να ψεκασθεί με σπρέι σε μια επιφάνεια και να δημιουργήσει πάνω της μια πολύ λεπτή και αόρατη κεραία.
Η λεπτότερη έως τώρα κεραία από MXene είναι μόνο 62 νανόμετρα (δισεκατομμυριοστά του μέτρου), περίπου 1.000 φορές πιο λεπτή από ένα φύλλο χαρτί. Οι ψεκασμένες κεραίες λειτουργούν εξίσου καλά με τις πολύ μεγαλύτερες σημερινές κεραίες, που χρησιμοποιούνται στις κινητές συσκευές και στα μόντεμ-ρούτερ ασύρματης σύνδεσης.