Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ




Είναι γνωστή η σειρά άρθρων και εκπομπών που έχω κάνει παλαιότερα μέσω της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΎ για μεταφυσικά σατανικά σύμβολα στο Κέντρο της Αθήνας και την προσπάθεια θα έλεγα μιας χάραξης , ενός σημαδιού της ευημερίας των κάτοικων της.
Όλα αυτά αποδόθηκαν σε ένα νεωτεριστή καλλιτέχνη ονόματι ORE  σαν και  αυτούς που έρχονται στη Αθήνα πετάνε ντομάτες σε ένα σεντόνι γυμνοί και λαμβάνουν 100.000 ευρώ επιδότηση από το υπουργείο πολιτισμού.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!

Υποκλινόμαστε στην 337Μ – Τα 2 ελληνικά γεράκια τα έβαλαν με μισή ντουζίνα τουρκικά
Είναι από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεσαι υπερήφανος που  έχει τέτοιους Πολεμιστές να υπερασπίζονται τους Ελληνικούς Αιθέρες του Αιγαίου και είναι ντροπή για όλου μας , να αμείβονται με μισθούς δημοτικών υπαλλήλων ,χωρίς τις υπερωρίες!
Δύσκολη ημέρα χθες για τη Πολεμική μας Αεροπορία αλλά οι Ιπτάμενοι μας μπορούν αν κάνουν πολλαπλές εξόδους ή και να παραμένουν σε περιπολία για ώρες …Ειδικά να πρόκειται για τα Γεράκια της 337Μ
Είχαμε την εισβολή 4 τεσσάρων Τούρκικων Μαχητικών  τα δύο Οπλισμένα που προσπάθησαν να κερδίσουν  τις εντυπώσεις  κάνοντας Υπερπτήσεις  κατ΄εντολή ,στου διαόλου το υψόμετρο (λόγου του φόβου του Α/Α) ,που ανάθεμα αν ήξεραν οι Τούρκοι  που ακριβώς  Ίπτανται !

Με άκρα μυστικότητα οι Τούρκοι τοποθέτησαν ραντάρ με θερμική κάμερα απέναντι από τα Ίμια

Έντεκα ημέρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους του λιμενικού «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό, οι Τούρκοι επιμένουν να δημιουργούν κλίμα έντασης στην περιοχή.

Τύμπανα πολέμου στην Κυπριακή ΑΟΖ: «Φύγετε από μπροστά μας διαφορετικά θα βουλιάξουμε μαζί»

Το διάλογο μέσω ασυρμάτου μεταξύ του καπετάνιου του γεωτρύπανου SAIPEM 12000 και του καπετάνιου του τουρκικού πολεμικού πλοίου που το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου το παρεμπόδισε να πάει στο οικόπεδο 3 αποκαλύπτει το πρακτορείο Ντογάν επικαλούμενο τουρκικές διπλωματικές πηγές οι οποίες αναφέρουν ότι η Άγκυρα «οπωσδήποτε δεν θα επιτρέψει έρευνες φυσικού αερίου από τους Ελληνοκύπριους στην περιοχή». Σύμφωνα με το πρακτορείο το γεωτρύπανο μαζί με το τουρκικό πολεμικό παρολίγο να συγκρουστούν.

Θρίλερ στην Κυπριακή ΑΟΖ! Οι Τούρκοι απείλησαν ξανά με βύθιση το ιταλικό γεωτρύπανο Saipem 12000!

Συνεχείς προκλήσεις των τούρκων στην Κυπριακή ΑΟΖ - Σε ακόμα μια προσπάθεια του γεωτρύπανου να φτάσει το πρωί στο οικόπεδο 3 στην "Σουπιά" οι τούρκοι απείλησαν να το βυθίσουν - Με ελιγμούς ο καπετάνιος απέφυγε και πάλι την σύγκρουση και σύμφωνα με όσα δείχνουν οι χάρτες αποχωρεί για το Μαρόκο! - Ανάλογο επεισόδιο έγινε και το βράδυ της Πέμπτης
Οι τούρκοι έβγαλαν για ακόμα μια φορά την γλώσσα στην Ευρώπη προκαλώντας άλλο ένα επεισόδιο σήμερα το πρωί απειλώντας με βύθιση το γεωτρύπανο της ιταλικής εταρείας ENI. Όπως μεταδίδουν Κυπριακά ΜΜΕ στις 10 το πρωί το ιταλικό γεωτρύπανο Saipem 12000 προσπάθησε για ακόμα μια φορά να κινηθεί προς το οικόπεδο 3 της Κύπρου.
Και πάλι όμως βρέθηκε μπροστά στα τουρκικά πολεμικά πλοία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καπετάνιος ενός από τα τουρκικά πολεμικά πλοία επικοινώνησε και πάλι με το Saipem 12000 και απείλησε ότι θα βυθίσει το πλοίο!

Δανέζης: Μποζόνιο Χιγκς – Τι μας Κρύβουν για το Θάνατο.

«Όταν λέμε ότι κάποιος γεννιέται ή πεθαίνει, εννοούμε επιστημονικά ότι χάνεται ή εμφανίζεται η δυνατότητα να τον αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας»
Πριν λίγες μέρες μια είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη των τελευταίων ετών: οι ερευνητές στο Cern εντόπισαν επιτέλους το πολυδιαφημιζόμενο Σωματίδιο του Θεού ή Μποζόνιο του Χιγκς, όπως είναι η επίσημη ονομασία του.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για το πρωταρχικό στοιχείο ύλης που θα μας αποκαλύψει ό,τι δεν γνωρίζουμε για τη φύση της πραγματικότητας και το σύμπαν, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του εως τώρα. Μια ανακάλυψη που αναμένεται να φέρει τα πάνω- κάτω στην εικόνα που έχουμε για τον κόσμο…