Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

«ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ». ΟΙ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» απειλούν τους Έλληνες «γκιαούρηδες» της Δυτικής Θράκης πώς θα βιάσουν τις γυναίκες τους και θα σκοτώσουν τα παιδιά τους και εν συνεχεία θα επιστρέψουν να δολοφονήσουν τους ίδιους σε ένα άκρως εθνικιστικό παραλήρημα που «κάρφωσαν» με την μορφή σημειώματος στις στάσεις των λεωφορείων της Κομοτηνής.
Ήδη, έχει επέμβει η Ελληνική Αστυνομία και έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τις σοβαρές αυτές απειλές που έρχονται σχεδόν έναν μήνα μετά την επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν στην Δυτική Θράκη και την αναφορά του ότι «όλοι είμαστε Τουρκία», αλλά και τις απειλές πολέμου που εκτοξεύονται από την Άγκυρα τόσο με αφορμή την χορήγηση ασύλου σε έναν εκ των οκτώ

Οι φριχτές ιστορίες σατανισμού που συγκλόνισαν το πανελλήνιο


Μύθοι ή πραγματικότητα; Όλα μπερδεύονται μέσα σε ιστορίες που άλλοτε ιντριγκάρουν και άλλοτε προκαλούν φόβο. Άλλωστε, οι σκοτεινές ιστορίες με πρωταγωνιστές δαίμονες – θεούς και δοξασίες, διαχρονικά είχαν το δικό τους κοινό και σε πολλές περιπτώσεις, τους πιστούς τους. Ανθρώπους που δήλωσαν σατανιστές και είτε περιορίστηκαν σε αποκρυφιστικές τελετές, είτε έφτασαν στο σημείο να κάνουν ακόμη και ανθρωποθυσίες στο όνομα του Εωσφόρου, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο θα ανέβουν στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας.
Στο εξωτερικό έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις εγκλημάτων στο όνομα του σατανά. Στην Ελλάδα η «λατρεία του σατανά» δεν θεωρείται ιδιαίτερα διαδεδομένη. Συνήθως, λένε όσοι γνωρίζουν, περιορίζεται σε παγανιστικές τελετές, μυήσεις νέων μελών και  θυσίες ζώων κάτω από το φεγγάρι. Σημάδια, όπως μισοσβησμένες φωτιές, λιωμένα κεριά και πεντάλφες εντοπίζονται, τις

Τι είναι το «ωμό νερό» – Η νέα μόδα, ποιοι το πίνουν και γιατί οι γιατροί… τραβούν τα μαλλιά τους

Ένας ιδιοκτήτης παντοπωλείου στο Σαν Φρανσίσκο που πωλεί το λεγόμενο… ωμό νερό (raw water) το περιέγραψε ως νερό με «ελαφρώς γλυκιά και απαλή αίσθηση στο στόμα». Αυτό που… ξέχασε να πει είναι ότι έχει, επίσης, βακτήρια και άλλες ουσίες που προκαλούν ασθένειες. Αλήθεια, υπάρχουν (νοήμονες;) άνθρωποι που επιλέγουν να πίνουν το νερό, το οποίο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, σύμφωνα με τους The New York Times!
Γιατί εξ αρχής επεξεργαζόμαστε το πόσιμο νερό
Πριν βγει από μια βρύση στο σπίτι, το νερό περνάει γενικά από πολλά στάδια επεξεργασίας. Αυτά βοηθούν να απαλλαγεί το πόσιμο νερό από κάθε βρωμιά. Το νερό χωρίς τέτοιες βρωμιές περνάει έπειτα από διήθηση και απολύμανση με πρόσθετα χημικά (κυρίως χλώριο) για να απομακρυνθούν και τα τελευταία επικίνδυνα βακτήρια και παράσιτα που ίσως έχουν επιζήσει από το πρώτο στάδιο επεξεργασίας. Ουσίες όπως το φθόριο προστίθενται συνήθως. Το φθόριο διατηρεί τα δόντια των ανθρώπων υγιή.