Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Αστρονόμοι ανακάλυψαν τεχνολογικό πολιτισμό σε άστρο κοντά στον Γαλαξία μας (;)

 

Οι επιστήμονες εξέτασαν όλα τα πιθανά φυσικά φαινόμενα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη εικόνα, αλλά τα απέκλεισαν, διατηρώντας ως πιθανό, το πιο... απίθανο σενάριο – Κάνουν λόγο για υπερκατασκευές από εξωγήινους

Μία υπόθεση, η οποία αν επιβεβαιωθεί, θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα και θα επαναπροσδιορίσει την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του κόσμου μας, έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας αστρονόμοι του Διαστημικού Τηλεσκοπίου Κέπλερ. Όπως υποστηρίζουν, εντόπισαν σε αστρικό σύστημα πολύ κοντά στον Γαλαξία μας, κάτι που μοιάζει με τεράστια εξωγήινη υπερκατασκευή, η οποία θα μπορούσε να παραπέμψει σε τεχνολογικό πολιτισμό αρκετά πιο εξελιγμένο από τον γήινο!

ΑΙΣΧΟΣ. Αυξήσεις μέχρι και 400% στα Μουσεια μας και τους αρχαιολογικούς χώρους



Η διαπίστωση ότι έχουμε, διεθνώς, από τα πιο χαμηλά εισιτήρια στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία μας, δεν είναι μόνον των υπουργών, των διευθυντών και των εφόρων αρχαιοτήτων. Είναι και των τουριστών, που γράφουν στα βιβλία των επισκεπτών «αυξήστε τα εισιτήρια και συμμαζέψτε το μουσείο σας».

Το μυστήριο του λευκού αλόγου στις πλαγιές ενός αγγλικού λόφου [εικόνες]

 
Ένα γιγαντιαίο λευκό άλογο σε έναν αγγλικό λόφο μπορεί και να μη δημιουργήθηκε ώστε να μοιάζει με άλογο
Το Westbury White Horse βρίσκεται κοντά σε ένα αρχαίο ιστορικό φρούριο και δημιουργήθηκε πριν από 300 χρόνια, αλλά κανείς δεν είναι απόλυτα βέβαιος γιατί ή από ποιόν.

Το σημερινό άσπρο άλογο που βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου Bratton χαράχτηκε το 1778, αλλά κάτι υπήρχε στο λόφο για πάνω από 3.000 χρόνια. Στην προϊστορία το μέρος ήταν στην πραγματικότητα ένα ύψωμα, όπως αποδεικνύεται από τα ανθρώπινα λείψανα που έχουν βρεθεί στο λόφο.