Τρίτη 8 Μαΐου 2018

«Κοινά Ευρωπαϊκά Σύνορα» – Η Γερμανία παραδίδει έξι επιθετικά υποβρύχια στον Ερντογάν

Δυστυχώς, προς απογοήτευση πολλών «Ευρωπαϊστών» δεν φαίνεται η Γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση να συμμερίζεται το δόγμα της αλληλεγγύης και των «κοινών Ευρωπαϊκών συνόρων». Σύμφωνα με το Spiegel Online: 
«Υπήρξε εντολή παύσης για την αναβάθμιση των αρμάτων μάχης Leopard για την Τουρκία από την Γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση πριν από λίγες εβδομάδες. Αλλά τώρα η Τουρκία παραλαμβάνει έξι νέα επιθετικά υποβρύχια – τα οποία κατασκεύασε η Thyssen Krupp.»

ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ( ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ)

ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ Μύθοι και δοξασίες πίσω από την σφραγισμένη μεσαιωνική πόρτα της οικίας ΤΣΙΛΛΕΡ η προφητική εμπειρία ενός πατέρα για τον χαμό του παιδιού του Η νύφη φάντασμα αναζητά γαλήνη και δικαίωση Κραυγές και θρήνοι στο φαράγγι του λυγμού ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΙΠΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
 ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Θέαση φτερωτού ανθρωποειδούς στην Κω, το 1954

Ένα εντελώς αναπάντεχο και απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κω, τον Οκτώβριο του 1954.
Ένας ντόπιος κάτοικος, ονόματι Κ. Κακαμούνδης, ανέφερε κατάπληκτος στις Αστυνομικές Αρχές του νησιού ότι, ενώ βρισκόταν στο ύπαιθρο μια νύχτα στα τέλη του Οκτώβρη, αντιλήφθηκε ένα ανθρωπόμορφο ον με φτερά να πετά πολύ κοντά του.

Το θαλάσσιο τέρας των Νήσων Queen Charlotte…

Ένα νέο θαλάσσιο τέρας, ένα καινούριο “Τέρας του Λοχ Νες”, εμφανίστηκε αυτή τη φορά στα ύδατα των Νήσων Queen Charlotte, στη Βρετανική Κολομβία, στον Καναδά.
Οι αλιείς των νησιών αυτών αφηγούνταν ότι είδαν ένα τεράστιο θαλάσσιο τέρας, το οποίο έμοιαζε με ένα πρωτοφανών διαστάσεων χέλι. Το εξωπραγματικό αυτό πλάσμα είχε κεφάλι, που έμοιαζε με κεφαλή θαλασσίου λέοντος και έφερε δυο πελώρια κέρατα πίσω από τα αυτιά του.