Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ρεπούση ...έχει συνέχεια! Έλληνας ιστορικός αμφισβητεί ότι οι Τούρκοι έκαψαν τη Σμύρνη


Η Ρεπούση ...έχει συνέχεια! Έλληνας ιστορικός αμφισβητεί ότι οι Τούρκοι έκαψαν τη Σμύρνη



Μετά τον “συνωστισμό” στην προκυμαία της Σμύρνης στην κατά Ρεπούση ιστορία, έχουμε δεύτερο κρούσμα διαστρέβλωσης της ιστορικής αλήθειας. Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του δήμου Σμύρνης την φωτιά στη Σμύρνη δεν την έβαλαν οι Τούρκοι. Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή την άποψη την εκφράζει Έλληνας ιστορικός!

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr το 51 λεπτών ντοκιμαντέρ σφραγίζεται από την δήλωση του Έλληνα ιστορικού Στρατή Αναγνώστου “οι Έλληνες ιστορικοί πιστεύουν πως την φωτιά στην Σμύρνη την προκάλεσαν οι Τούρκοι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να το αποδεικνύει”.

Στους Ιάπωνες κατέληξαν τα πολυπόθητα νησιά Σενκάκου



Στους Ιάπωνες κατέληξαν τα πολυπόθητα νησιά Σενκάκου 
Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΡΙΒΗ
 Σε αγορά τριών νησιών που διεκδικούσε το Πεκίνο στη θάλασσα της Κίνας, προέβη η Ιαπωνική κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Τόκιο, γεγονός που επιδεινώνει τις σχέσεις των δυο χωρών. Να σημειωθεί ότι το Πεκίνο απέστειλε προειδοποίηση προς το Τόκιο, ότι η Κίνα δε θα υποχωρήσει.

Υπόθεση Ρόσγουελ...με εξωγήϊνους στη Κύπρο,διηγείται Βρετανός δεκανέας!


Υπόθεση Ρόσγουελ...με εξωγήϊνους στη Κύπρο,διηγείται Βρετανός δεκανέας!

Πασίγνωστη είναι η υπόθεση «Ρόσγουελ», με τον – υποτίθεται – εξωγήινο που έκανε «ντόρο» το καλοκαίρι του 1947. Ένα φιλμ διάρκειας λίγης ώρας που πολλοί αμφισβήτησαν για την αυθεντικότητά  του.

Όμως γράφει το ikypros μια παρόμοια υπόθεση σαν του «Ρόσγουελ» φαίνεται ότι εκτυλίχθηκε κάποτε και στην Κύπρο! Μάλιστα στην Κύπρο προ της τουρκικής εισβολής, εν έτει 1973. Όλα ξεκίνησαν πριν κάποια χρόνια, όταν ένας Άγγλος στρατιωτικός, ο Τομ Κλαρκ, που υπηρετούσε στις βρετανικές βάσεις του νησιού, δήλωσε δημόσια μερικά ...πολύ παράξενα πράγματα!

Είπε συγκεκριμένα, ότι κάποια νύχτα του 1973 (δεν λέει ακριβώς την ημερομηνία), και ενώ βρισκόταν σε κανονικής ρουτίνας νυχτερινή άσκηση, είδε …ένα UFO να συντρίβεται πάνω στα βουνά του Τρόοδος της Μεγαλονήσου! Ο Κλαρκ μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός στο μηνιαίο περιοδικό UFO Monthly, το 2005.

Σαντορίνη:Τρέμουν το ηφαίστειο-14 πόντους σηκώθηκε το νησί από το μάγμα!


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «φούσκωμα» του μάγματος έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου - Η διόγκωση του μάγματος οδήγησε σε ανύψωση της επιφάνειας του νησιού κατά 8 έως 14 εκατοστά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, που μελετούν το φαινόμενο.