Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ζεόλιθος, το μεγάλο μυστικό της αποτοξίνωσης

Ο Ζεόλιθος, το μεγάλο μυστικό της αποτοξίνωσης αναγνωρίστηκε το 1756 από το Σουηδό μεταλλειολόγο Άξελ Φρίντρικ Κρόνστεντ, ο οποίος παρατήρησε την κύρια ικανότητά του. Αυτό το αργιλοπυριτικό μέταλλο με τη μικροπορώδη δομή του μπορεί να προσροφά ουσίες οργανικές, κατιόντα, βαρέα μέταλλα, ελεύθερες ρίζες και άλλα. Εκτός αυτού, εκείνο που οδήγησε στην ανακάλυψή του ήταν το ότι παρήγε μεγάλες ποσότητες ατμού κατά το βρασμό του. Επομένως, είναι μία Πέτρα (λίθος) που Βράζει (ζέω) και ονομάστηκε έτσι από το μεταλλειολόγο λόγω της χαλαρής αυτής δέσμευσης των στοιχείων και της εύκολης απελευθέρωσής τους.

Η «ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ : … ΠΩΣ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ…ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΚΟΤΖΑ-ΤΕΠΕ» ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Ενώ για άλλη μια φορά εκτυλίσσεται ένα απερίγραπτο θέατρο διεθνών συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, φέτος κλείνουν 43 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και μια ιστορία που στοίχησε στους εισβολείς δεκάδες θύματα, παραμένει σχετικά άγνωστη. Είναι η ιστορία της βύθισης του τουρκικού θωρηκτού Κοτζά Τεπέ από τους…ίδιους τους Τούρκους!

Η ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ (1311-1388)

Το 1303 ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ανδρόνικος Β' Παλαιολόγος προσέλαβε στην υπηρεσία του ένα σώμα καταλανών μισθοφόρων για την αντιμετώπιση των Οθωμανών στη Μικρά Ασία. Σύντομα όμως οι Καταλανοί από απλοί μισθοφόροι μετατράπηκαν σε επικίνδυνους εχθρούς, διαπράττοντας λεηλασίες στον ελληνικό χώρο. Ο Gautier de Brienne, τελευταίος γάλλος δούκας της Αθήνας, φιλοδοξώντας να επεκτείνει τα σύνορά του χρησιμοποίησε την Καταλανική Εταιρεία (compagnia), για να επιτύχει το σκοπό του, χωρίς όμως στο τέλος να καταβάλει την προσυμφωνημένη αμοιβή. Η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει.

Ιερός Λόχος… ένας πραγματικός μύθος: Η ομάδα των «επίλεκτων αθανάτων» που συνέβαλε τα μέγιστα στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Ναζί

Του Αντιναύαρχου Π.Ν. ε.α. Ιωάννη Βορριά, Διπλωματούχου Ηλεκτρονικού Μηχανικού.
Το παρόν αφιέρωμα έχει διττό σκοπό: Πρώτον, να εξιστορήσει με συνοπτικό τρόπο την θαυμαστή δράση των Ιερολοχιτών-Καταδρομέων από τον Μάρτιο του 1944 έως τον Μάιο του 1945 για την απελευθέρωση από την Γερμανική κατοχή της ταλαιπωρημένης επί αιώνες από τον ζυγό κατακτητών, νησιωτικής Ελλάδας. Δεύτερον, να δώσει μια διάσταση των επιμέρους ανδραγαθημάτων των ανδρών του περήφανου Ιερού Λόχου, μέσω των ιστορικών στοιχείων που αφορούν σε έναν από τους Αξιωματικούς που πολέμησαν με ανδρεία και αυταπάρνηση, τον πατέρα μου, τότε Ανθυπολοχαγό, 24 χρονών, Στρατηγό Γεώργιο Βορριά.
Πότε συστάθηκε;

Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου στις διαπραγματεύσεις για το Kυπριακό. «Τουρκικά στρατεύματα θα μείνουν στο νησί», είπε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Τουρκικά στρατεύματα θα μείνουν στο νησί γιατί αυτό θέλουν οι Τουρκοκύπριοι, ανέφερε μετά το τέλος της πρωινής συνάντησης ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, τινάζοντας ουσιαστικά στον αέρα κάθε ελπίδα και κάθε ακτίδα που θα μπορούσε να υπάρξει για ενδεχόμενες υποχωρήσεις από πλευράς της Τουρκίας στο θέμα Ασφάλεια-Εγγυήσεις. «Αν κάποιος ονειρεύεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο sunset clause, καλά κάνει να ξυπνήσει γιατί τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει», επεσήμανε προκλητικά ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Dr. Ηλίας Πέτρου. Ο φυσικοθεραπευτής που άλλαξε την ελληνική κοινωνία και δολοφονήθηκε

Το 1935 ένας Έλληνας Ιατρός και φυσικοθεραπευτής ο οποίος ήρθε από την Αμερική όπου σπούδασε, έμελε να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια, με μια σειρά βιβλίων που έγραψε και σειρά διαλέξεων. Όμως αυτό που έκανε του Έλληνες να τον λατρέψουν και να μιλάνε για την νέα θρησκεία της φυσικής υγιεινής, ήταν οι ίδιες του οι πράξεις και θεραπείες ανθρώπων που έπασχαν από σοβαρές έως όχι τόσο σοβαρές ασθένειες, μέσα σε λίγες ημέρες και με φυσικό τρόπο. Ο Έλληνας αυτός είναι ο Dr. Ηλίας Πέτρου.
Ο Ηλίας Πέτρου ανέπτυξε τις απόψεις του τότε στο Ελληνικό κοινό εφαρμόζοντας θεραπευτικές μεθόδους στηριγμένες στα εξής:

«Η Τουρκία έλαβε το μήνυμα»: Εστειλε πολεμικά στην περιοχή του επεισοδίου αλλά εκτός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων

Μία πυραυλάκατο και δύο περιπολικά σκάφη έστειλε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο στην περιοχή όπου το σκάφος της ΕΛΛ/ΑΚΤ πολυβόλησε το τουρκικό φορτηγό πλοίο που φαίνεται ότι μετέφερε ναρκωτικά.

Την πληροφορία, μάλιστα, μετέδωσε και το επίσημο τουρκικό πρακτορείο Αναντολού, με έκτακτη ενημέρωση.

Πηγές από το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το ΓΕΕΘΑ και το Αρχηγείο της ΕΛΛ/ΑΚΤ, ανέφεραν ότι "Δεν υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον πλέον αφού το τουρκικό φορτηγό πλοίο έχει διαφύγει σε τουρκικό λιμάνι και για τον λόγο αυτό δεν έχουμε δικά μας σκάφη στην περιοχή πέρα από τα προβλεπόμενα. Εχουμε ενημερώσει τις τουρκικές αρχές. Κανένα τουρκικό πλοίο του Ναυτικού τους ή της Ακτοφυλακής τους δεν πλέει αυτή την ώρα στα Εθνικά Χωρικά Υδατα (ΕΧΥ). Οι βολές έγιναν προκειμένου να συμμορφωθεί με τις εντολές και ήταν προειδοποιητικές. Αν δεν ήταν προειδοποιητικές θα είχαμε κτυπήσει την γέφυρα του πλοίου και θα είχαν θύματα"!

Το μυστήριο της οργάνωσης Vrill - Η απαγορευμένη μυστική εταιρεία

Η Οργάνωση Βrill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους.

'Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την Οργάνωση. Όμως τελικά δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν τα πάντα...

Ο Karl haushofer ίδρυσε το 1919 την οργάνωση "Οι αδελφοί του Φωτός", "Φωτεινή Στοά" ή "Εταιρία του Βριλ" η οποία αργότερα ονομάστηκε "Vrill". (Σημειώστε ότι ο όρος "φωτεινή στοά" υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, από τις λίγες που οδηγούν στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και φωτίζονται από τον αχνό ήλιο της!)Το 1917 ενώθηκαν μαζί της και οι Οργανώσεις ¨Die herren vom schwarzen stein¨ (Οι άνθρωποι της Μαύρης Πετράς), η "schwarzen ritter" (Οι μαύροι Ιππότες) και η οργάνωση των SS με το όνομα "Schwarzen sonne" (Ο Μαύρος Ήλιος). Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν τον πυρήνα του Τρίτου Ράιχ και δημιούργησαν τον Ναζισμό.

Κοσμογονία στον Ελληνικό Στρατό: Ερχονται ελικόπτερα OH-58D Kiowa Warrior, ΤΟΜΑ M2 Bradley & Hellfire AGM-114L!

Aπτά και ουσιαστικά αποτελέσματα φαίνεται ότι είχε η συνάντηση του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή με τον Αμερικανό ομόλογό του, Στρατηγό Mark A. Milley: Πρώτον, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του ΓΕΣ, τα πρώτα από το πακέτο των 75, ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης OH-58D Kiowa Warrior, θα βρίσκονται στην Ελλάδα πριν από το τέλος του χρόνου.

Ο Αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου, απλώς σημείωσε ότι αν καθυστερήσει η Γερουσία να δώσει την τυπική έγκριση, τα ελικόπτερα να έρθουν δύο μήνες αργότερα, δηαδή τον Φεβρουάριο του 2018, σε οκτώ μήνες από σήμερα!

Η ουσία είναι ότι η Αεροπορία Στρατού θα γνωρίσει πραγματική κοσμογονία και οι μονάδες των νησιών θα έχουν μαχητικά ελικόπτερα επί τόπου, αφού το σχέδιο είναι 2-4 ελικόπτερα να διατεθούν σε έξι από τα μεγάλα νησιά του Α.Αιγαίου.

Τα 8 ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ που προβληματίζουν τους ειδικούς (ΦΩΤΟ)

1. Red Sprites
Τα Red Sprites (κόκκινα δαιμόνια) είναι αδύνατες αλλά ογκώδεις κόκκινες λάμψεις στον ουρανό που εμφανίζονται επάνω από καταιγίδες.Ενώ αρκετοί άνθρωποι στο παρελθόν υποστήριξαν ότι έχουν δει αυτό το φαινόμενο που ήταν πιθανώς τα λεγόμενα κόκκινα δαιμόνια, η τεκμηρίωση αυτών των φαινομένων είναι ακόμα σχετικά νέα, οι πρώτες τυχαίες εικόνες των κόκκινων δαιμονίων αποθανατίστηκαν το 1989. Ο λόγος που μάθαμε τόσο αργά για αυτό το φαινόμενο είναι ότι διαρκεί μόνο για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Ένα πράγμα που τα καθιστά πιο εύκολα για να τα αντιληφθεί κανείς, είναι το γεγονός ότι ποτέ τα δαιμόνια δεν εμφανίζονται μόνα τους αλλά σε

Απειλεί η Τουρκία! "Λάθος που ανοίξατε πυρ, να μην επαναληφθεί"!

Καταδικάζει την Ελλάδα η Τουρκία και λέει... τα δικά της!
- Νωρίτερα έστειλε τρία πλοία ανοιχτά της Ρόδου
- Είναι το σημείο όπου το μεσημέρι το ελληνικό Λιμενικό άνοιξε πυρ εναντίον πλοίου με τουρκική σημαία
- Υπήρχαν καταγγελίες πως μετέφερε ναρκωτικά
- Το περιστατικό συνέβη όταν αρνήθηκε να μπει στο λιμάνι της Ρόδου για έλεγχο
- Η Τουρκία λέει πως το περιστατικό έγινε σε διεθνή ύδατα - "Σε ελληνικά χωρικά ύδατα" ξεκαθαρίζει το Λιμενικό
- Δείτε εικόνες από το σημείο
Ελληνικά χωρικά ύδατα, ή διεθνή ύδατα; Αυτό είναι το ερώτημα, πάνω στο οποίο βασίζεται όλη η υπόθεση του νέου περιστατικού έντασης στο Αιγαίο.