Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Από ποιον δημιουργήθηκε το Μαντείο των Δελφών

Ο θρύλος λέει ότι οι Δελφοί ήταν το σημείο που συναντήθηκαν οι δύο αετοί, όταν ο Δίας τούς έστειλε να πετάξουν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Σ’ αυτό το σημείο ο Δίας έριξε τον ιερό βράχο και οι Δελφοί έγιναν γνωστοί στα πέρατα του τότε κόσμου ως ο ομφαλός της Γης, το κέντρο του κόσμου.
«Δέλφις» σημαίνει στ’ αρχαία ελληνικά «Δελφίνι» και γι’ αυτό οι Δελφοί ονομάστηκαν έτσι, προς τιμήν του δελφινιού – και αυτό γιατί αυτήν τη μορφή πήρε ο Απόλλων κατά το ταξίδι της επιστροφής του, οδηγώντας το καράβι με τους Κρήτες ναυτικούς, με σκοπό να μείνουν στους Δελφούς για να χτίσουν το ιερό του και να γίνουν οι ιερείς του.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι ΠΥΛΕΣ που ΕΚΛΕΙΣΕ ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…

Υπάρχουν πολλά κείμενα που στοιχειοθετούν πως ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε και σφράγισε πύλες στην Ασία, πίσω από τις οποίες και στο εσωτερικό της Γης, φυλακίστηκαν ρυπαρά γένη και ερπετοειδή. Όμως, τώρα, φαίνεται πως έχει βρεθεί το «κλειδί» που τις ανοίγει…
Το «κλειδί» αυτό, φαίνεται να είναι οι ισχυροί σεισμοί.Στις 25/4/2015 ισχυρός σεισμός 7,9 Ρίχτερ που συγκλόνισε το Νεπάλ, με πολυάριθμους νεκρούς.

Πώς οι βρετανοί πράκτορες έφτασαν να χρησιμοποιούν το… σπέρμα τους σαν αόρατο «μελάνι»!

Η μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Αγγλίας, η περιβόητη MI6, έχει δημιουργήσει στο πέρας των ετών μια τεράστια φήμη χάρη στη μυστικότητα που διέπει τις επιχειρήσεις της.
Στόχος της υπηρεσίας είναι η αποτροπή ξένης κατασκοπείας στη Βρετανία και φυσικά η συλλογή πληροφοριών από όλον τον κόσμο για υπάρχοντες και μελλοντικούς εχθρούς του βασιλείου. Όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, από το 1909 όποτε και πρωτο-συστάθηκε, οι πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίες έχουν κάνει χρήση κάθε είδους πιστευτής και απίστευτης μεθόδου και εργαλείων για την επιτυχή ολοκλήρωση των αποστολών τους.