Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Το παιχνίδι των 72 ωρών - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ



Η ψεύτικη πρόκληση που τρομάζει τους γονείς σε όλο τον κόσμο



Εχει προκαλέσει τρομοκρατικούς τίτλους και προειδοποιήσεις από αστυνομικά τμήματα σε όλο τον κόσμο. Ομως, δεν υπάρχει απόδειξη ότι το «παιχνίδι» στα social media που ενθαρρύνει τα παιδιά να εξαφανιστούν είναι κάτι παραπάνω από μία φήμη που γιγαντώθηκε.
Η πρώτη ύποπτη περίπτωση εμφανίστηκε στη βόρεια Γαλλία, στα τέλη Απριλίου. Ενα 13χρονο κορίτσι, η Εμα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, αλλά βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Εμα είπε στην αστυνομία ότι έπαιζε το «Παιχνίδι των 72», μία πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία τα παιδιά ενθαρρύνονται από τους φίλους τους να εξαφανιστούν για 72 ώρες.

Η ιταλική κατάληψη της Κέρκυρας και ο βομβαρδισμός αμάχων (1923)

Στις 27 Αυγούστου 1923, στο δρόμο Ιωαννίνων-Αργυροκάστρου, μέσα στο ελληνικό έδαφος και κοντά στην Κακαβιά, άγνωστοι σκότωσαν τον στρατηγό Ενρίκο Τελίνι και τέσσερα μέλη της ιταλικής επιτροπής, η οποία- μαζί με την αντίστοιχη αλβανική και ελληνική- συμμετείχε στη Διεθνή Επιτροπή για τη χάραξη της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Ακολούθησε η κατάληψη της Κέρκυρας από την Ιταλία και ο βομβαρδισμός αμάχων, σε μια κρίση που αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, και την «πρεμιέρα» της πολιτικής του Μπενίτο Μουσολίνι στο διεθνές στερέωμα. 

Κρεατοελιές: Πότε να ανησυχήσω;


Οι κρεατοελιές είναι ένα θέμα που απασχολεί την πλεοψηφία των ασθενών. Η ανησυχία έντονη και εύλογη αφού δεν μπορεί να ξέρουν πότε μια κρεατοελιά είναι επικίνδυνη.
Ένας βασικός τρόπος για να προστατευθείτε είναι να ελέγχετε τις ελιές  επειδή οι περισσότεροι καρκίνοι του δέρματος ξεκινούν ως ανώμαλα σημεία, λέει ο Αριέλ Ostad, MD,  καθηγητής Δερματολογίας.
 
 

3 λεπτά και 30΄΄αγωνίας για Τούρκους πιλότους που "εγκλωβίστηκαν" από Έλληνες στο Αιγαίο





Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είχε βγει όλο καμάρι να συγχαρεί τους πιλότους της αεροπορίας του για την κατάρριψη ελικοπτέρου της Συρίας, το οποίο λένε ότι παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο.

 Από την άλλη θέλει να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο κι εμείς να κοιτάμε. Οι Τούρκοι "κλαψουρίζουν" ξανά ότι ελληνικά μαχητικά "εγκλώβισαν" δικά τους μαχητικά αεροσκάφη που πετούσαν παράνομα στο Αιγαίο!

Τους αναχαίτίσαμε ''με την γίδα στην πλάτη'', ...φωνάζουν κι από πάνω δηλαδή! Οι λόγος για το τουρκικό Γενικό Επιτελειο που έβγαλε- και πάλι!- ανακοίνωση για την αναγνώριση /αναχαίτιση που έκαναν ελληνικά μαχητικά σε τουρκικά F – 16 τα οποία παραβίασαν τον ελληνικό Εναέριο Χώρο.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 23/05/2015 ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ - ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Η ΑΘΕΑΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ "ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ" ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.
ΟΙ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.
ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ-ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ-ΣΑΡΚΟΖΙ.
ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ "ΚΜ" ΦΩΤΟ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ,Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.
Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΑ "ΣΗΜΑΤΑ"ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.