Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Φυγόκεντρος επ 23 Ghost Hunting (ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ)

 
Όταν οι κραυγές αδικαίωτων ψυχών και τα ανεξήγητα κινητικά φαινόμενα “στοιχειώνουν” έναν τόπο, “ζωντανεύει” το πιο σκοτεινό πρόσωπο του τρόμου... Eίναι η στιγμή, που γίνεται επιβεβλημένη η επέμβαση των ghosthunters… Kυνηγοί φαντασμάτων; ή κυνηγημένοι για πάντα… από άυλες, ανίκητες οντότητες;

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Έκρηξη σε όχημα στο οποίο επέβαινε

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού και του οδηγού του
- Του έστειλαν φάκελο, ο οποίος ήταν παγιδευμένος

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ : "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ"

- ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ.

Πάντως πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του ιδίου του κ. Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του δεν διατρέχουν κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας, με κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του έναν φάκελο, που ήταν παγιδευμένος, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος, όσο και ο οδηγός του, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου.
Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια και διακομίζεται στον "Ευαγγελισμό", όπως και ο οδηγός του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο επέβαινε και τρίτο άτομο, που όμως δεν τραυματίστηκε.
Πανικός επικρατεί αυτήν την ώρα στο σημείο.

Ο Λουκάς Παπαδήμος (1947) είναι Έλληνας φυσικός, ηλεκτρολόγος μηχανικός, οικονομολόγος και τραπεζίτης, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας μεταξύ 11 Νοεμβρίου 2011 και 16 Μαΐου 2012. Ανέλαβε την προεδρία της κυβέρνησης η οποία προέκυψε από συνεργασία της προηγούμενης κυβέρνησης Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) με την αξιωματική αντιπολίτευση (ΝΔ) και ακόμη ένα κόμμα του κοινοβουλίου (ΛΑΟΣ).

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ( VIDEO)

ΠΗΓΗ ANCIENT TREASURES