Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ MAZEMA ΧΡΗΜΑΤΩΝ



            Εντύπωση έχει προκαλέσει στους νομισματικούς κύκλους η κυκλοφορία ενός νομίσματος που έχει πάνω την άξια 2 Ανταρκτικά μάρκα και στην μπροστινή όψη έχει το αετό του Γερμανικού Ράιχ και ένα Ζέπελιν και στην πίσω όψη έχει το χάρτη της Ανταρκτικής που δείχνει την περιοχή Νέα Σουηβία με δυο πολεμικά υποβρύχια της Βάσης των Ναζί (U-530 ) και ( U-977) .Το νόμισμα σύμφωνα με τους πωλητές στην παγκόσμια έκθεση Νομισμάτων που έγινε στην Βιέννη ( NUMISMATA 2015) είναι φαντασία ( όρος που στην νομισματική υποδηλώνει ότι έχει βγει από ιδιώτη) αλλά η μικρή ποσότητα έκδοσης ( λιγότερα από 500 κομμάτια ) σε συνδυασμό με μια τιμή αγοράς γύρω στα 30 ευρώ είναι περίεργο γεγονός. 

       Σε περαιτέρω έρευνα μάθαμε ότι έχουν βγει νικέλινα , ασημένια , χρυσά και πλατινένια αντίγραφα. Είναι το πρώτο από συνολικά 12 που θα βγουν και ότι πέρα από το καθαρό κέρδος κάποιο ποσοστό πηγαίνει σε μια Γερμανική οργάνωση για την προστασία της Γερμανικής Ανταρκτικής Κληρονομιάς (!!!). Οι νομισματικοί κύκλοι λένε ότι μια τέτοια έκδοση θα πιάσει κοντά στα 2 εκατομμύρια συνολικά άμα την ολοκλήρωση της.


Βρέχει σκουλήκια στη Νορβηγία (ΦΩΤΟ)


Βρέχει σκουλήκια στη Νορβηγία (ΦΩΤΟ)

Με τρόμο παρακολουθούσαν τα σκουλήκια να πέφτουν από τον ουρανό οι κάτοικοι στα νότια της Νορβηγίας λόγω ενός παράξενου καιρικού φαινομένου.

Ο καθηγητής βιολογίας Karstein Erstad ανακάλυψε τα σκουλήκια στην επιφάνεια του χιονιού ενώ έκανε σκι κοντά στο Bergen το Σαββατοκύριακο.

"Όταν τα είδα στο χιόνι έμοιαζαν νεκρά, αλλά όταν τα πήρα στο χέρι μου είδα ότι είναι ζωντανά.

Ζιζανιοκτόνα βλέπει ο ΠΟΥ πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους στη Νιγηρία


Ζιζανιοκτόνα βλέπει ο ΠΟΥ πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους στη Νιγηρία


Μια «μυστηριώδης» ασθένεια που εξελίσσεται ραγδαία στοίχισε τη ζωή 18 ανθρώπων στο νοτιοδυτικό τμήμα της Νιγηρίας, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας. Εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε ότι οι ασθενείς ήταν αρνητικοί σε ιογενείς ή βακτηριακές λοιμώξεις και οι υποψίες στρέφονται στα ζιζανιοκτόνα.

«Είκοσι τρία άτομα (έχουν) μολυνθεί και έχουν καταγραφεί 18 θάνατοι» δήλωσε αργά το Σάββατο στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντάγιο Αντεγιάντζου, εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας στην πολιτεία Οντο.