Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Δύο φωτεινά αντικείμενα θεάθηκαν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 1975 στην Κερατέα

Δύο φωτεινά αντικείμενα θεάθηκαν την Παρασκευή 8 Αυγούστου από το νότιο άκρο της Εύβοιας μέχρι το δεύτερο λιμανάκι της θέσεως Δασκαλειό στη Κερατέα Αττικής. Ο περίπατος των φωτεινών αντικειμένων άρχισε στις 11:15 μ.μ. και έληξε στις 3:30 π.μ. του Σαββάτου. Το φαινόμενο είχε διάρκεια τεσσάρων ωρών και δεκαπέντε λεπτών. Το πρώτο αντικείμενο επισημάνθηκε πάνω από το νότιο άκρο της Εύβοιας. Εμφανίστηκε ξαφνικά στον έναστρο ουρανό, ήταν φωτεινότατο, πετούσε σε μεγάλο σχετικό ύψος και αφού διήνυσε μία μεγάλη απόσταση προς τη κατεύθυνση του Σουνίου, σταμάτησε, έσβησε ο φωτισμός του και χάθηκε.

Έχεις Νιώσει σαν να Πέφτεις στο Κενό όταν Κοιμάσαι; Δες ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Έχεις Νιώσει σαν να Πέφτεις στο Κενό όταν Κοιμάσαι; Δες ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Φαίνεται πως ανεξάρτητα το πόσες φορές έχει συμβεί, δεν γίνεται λιγότερο απότομο. Ξέρετε, τις φορές που αρχίζεις και περιπλανιέσαι στην ονειροχώρα, αλλά καθώς μπαίνεις σε βαθύ ύπνο, ξεκινάς να πέφτεις…
Φαίνεται πως ανεξάρτητα το πόσες φορές έχει συμβεί, δεν γίνεται λιγότερο απότομο. Ξέρετε, τις φορές που αρχίζεις και περιπλανιέσαι στην ονειροχώρα, αλλά καθώς μπαίνεις σε βαθύ ύπνο, ξεκινάς να πέφτεις ή κάτι σε χτυπάει και ξυπνάς ξαφνικά προσπαθώντας να καταλάβεις τι συνέβη.

Ο «Θησαυρός των Αθηναίων» στους Δελφούς ΔΕΝ ήταν Απλά ένα Θησαυροφυλάκιο

Ο «Θησαυρός των Αθηναίων» στους Δελφούς
ΔΕΝ ήταν Απλά ένα Θησαυροφυλάκιο
Όρθιος εδώ και 2.500 χρόνια.
Μάρτυρας και «προβολέας» του πλούτου και της πολιτικής δύναμης της κλασικής Αθήνας.
Καμωμένος από το υλικό των μεγάλων αριστουργημάτων της αρχαιότητας, το παριανό μάρμαρο.
Αρχείο με σπάνιες επιγραφές στους τοίχους του – από τιμητικά ψηφίσματα και ονόματα ενεχυροδανειστών που χρησιμοποίησαν το κτίριο σε μεταγενέστερες εποχές έως τις δύο πιο ενδιαφέρουσες και εκτενείς αρχαίες παρτιτούρες με ύμνους προς τον Απόλλωνα που έχουν βρεθεί έως τώρα.

Η ανθρωπότητα ενωμένη εσωσε τα παιδια στη Ταϋλανδη.

Μέσα σε 24 ώρες ο Elon Musk ζήτησε από την ομάδα των συνεργατών του ένα πρωτότυπο «φουσκωτό, εύκαμπτο υποβρύχιο».
Εντός του 24ωρου είχε κατασκευαστεί εκ του μηδενός, δωδεκα ακόμη (ένα για κάθε παιδί) μαζί με το πρωτότυπο ετοιμάστηκαν και δοκιμάστηκαν, τα παρέλαβε το Lear jet και τα μετέφερε Επί τόπου.
Ειδικοί δύτες και σωστικά συνεργεία από δεκάδες χώρες είναι επί τόπου, η ΝΑΣΑ, κατασκοπευτικοί δορυφόροι κινητοποιήθηκαν,

Το περιστατικό της Μπογκοτά, το 1977

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μπογκοτά, της πρωτεύουσας της Κολομβίας, μετέδωσε στις 7 Μαΐου του 1977 μία άκρως παράξενη είδηση.
Ο πιλότος ενός μονοκινητήριου αεροπλάνου λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την συνάντηση, που είχε κατά τη διάρκεια της πτήσης του, με ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.
Όπως ανέφερε ο πιλότος του αεροπλάνου, Manuel Lopez, έχασε την όρασή του ξαφνικά από το έντονο φως που εξέπεμπε ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, που βρέθηκε στην πορεία του.

Ευκαιρία F-35 για την Ελλάδα: Ακυρώνει η Ιταλία τα 60 από τα 90 μαχητικά stealth. Προτάθηκαν στην Πολεμικη Αεροπορια μας

Μια απρόσμενη ευκαιρία διαφαίνεται για την ελληνική ΠΑ καθώς μετά τις σημερινές δηλώσεις η ιταλική η αεροπορία μπορεί να βρεθεί να επιχειρεί με μόνο 30 μαχητικά νέας γενιάς τύπου F-35αφήνωντα στα αζήτητα σχεδόν 60 μαχητικά κάτι που δημιουργεί πονοκέφαλο στην αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία αλλά που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια κίνηση για την Ελλάδα.
Η Ιταλία δεν σκοπεύει να αγοράσει κανένα άλλο μαχητικό F-35 και εξετάζει την πιθανότητα ακόμη και να περικόψει την παραγγελία που έχει ήδη κάνει στην αμερικανική εταιρεία Lockheed Martin Corp, δήλωσε σήμερα η υπουργός Άμυνας Ελιζαμπέτα Τρέντα.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από Έλληνα πρώην Μασόνο: «Μπήκα στην Μασονία και ξεσκεπάζω»

Κεφάλαιο Πρώτο – ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
«Κύριε, το ξίφος, ου την αιχμήν αισθάνεσθε, εξεικονίζει τας τύψεις του συνειδότος, αίτινες θα εσπάραττον την καρδίαν σας, αν ποτέ εγίνεσθο επίορκος προς την Εταιρίαν εις ην ζητείτε να εισέλθητε».
Μπροστά στην πόρτα της Στοάς, ανυπόδητος, χωρίς σακάκι, με ξεκούμπωτο το πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και μ’ ένα ξίφος στο στήθος, ενώ τα μάτια μου ήταν δεμένα, έγινα δεκτός στη μασονία. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Η μύηση στον πρώτο μασονικό βαθμό, του Μαθητή.