Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

10 περιπτώσεις που οι κυβερνήσεις οδήγησαν κάποιον άνθρωπο στην απόγνωση:

Οι κυβερνήσεις έχουν αρκετή δύναμη στα χέρια τους αλλά καθήκον τους είναι να τη χειρίζονται με σωστό και ηθικό τρόπο. Μερικές φορές όμως επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη προκειμένου να μην αποκαλυφθούν κάποια μυστικά ή για να μην πληγεί η εικόνα τους.
Στη παρακάτω λίστα λοιπόν βλέπουμε 10 περιπτώσεις που οι κυβερνήσεις οδήγησαν κάποιον άνθρωπο στην απόγνωση:
1. Ο άνθρωπος που περίμενε εισβολή από εξωγήινους

 

Στη δεκαετία του 1980 ο Paul Bennewitz συνεργαζόταν με την αεροπορική βάση Kirkland Air Force στο Αλμπουκέρκη των Η.Π.Α. Μάλιστα ο Bennewitz ζούσε και κοντά στη βάση μαζί με την οικογένεια του. Μια μέρα λοιπόν είδε κάτι περίεργο στον ουρανό και πίστεψε ότι πρόκειται για UFO. Στη συνέχεια άρχισε να προειδοποιεί ότι πρόκειται να γίνει εισβολή από εξωγήινους, η οποία θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή και ο κόσμος θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος.  Μάλιστα τόνιζε ότι όλα αυτά η κυβέρνηση τα γνώριζε αλλά τα έκρυβε από το κόσμο.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΑΝΙΟ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ



Η Trayche Draganov βουλγαρικής καταγωγής, ενώ όργωνε το χωράφι της στο μικρό χωριό Νόβο Σέλο στα Σκόπια ανακάλυψε ένα αλυσοδεμένο κουτί που περιείχε ένα περίεργο κρανίο. Αυτό την τρομοκράτησε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για κρανίο λυκανθρώπου!

Το μυστηριώδες ψάρι που ξεβράστηκε σε παραλία [εικόνες]


Ένα τεράστιο ψάρι που θυμίζει θαλάσσιο τέρας ξεβράστηκε πρόσφατα στις ακτές του νησιού Καταλίνα, περίπου 35 χιλιόμετρα από την ακτή του Λος Άντζελες. 
Είναι το πέμπτο ψάρι της σπάνιας οικογένειας των Regalecidae με το χαρακτηριστικό όνομα «ψάρια-κουπιά» που ξεβράζεται νεκρό στις ακτές της συγκεκριμένης περιοχής από την αρχή του χρόνου.
Το τεράστιο πλάσμα είχε μήκος 4,3 μέτρα και το κουφάρι του εντοπίστηκε στην ακτή από τον Tyler Drovak της υπηρεσίας Catalina Island Conservancy που ασχολείται με την προστασία της φύσης του νησιού.