Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

UFO Πόλεμος: Κινέζοι και Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εξω από το Σαν Φρανσίσκο

Κινεζικές ναυτικές δυνάμεις έξω από Καλιφόρνια, είναι σε κοινή αποστολή καταστολής UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Κοινοί Στόλοι αποκρούουν UFO - Απειλή


Αυτή τη τελευταία εβδομάδα, οι εμφανίσεις των κινεζικών πολεμικών πλοίων στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ, της Βόρειας Καλιφόρνια ειδικότερα, έχουν αναφερθεί, αλλά έχουν κατηγορηματικά αρνηθεί από τις Αμερικάνικες Ένοπλες Δυνάμεις.

Τώρα, μια ασιατική έκθεση υπηρεσίας πληροφοριών μας ενημερώνει ότι μια συνδυασμένη λειτουργία του στόλου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας έχει αρχίσει, σε μια πλήρη λειτουργίας μάχης ενάντια σε αυτό που μας λένε ότι είναι "εξαιρετικά εχθρική ύπαρξη εξωγήινης απειλής."

Οι επαληθεύσεις των πράξεων του στόλου υπήρξαν πολλές, δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση από την αμερικανική πλευρά αν και τα πλοία που έχουν παρατηρηθεί από διάφορα σκάφη το καθιστούν ως δεδομένο. Η αληθινή φύση της απειλής και η έκταση της χρησιμοποιούμενης πολυεθνικής στρατιωτικής δύναμης είναι πέρα από κάθε επίπεδο ταξινόμησης μπορεί να φανταστεί κανείς.
 

Φήμες:

         --    Εξωγήινα σκάφη λειτουργούν από υποβρύχια βάσεις.
         -- Τα προηγμένα  όπλα των ΗΠΑ στην πραγματικότητα έχουν αναπτυχθεί στη Vandenburg (Βάση Πολεμικής Αεροπορίας). Αυτά είναι οπλισμένοι με όπλα ενέργειας.
         -- Η UFO παρακολούθηση έχει μετακινηθεί από τη συμβατική στη νανο-τεχνολογία με μικροσκοπικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση συμπεριφορών, όπως διαστάσεων ρήξεις και στρεβλώσεις του χρόνου, αυτα τα πράγματα έχουν συζητηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Fringe και X Files.

 Το πραγματικό διαβαθμισμένο σημείωμα σε πολύ σύντομη διανομή αναφέρει μόνο τα εξής:

       -- Ο εχθρός είναι εξωγήινος και εξαιρετικά επιθετικός και εχθρικός
       -- Η απειλή αποτελεί ενα «σαφή και παρόντα κίνδυνο» και είναι απομονωμένος στην Λεκάνη του Ειρηνικού
       -- Η  Κίνα αναγκάζεται να μεταφέρει την ευθύνη των ΗΠΑ, επειδή το  Ναυτικό των  ΗΠΑ  κάθεται στον Περσικό Κόλπο, όταν η Αμερική είναι κάτω από μια πολύ πραγματική απειλή.
       -- Προσπάθειες να αναζητήσουν επιβεβαιώσεις ή να ελέγχουν άμεσα τον ΕΧΘΡΟ θα οδηγήσουν σε μοιραίες συνέπειες.

Οι Επιβεβαιώσεις μας περιορίζουν σε αυτή την απάντηση. Άλλα στις ΗΠΑ έχουν καλύτερη πληροφόρηση και οι πηγές μας έχουν σιωπήσει με προειδοποιήσεις μόνο.


ΠΗΓΕΣ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

170 χρόνια από την γέννησή του Αβδούλ Χαμίντ Β΄.Ποιος ήταν ο «μέγας δολοφόνος» «αιμοσταγής σουλτάνος»;

Οι απόγονοι του σουλτάνου διεκδικούν ακίνητα αξίας 18 δισ. δολλαρίων από το τουρκικό κράτος...Και θυμήθηκαν και τα ακίνητά του σε Ελλάδα και Αίγυπτο!
Χιλιάδες ακίνητα, που ανήκαν άλλοτε στην Οθωμανική Δυναστεία και κατασχέθηκαν από το νέο τουρκικό κράτος, διεκδικούν τώρα με προσφυγή τους στην Δικαιοσύνη οι απόγονοι του σουλτάνου και χαλίφης Αβδούλ Χαμίντ Β΄ (1842-1918), που ήταν ο 35ος σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Η πρώτη ακρόαση της υποθέσεως έγινε τον Ιούνιο του 2010 και η δεύτερη στις 30 Σεπτεμβρίου 2010. Οι 48 ενάγοντες δηλώνουν μάλιστα αποφασισμένοι, πως εάν δεν δικαιωθούν από τα τουρκικά δικαστήρια, να φθάσουν έως το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! 
Ο τρισέγγονος του «αιμοσταγή σουλτάνου» (όπως αποκάλεσε η Ιστορία τον Αβδούλ) Ορχάν Οσμάνογλου δήλωσε πως εάν κερδίσει - αυτός και οι συγγενείς του - είναι έτοιμοι να συμβιβασθούν μ' ένα λογικό ποσόν. 

Βρέθηκε το στοιχείο «φάντασμα» του Περιοδικού ΠίνακαΙάπωνες υποστηρίζουν ότι βρήκαν το στοιχείο Νο 113

Επιστήμονες στην Ιαπωνία δηλώνουν βέβαιοι ότι τελικά κατάφεραν να δημιουργήσουν το χημικό στοιχείο του Περιοδικού Πίνακα Νο 113.

Πρόκειται για ένα ακόμα βαρύ άτομο με 113 πρωτόνια στον πυρήνα του, μια μορφή ύλης που δεν υπάρχει με φυσικό τρόπο στη Γη, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί φευγαλέα μόνο στο εργαστήριο. Όμως άλλοι επιστήμονες εμφανίζονται επιφυλακτικοί κατά πόσο όντως οι ιάπωνες ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν το ασταθές στοιχείο.

Ολοένα και πιο βαριά συνθετικά χημικά στοιχεία έρχονται να προστεθούν στον Περιοδικό Πίνακα τα τελευταία χρόνια, με πιο βαρύ μέχρι σήμερα το Νο 118. Όμως στις προηγούμενες θέσεις του Πίνακα υπάρχουν ακόμα κενά, όπως στο Νο 113, καθώς το εν λόγω στοιχείο έχει αποδειχτεί, εδώ και εννέα χρόνια ερευνών, πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί.