Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Στην θάλασσα η ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΡΙΤΣΟΣ [εικόνες]





Η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ άρχισε τις δοκιμές στη θάλασσα. Και οι εργαζόμενοι της Ελευσίνας είναι υπερήφανοι. Η ανακοίνωσή τους τα λέει όλα. Όπως και οι πρώτες φωτογραφίες του ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΥ στη θάλασσα.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Αστικοί μύθοι της Θεσσαλονίκης: Το στοιχειωμένο σπίτι επί της Βασιλίσσης Όλγας

Κάθε Σαλονικιός με ενδιαφέρον για το μεταφυσικό έχει ακούσει για τους μύθους και τις φήμες που κυκλοφορούν για το κτίσμα επί της Βασιλίσσης Όλγας στον αριθμό 261-263 ή μήπως να έλεγα καλύτερα το «Στοιχειωμένο Σπίτι’». Οι ιστορίες πολλές και συγκεχυμένες, κοινός παράγοντας όμως όλων είναι το τραγικό όπως και το υπερφυσικό.

Η αρχαία ελληνική ιατρική αποδεικνύεται ότι είναι η σύγχρονη ιατρική!

 
 
 
Εσείς γνωρίζετε την αμίδα, τις στλεγγίδες, τα αναθήματα, τις μηλωτρίδες, τις σικύες και το λύκιον; 
 
Μη βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά διότι μόλις διαβάσετε στο κείμενο που ακολουθεί τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις και για τη δική μας καθημερινότητα και ιδιαιτέρως μόλις διαβάσετε πόσες χιλιάδες χρόνια πριν αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητας των προγόνων μας,πιθανότατα θα μείνετε… άφωνοι – δεν θα μπορείτε ούτε να καλέσετε τον i-ja-te ούτε να πάρετε το pa-ma-ko σας για να συνέλθετε!
H έκθεση «Ιασις: Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Ομηρο στον Γαληνό» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει τις εκπληκτικές γνώσεις των προγόνων μας σε θέματα υγείας, υγιεινής και θεραπείας.