Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Υπό ασφυκτικό κατασκοπευτικό κλοιό οι στρατιωτικές βάσεις της ΠΑ: Βρετανός κατασκόπευε την 115 Πτέρυγας Μάχης

Υπόθεση θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στα Χανιά, με τη σύλληψη ενός Βρετανού πολίτη, ο οποίος φέρεται να φωτογράφιζε στρατιωτικούς χώρους της 115 Πτέρυγας Μάχης.
Πρόκειται για έναν 70χρονο άντρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην υπάλληλος της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας και ζει μόνιμα σε χωριό του Αποκόρωνα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ!

Ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους για λόγους δημοσίου συμφέροντος θα αφεθεί ένα εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου Suleyman Ozkaynakcim, καθώς το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας έκανε σήμερα εν μέρει δεκτή την αίτηση του τέως υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με την οποία ζητούσε να ανασταλεί η απόφαση της 3ης Ανεξάρτητης Αρχής Προσφύγων με την οποία είχε χορηγηθεί άσυλο στον εν λόγω Τούρκο αξιωματικό.
Υπενθυμίζεται ότι στον επίμαχο Τούρκο αξιωματικό είχε χορηγηθεί άσυλο αλλά η σχετική απόφαση της Επιτροπής Ασύλου ανακλήθηκε προσωρινά με διαταγή της πρόεδρου Εφετών Ευγενίας Μυλωνοπούλου, μετά από αίτημα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Παράλληλα, η κυβέρνηση, πλέον της αίτησης αναστολής έχει καταθέσει και αίτηση ακύρωσης της ίδιας απόφασης της 3ης Ανεξάρτητης Αρχής Προσφυγών, η οποία θα συζητηθεί την 4η Μαΐου 2018 στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.
Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ, με πρόεδρο το Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Διομήδη Κυριλλόπουλο, με την υπ΄ αριθμ.97/2018 απόφασή της διατάσσει σήμερα την κυβέρνηση, μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση από την Ολομέλειας του ΣτΕ για το ίδιο θέμα -που θα συζητηθεί τον ερχόμενο Μάιο- στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου να:

Τα πειράματα τηλεπάθειας μακράς απόστασης από την Εταιρία Ψυχικών Ερευνών, το 1938…

Τον Οκτώβριο του 1938, η Εταιρία των Ψυχικών Ερευνών, της οποίας το έργο ήταν ευρύτατα γνωστό στους αθηναϊκούς κύκλους της εποχής, αλλά και στο πανελλήνιο, καθώς επίσης και στους ερευνητές των ψυχικών φαινομένων παγκοσμίως, συνέχιζε τα τακτικά της πειράματα με τα μέντιουμ.

Το νησί του Κόμη Monte Cristo…

Το μικροσκοπικό νησί Montecristo, ένας γρανιτένιος βράχος στο Τυρρηνικό Πέλαγος, όπου βρισκόταν κρυμμένος ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς, όπως αναφερόταν στο περίφημο βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά “Ο Κόμης του Monte Cristo”, ήταν προς πώληση τον Οκτώβρη του 1973.

Μυστηριώδη φαινόμενα στην επιφάνεια της Σελήνης, το 1953…

Ένα περίεργο και εντελώς απροσδόκητο φαινόμενο παρατηρήθηκε στη Σελήνη, το 1953, από το Αστεροσκοπείο του Πάλομαρ. Οι κρατήρες του φυσικού δορυφόρου του πλανήτη μας “κάπνιζαν” και φαίνονταν σαν ενεργοί. Αυτή η εντυπωσιακή διαπίστωση, που ανέτρεπε όλες τις θεωρίες του επιστημονικού κόσμου, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλα τα αστεροσκοπεία της Γης.
Μέχρι τότε, η Σελήνη θεωρούνταν ως ένα νεκρό άστρο. Να, όμως, που από μερικούς κρατήρες της, άρχισαν να ανεβαίνουν υπόλευκοι καπνοί και με τούτο, αποδεικνυόταν ότι το κέντρο της ήταν σε διάπυρη κατάσταση. Εξ άλλου, οι αστρονόμοι του Πάλομαρ παρατήρησαν και άλλα ενδιαφέροντα φαινόμενα. Χάσματα μεγαλύτερα των 500 χιλιομέτρων είχαν εξαφανιστεί αιφνιδίως από τις οροσειρές της Σελήνης. Τι είχε συμβεί;

Εντοπίστηκαν κούκλες «βουντού» σε σπήλαιο στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Πετροχώρι Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας από την ανακάλυψη του σπηλαιολόγου Κωνσταντίνου Μπακολίτσα. Κατόπιν έρευνας ο κ. Μπακολίτσας έφερε στο φως ευρήματα που παραπέμπουν σε αντικείμενα τελετών μαύρης μαγείας.

Ο σπηλαιολόγος εντόπισε και ανέσυρε κέρινα ομοιώματα με καρφίτσες στο σώμα, καρφιά, λουκέτα, τρίχες, σαπούνια, νύχια ενώ κάποια ήταν δεμένα με σκοινί.