Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μαυροφορεμένοι μασκοφόροι έπνιξαν στο αίμα το Παρίσι – Τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ


Charlie Hebdo – Video

Μαυροφορεμένοι μασκοφόροι έπνιξαν στο αίμα το Παρίσι – Τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo – Video ντοκουμέντο

- 12 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
- Ανάμεσά τους o διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Charb, άλλοι τρεις σκιτσογράφοι, ένας δημοσιογράφος και δυο αστυνομικοί
- Φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών από τους πυροβολισμούς θα αυξηθεί
- Οι δράστες μπήκαν στα γραφεία του Charlie Hebdo και έψαχναν δημοσιογράφους ονομαστικά μεταδίδει το France 24
- Πληροφορίες πως φώναζαν: "ο Θεός είναι μεγάλος"
- Σε ύψιστο συναγερμό τέθηκε άμεσα το Παρίσι μετά την επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού
- Δυο οι δράστες της επίθεσης, διέφυγαν με μαύρο αυτοκίνητο
- Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για φανατικούς μουσουλμάνους
- Το Charlie Hebdo είχε δεχτεί ξανά επίθεση όταν δημοσίευσε σκίτσα του Μωάμεθ
- Στο σημείο του μακελειού ο Φρανσουά Ολάντ: Ήταν μια βάρβαρη επίθεση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ -- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η



Να μην ξανατολμησεις να πατησεις στην Βουλη



Μαρία Ρεπούση: Δεν θα είμαι υποψήφια

Όλη η ανακοίνωση

«Προσπάθησα αυτά τα 2,5 χρόνια που με την ψήφο σας είμαι βουλευτής να είμαι κοντά στους πολίτες και να ανταποκριθώ στο έργο που μου εμπιστευτήκατε. Λειτούργησα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τον ορθό λόγο, οι παρεμβάσεις μου στηρίζονταν πάντα σε επιχειρήματα και ήθελα οι δημόσιες εμφανίσεις μου να συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του πολιτικού διαλόγου που χρειάζεται ο τόπος.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσω έναν απολογισμό του βουλευτικού μου έργου.
Γνωρίζετε ενδεχομένως ότι τους τελευταίους μήνες πρότεινα και υποστήριξα με συνέπεια ένα πολιτικό σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας σε προοδευτική κατεύθυνση μέσω της προγραμματικής συμφωνίας πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς και της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας. Η σύγκλιση αυτή θα μπορούσε να απεικονιστεί σε ένα ευρύ προοδευτικό ψηφοδέλτιο με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, της πολιτικής οικολογίας καθώς και προοδευτικών κινήσεων που αυτοπροσδιορίζονται ενάντια στην πολιτική της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.
Το σχέδιο αυτό απέτυχε. Η αριστερά δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να υπερβεί τον κατακερματισμό της και να επιχειρήσει συγκλίσεις που υπερβαίνουν τις εσωκομματικές της ισορροπίες για το καλό του τόπου.
Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν και δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας της πολιτικής. Θα παραμείνω ενεργή πολίτης και θα παρακολουθώ από μια σχετική απόσταση τα τρέχοντα πολιτικά πράγματα που είναι εξαιρετικά κρίσιμα και απαιτούν υπευθυνότητα και συναινέσεις.»