Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά πυραυλοφόρα πλοία, υποβρύχια και στρατηγικά βομβαρδιστικά παίρνουν θέσεις μάχης για Συρία. ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ;

To ρωσικό Ναυτικό κατόπιν εντολής του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν ανέπτυξε εκτάκτως τρεις φρεγάτες στην Μεσόγειο στην Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να ενισχύσει τις δυνάμεις του εν όψει πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία.
Επίσης οι αεροπορικές βάσεις στρατηγικών βομβαρδιστικών της Ρωσίας στη Νότια Στρατιωτική Διοίκηση (με αεροσκάφη Tu-22M, Tu-160 και Tu-95) τέθηκαν σε αυξημένη επιφυλακή.
Φυσικά στην ίδια τη Συρία, οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή της ΑΒ Χμέιμιμ, έχουν τεθεί σε κατάσταση rediness απογείωσης εντός 5'. "Το προσωπικό της αεροπορική βάση έχει κάνει υπερπροσπάθεια για να επουλώσει τα τραύματα αποκαταστήσει τις ζημιες των τελευταίων μηνών με την επίθεση και τις ζημιές που υπέστη από τα drones των ανταρτών, αλλά και το αεροπορικό δυστύχημα προ δυο εβδομάδων που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 39 στελεχών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και τα έχει καταφέρει. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ», δήλωσε στο πρακτορείο Tass στέλεχος της ρωσική Αεροπορίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ «Μπούκαρε» στο Αφρίν ο Ερντογάν! - ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το είπε και το... έκανε ο πολεμοχαρής "σουλτάνος" - Οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους εισέβαλαν στην πόλη Αφρίν - "Όλα υπό έλεγχο" λέει ο Ερντογάν που έχει κάνει κανονική εισβολή στην Συρία με την επιχείρηση να έχει την κωδική ονομασία... "κλάδος ελιάς" - Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει μέχρι στιγμής σήμερα την ελεγχόμενη από τους αντάρτες Ανατολική Γούτα
Οι τουρκικές δυνάμεις και οι Σύροι αντάρτες σύμμαχοί τους εισέβαλαν στην κουρδική πόλη Αφρίν στη βορειοδυτική Συρία. Μια πόλη που αποτελούσε βασικό στόχο της επιχείρησης που εξαπέλυσε τον Ιανουάριο ο Ερντογάν.