Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Το πρώτο ρομποτικό γεωλογικό εργαστήριο φτάνει στον Άρη σε λιγότερο από δύο μέρες

Νέο μεγάλο επιστημονικό επίτευγμα. Προσεδαφίζεται τη Δευτέρα στον Άρη το πρώτο ρομποτικό γεωλογικό εργαστήριο. Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια εξερεύνησης του διαστήματος.
Η όλη διαδικασία προσεδάφισης θα διαρκέσει επτά αγωνιώδη λεπτά, που οι μηχανικοί της NASA αποκαλούν τα «επτά λεπτά του τρόμου»

Το χάραγμα του Θηρίου! Η Σουηδία ήταν μόνο η αρχή-Έτοιμοι να τσιπάρουν ανθρώπους στην Βρετανία και σε όλον τον κόσμο

Σοκ και δέος από την απάθεια της παγκόσμιας κοινωνίας που ναρκωμένη καταπίνει ό,τι της πασάρει η νέα τάξη πραγμάτων! Αυτό που κάποτε θεωρούσαμε απίστευτο, γίνεται ολοένα και πιο καθημειρνή συνήθεια και είναι θέμα χρόνου να απλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο!
Μια βρετανική εταιρεία θέλει να εμφυτεύσει μικροτσίπ σε «εκατοντάδες χιλιάδες” εργαζομένων παγκοσμίως!

Adam Daniels: Στις ΗΠΑ έχτισε τη δική του σατανιστική εκκλησία – Οι λόγοι που τον οδήγησαν στον εωσφορισμό

Είναι τρομερό πως ένας άνθρωπος μπορεί να στραφεί στον εωσφορισμό και όχι μόνο αυτό αλλά να δημιουργήσει και ολόκληρη εκκλησία που να τον υπηρετεί. Ο 35χρονος Adam Daniels είναι σήμερα αρχιερέας της Church of Ahriman, που εδρεύει στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Η εκκλησία του έχει 15 τακτικά μέλη και λατρεύει τον Ahriman, το «καταστροφικό πνεύμα» του Ζωροαστρισμού, τον Θεό της Κόλασης.

Τα μυστικά των μεσαιωνικών κάστρων – Κρυφά περάσματα, πύλες θανάτου και ο ρόλος της τάφρου

Τα Μεσαιωνικά κάστρα εξακολουθούν να μαγεύουν ακόμη και σήμερα. Τόσο για την κατασκευή τους όσο και για τα μυστικά τα οποία κρύβουν. Μυστικά τα οποία έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό τους αλλά και την εφευρετικότητα των κατασκευαστών τους οι οποίοι κάθε άλλο παρά τυχαίες κινήσεις έκαναν.

Αλήθειες για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, από τον συντονιστή της επιχείρησης Κρις Γουντχάουζ

Η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου στις 25 Νοεμβρίου 1942 υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιτυχείς επιχειρήσεις Ελλήνων και συμμάχων εναντίον των ναζί Γερμανών. Η επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία “Operation Harlingk” (Επιχείρηση Χάρλινγκ). Συντονιστές της επιχείρησης ήταν ο άγγλος Συνταγματάρχης Edmund Charles Wolf Myers, ο οποίος είναι γνωστός ως Eddie Myers (Έντυ Μάϋερς) και ο Ταγματάρχης και Βαρόνος Christopher Montaque Woodhouse γνωστός ως Chris Woodhouse (Κρις Γουντχάουζ), ο οποίος μιλούσε άπταιστα ελληνικά.

Νμίτρι Ρογκόζιν: «Θα εξακριβώσουμε εάν οι ΗΠΑ πήγαν στη Σελήνη ή όχι»

Η Ρωσία θα αναλάβει να εξακριβώσει εάν οι Αμερικανοί πήγαν πράγματι στη Σελήνη ή όχι! Αυτό ανέφερε ο διευθυντής του ρωσικού οργανισμού διαστήματος Roscosmos Dmitry Rogozin απατ6ώντας σε ερώτηση εάν οι ΗΠΑ έστειλαν αστροναύτες στο Φεγγάρι.

Μπόρις Τζόνσον: Βρετανική έξοδος από την ΕΕ χωρίς συμφωνία

Για την ανάγκη διορισμού ενός υπουργού που θα είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία μιας βρετανικής εξόδου «χωρίς συμφωνία» από την ΕΕ κάλεσε σήμερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Πώς το ελαιόλαδο βοηθάει ενάντια σε καρκίνο, καρδιαγγεικά, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ

Περιβαλλοντικοί, σωματικοί και ψυχικοί στρεσογόνοι παράγοντες προκαλούν την παραγωγή δραστικών στοιχείων οξυγόνου, τα οποία είναι γνωστά ως “ελεύθερες ρίζες”.
Ο ρόλος που παίζει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην μείωση του οξειδωτικού στρες είναι εξαιρετικά σημαντικός. Είναι σαφές, μέσα από τις επιστημονικές έρευνες, ότι το ελαιόλαδο συνιστάται για καθημερινή κατανάλωση ως μια οικονομικά αποδοτική, άμεσα διαθέσιμη, αντιοξειδωτική πηγή τροφής, που μειώνει τις επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες και ως εκ τούτου μειώνει τον κίνδυνο και την εξέλιξη πολλών διαφορετικών ασθενειών.

Με φρενίτιδα τουρκικών ασκήσεων από την Άνδρο και τη Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο η Άγκυρα βάζει φωτιά στο Αιγαίο

Με ένα πρωτοφανές μπαράζ ασκήσεων μέσα στο Δεκέμβριο η Τουρκία επιχειρεί να «πυρπολήσει» το Αιγαίο από ντα τέλη Νοεμβρίου έως και τα τέλη Δεκεμβρίου τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και το επιτελείο του προετοιμάζουν το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη κάπου μέσα στον Δεκέμβριο.
Η Τουρκία προχωρά πρακτικά στη δέσμευση μιας περιοχής 20.000 τ.χλμ. με τέσσερις συνολικά ασκήσεις.