Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ενδείξεις για την ύπαρξη προϊστορικών ζώων…

Για τέταρτη φορά μία Σοβιετική αποστολή ετοιμαζόταν να εξερευνήσει τη δασώδη περιοχή, που περιλαμβάνεται μεταξύ των ποταμών Όμπι και Γενισέι.
Σκοπός της αποστολής ήταν να επιβεβαιωθεί εαν υπήρχε ακόμα το μαμούθ, αυτό το προϊστορικό μεγαθήριο, που υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε πριν από 25.000 χρόνια.
Όλα στηρίζονταν σε υποθέσεις, αλλά και σε εκπληκτικές μαρτυρίες που οι Σοβιετικές Αρχές δίσταζαν ακόμη να τις δημοσιεύσουν. Δύο κυνηγοί ισχυρίζονταν ότι είχαν ανακαλύψει ίχνη γιγαντιαίων ζώων, αποτυπώματα ποδιών και κοπριές. Είχαν, μάλιστα, ξεσηκώσει σε καλούπια τα αποτυπώματα των ποδιών, που είχαν μήκος από 60 ως 70 εκατοστά και πλάτος 50 εκατοστά.

UFOs στην Ελλάδα των 18ο και αρχές 19ου αιώνα

Όπως είναι γνωστό το φαινόμενο των UFO εκδηλώνεται από τα πανάρχαια χρόνια, και μέσα από ιστορικές πηγές, βιβλία, εφημερίδες, αλλά και από την λαογραφία μπορούμε να ανιχνεύσουμε την παρουσία τους στην χώρα μας.
Όπως θα διαφανεί από τις παρακάτω αναφορές υπάρχουν περιγραφές που μοιάζουν καταπληκτικά με σημερινές εμφανίσεις UFO.

Σαν σήμερα τo 1945 το βομβαρδιστικό «Enola Gay» ρίχνει την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα


Το τελευταίο επεισόδιο στην ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ως όπλο την ατομική βόμβα, που πρώτοι αυτοί είχαν κατασκευάσει τον Ιούνιο του 1945, και σκόρπισαν τον όλεθρο σε δύο ιαπωνικές πόλεις, τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι (6 και 9 Αυγούστου 1945). Με την ενέργειά τους αυτή, που βρήκε πολλούς επικριτές, κατόρθωσαν να επισπεύσουν το τέλος του πολέμου στα μέτωπα του Ειρηνικού και να ελαχιστοποιήσουν τις δικές τους απώλειες. Παράλληλα, δήλωσαν με εμφατικό τρόπο ποιος θα είναι το αφεντικό στις παγκόσμιες υποθέσεις μετά τη λήξη του πολέμου.

Η «απόλυτη λίστα» τροφίμων που πρέπει να έχεις αν χρειαστεί να επιβιώσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν πως ο μόνος τρόπος να αυξήσεις τις πιθανότητες επιβίωσής είναι με την εκ των προτέρων προετοιμασία για μια περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. «Η εξάσκηση φέρνει κάποια πράγματα αυτόματα στο μυαλό μας χωρίς να απαιτείται αναλυτική σκέψη»
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να θέτεις στον εαυτό σου μια απλή ερώτηση: Αν κάτι πάει στραβά, ποια θα είναι η πρώτη μου αντίδραση; Εφόσον μπορείς να δώσεις την απάντηση, όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Είναι τόσο απλό!
 
Αχρείαστες ας είναι αυτές οι πληροφορίες, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η τύχη και ο καιρός συντάξαμε την «απόλυτη λίστα» τροφίμων που κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει συλλέξει αν χρειαστεί να επιβιώσει για καιρό χωρίς να έχει πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα.