Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Άλμπερτ Πάικ: Προέβλεψε τον Πρώτο, τον Δεύτερο και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από το 1871!

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.»
Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν "προφητικά"(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Aλουμίνιο: Ο «αόρατος» φονιάς!

Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες…
Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχέουν
αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…..
Το επεξεργασμένο τυρί, τα έτοιμα μίγματα για κέικ, τα εμβόλια, η βρεφική πούδρα, το κραγιόν, τα αποσμητικά, τα ρινικά σπρέι, τα αντιόξινα φάρμακα –όλα περιέχουν αλουμίνιο.

Χάκερς με κελεμπία «χτύπησαν» το ΓΕΣ

Νέα κυβερνοεπίθεση δέχθηκε το Σάββατο η ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, www.army.gr.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OnAlert ο αριθμός των «χτυπημάτων» ανήλθε στις 3500. Οι ίδιες, ασφαλείς πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι από την έρευνα που διεξήχθη σε πρώτο χρόνο διαπιστώθηκε ότι οι IP των επιθέσεων σε βάρος της ιστοσελίδας του ΓΕΣδεν προέρχονταν από την Ελλάδα αλλά από το εξωτερικό.

Χιροσίμα 73 χρόνια μετά: Σαν σήμερα πέφτει τo 1945 η πρώτη ατομική βόμβα

Μια καμπάνα ήχησε σήμερα στη Χιροσίμα, 73 χρόνια μετά τον πρώτο βομβαρδισμό με ατομικό όπλο στην παγκόσμια ιστορία, σε μια τελετή μνήμης που σημαδεύτηκε από την προειδοποίηση του δημάρχου της πόλης για την άνοδο του εθνικισμού σε διεθνές επίπεδο. ακριβώς και την 6η Αυγούστου 1945, όταν, στις 08:15 τοπική ώρα, ένα αμερικανικό βομβαρδιστικό B-29, το Enola Gay, έριχνε την ατομική βόμβα Little Boy, η οποία την ίδια ημέρα και τις εβδομάδες που ακολούθησαν στοίχισε τη ζωή σε 140.000 ανθρώπους.

Το Δάχτυλο Στην Σκανδάλη Στο Κόσοβο Έτοιμη Για Πόλεμο; Γιατί Τρέμουν Οι ΗΠΑ Μην Χαλάσει Η Συμφωνία Των Πρεσπώv;

Οι Σερβικές ένοπλες δυνάμεις αύξησαν το επίπεδο επιφυλακής σε ολόκληρη την επικράτεια εξαιτίας των εντάσεων στο Κοσσυφοπέδιο, σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti”.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι μετά από μια έκτακτη σύνοδο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε χθες, οι υπηρεσίες ασφαλείας εντατικοποίησαν επίσης τις δραστηριότητές τους προκειμένου να αποτρέψουν «τα σχέδια των αρχών της Πρίστινα να προκαλέσουν ταραχές στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο», που κατοικείται κατά πλειοψηφία από τους Σέρβους .

Το «μυστήριο σήμα» από τα βάθη του διαστήματος μπορεί να προέρχεται από εξωγήινους, λέει ο καθηγητής Avi Loeb

Το FRB180725A (ονομαζόμενο έτσι από το έτος, τον μήνα και την ημέρα που ανιχνεύτηκε) έστειλε ένα κύμα χαμηλής συχνότητας 580 megahertz, το οποίο είναι σχεδόν 200 MHz χαμηλότερο από άλλα FRB, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύθηκε στο Telegram του καθηγητή του κέντρου Αστροφυσικής του Σμιθσόνιαν, Avi Loeb.
Το «αόρατο φως» του σύμπαντος στέλνει «αινιγματικούς παλμούς» από «μυστηριώδεις, υπερβολικά δυνατούς σπινθήρες ενέργειας» προς εμάς από το μακρινό διάστημα με τη μέθοδο των γρήγορων ριπών ραδιοσυχνοτήτων (FRB) και μπορεί να αποτελεί σήμα από εξωγήινη ζωή, σύμφωνα με το Live Science.