Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο


Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, μαρμάρινοι και παγωμένοι, ξεπροβάλλουν από τον Τάμεση. Τα εντυπωσιακά, ποντισμένα στο βυθό γλυπτά αποκαλύπτονται δύο φορές τη μέρα, στη διάρκεια της άμπωτης. Είναι δημιουργίες του καλλιτέχνη Jason de Caires Taylor (Τζέισον ντε Κέερς Τέιλορ), του οποίου η σμίλη ευθύνεται για το ανατριχιαστικά ζωντανό, υποβρύχιο πάρκο γλυπτών στο Κανκούν του Μεξικού, το 2009.
Η τελευταία του δουλειά στην όχθη του Τάμεση στο Λονδίνο, έχει τον τίτλο «The Rising Tide» και έχει εγκατασταθεί δίπλα στη γέφυρα Vauxhall (Βόξολ).

Ο μαύρος Σεπτέμβρης του ελληνισμού...13 Σεπτεμβρίου 1922 ( Νεο Ημερολογιο) Καταστροφη της Σμύρνης



Σαν σήμερα λοιπόν , στις 13 Σεπτεμβρίου 1922, με το νέο ημερολόγιο, ξεκινά η καταστροφή της Σμύρνης που κρατάει τέσσερα ολόκληρα εικοσιτετράωρα μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου.
«…Το βράδυ της μέρας που ξέσπασε η πυρκαγιά, είχα βγει από το σπίτι μου, που βρισκόταν σ' ένα δρόμο κάθετο στην οδό Χατζηστάμου πήγα στην οδό αυτή, για να πληροφορηθώ τι συνέβαινε. Πρέπει να σημειωθεί πως η πυρκαγιά δεν είχε ακόμα εξαπλωθεί σ' αυτή τη συνοικία. 

Η Γερμανία έθεσε εκτός ισχύος τη Συνθήκη Σένγκεν! - "Στέλνει" τους πρόσφυγες στο Νότο - Σύμφωνη η Κομισιόν!

 

Προσωρινά εκτός ισχύος έθεσε πριν από λίγη ώρα η Γερμανία τη Συνθήκη Σένγκεν, επαναφέροντας τους ελέγχους στα σύνορά της με την Αυστρία, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό προσφύγων που φθάνουν στη Βαυαρία μέσω της Αυστρίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ

Κάλεσε δε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τηρούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ζήτησε «το συντομότερο δυνατό την εφαρμογή του ευρωπαϊκού σχεδίου για τις "ζώνες αναμονής" των προσφύγων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και εν ανάγκη στην Ουγγαρία».

Συναγερμός NATO! "Έχασε" υποβρύχιο των Ρώσων στη Μεσόγειο που στέλνουν στρατό στη Συρία


“Κόκκινος” συναγερμός στο NATO που “έχασε” ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ναυτική παρουσία των Ρώσων έχει κατακόρυφα αυξηθεί με τέσσερα υποβρύχια και τέσσερα αρματαγωγά να πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο,ή να πλέουν προς αυτή!

Το NATO έχει “χάσει” ένα από τα τέσσερα πυρηνικά υποβρύχια, το Nowitzki, το οποίο παρακολουθούσε αμερικανικό πλοίο. Και είναι τέτοια η ανησυχία και η κινητοποίηση του NATO, που η πληροφορία για την αναζήτηση του “κόκκινου υποβρυχίου” έχει φθάσει στην Αθήνα!