Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τρόμαξε με το… κατεστραμμένο αεροπλάνο των Θάντερ ο Καρμέλο! ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ 30.000 ΠΟΔΙΑ !!!!!

Η… μύτη του αεροπλάνου των Θάντερ καταστράφηκε στο ταξίδι από τη Μινεάπολις στο Σικάγο, μετά το ματς με τους Τίμπεργουλβς, κάτι που αποκάλυψε ο Καρμέλο Άντονι.
Αντιμέτωποι με μια τρομακτική κατάσταση βρέθηκαν οι παίκτες των Θάντερ.

Οι Τούρκοι θα «στήσουν» την πλατφόρμα εξόρυξης στο Ακρωτήριο του Αποστόλου Ανδρέα και ακολουθούν κινήσεις κλιμάκωσης- Πάμε για εμπλοκ

Εξελίξεις πολεμικού χαρακτήρα λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο σύμφωνα με νέες πληροφορίες των κυπριακών υπηρεσιών πληροφοριών με την βοήθεια και του Ισραήλ οι οποίες αφορούν τις επόμενες κινήσεις του Ερντογάν στην περιοχή .
Πρόκειται για «παιχνίδι» για πολύ σκληρά νεύρα ενόψει των τουρκικών σχεδίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άγκυρα έχει αποφασίσει να προβεί άμεσα σε κινήσεις ανάλογα των εξελίξεων που θα σημειώνονται σε σχέση με τις έρευνες των εταιρειών, αλλά και την αξιοποίηση του φυσικού αερίου σε τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ.
Με λίγα λόγια , οι Τούρκοι φέρονται να έχουν αποφασίσει ότι θα κάνουν κινήσεις στη σκακιέρα αναλόγως και πως θα προχωρούν οι σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πεδίο των ερευνών και γεωτρήσεων.

Εξόριστη η κυβέρνηση της Καταλονίας, ξεκινά…αντάρτικο – Τον επικήρυξε ο Ραχόι

Nτόμινο» εξελίξεων με την ΕΕ να ζει πρωτοφανείς καταστάσεις. Ο πρόεδρος της Καταλονίας διέφυγε στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Βέλγιο, μαζί με συνεργάτες και μέλη της κυβέρνησης ενώ ο Ραχόι τον επικήρυξε! Πλέον έχουμε μια εξόριστη κυβέρνηση έτοιμη για…αντάρτικο.
Ο πρώην πρόεδρος της καταλανικής κυβέρνησης, διέφυγε από τη Μαδρίτη στις Βρυξέλλες, με πηγή της ισπανικής κυβέρνησης.
Από αριστερά προς δεξιά καταζητούνται οι:
Carles Puigdemont, Meritxell Borràs, Joaquim Forn, Meritxell Serret, Antoni Comín, και Dolors Bassa
Antoni Comín ERC (Υγείας); Joaquim Forn PDeCAT (Εσωτερικών). Dolors Bassa (Εργασίας και Κοινωνικών Σχέσεων), Meritxell Serret, (Γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας ).
Ο καθαιρεθείς πρόεδρος της Καταλονίας φέρεται να ταξίδεψε με αυτοκίνητο ως την Μασσαλία και στη συνέχεια αεροπορικώς στις Βρυξέλλες, χωρίς ωστόσο ουδείς να τον έχει ως τώρα συναντησει δημοσίως.

Στο μέλλον η τεχνητή νοημοσύνη θα διαβάζει το μυαλό και θα κάνει ταινία αυτό που βλέπει!

Θα μπορούσε στο μέλλον η τεχνητή νοημοσύνη, όχι μόνο να διαβάζει το περιεχόμενο του μυαλού ενός ανθρώπου, αλλά και να φτιάχνει μια βιντεοταινία από αυτό που βλέπει; Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σύντομα, αλλά τα πρώτα βήματα μόλις άρχισαν.

Μια ομάδα ερευνητών, που έκανε σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροεπιστήμης "Cerebral Cortex", σύμφωνα με το "Science", δημιούργησαν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, οι αλγόριθμοι του οποίου μπορούν να μαντέψουν εν μέρει τι σκέφτεται το ανθρώπινο μυαλό και μετά να προσπαθήσουν να μετατρέψουν αυτές τις σκέψεις σε εικόνες.

Ανακαλύφθηκε με ελληνική συμμετοχή εξωπλανήτης όπου «χιονίζει»... αντηλιακό!

Αστρονόμοι - μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας- ανακάλυψαν με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble έναν ασυνήθιστο καυτό εξωπλανήτη όπου «χιονίζει» διοξείδιο του τιτανίου, τη βασική δραστική ουσία των αντηλιακών.

Ο εξωπλανήτης είναι ο Κέπλερ-13Ab, σε απόσταση 1.730 ετών φωτός από τη Γη, ένας από εξαπλωνήτες με την υψηλότερη θερμοκρασία που έχουν ποτέ βρεθεί, καθώς φθάνει τους 2.700 βαθμούς Κελσίου στη φωτεινή πλευρά που βλέπει μόνιμα στο μητρικό άστρο.

Η αρχαιότερη καταγεγραμμένη ηλιακή έκλειψη το 1207 π.Χ. βοηθά στην καλύτερη χρονολόγηση των Φαραώ

Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι εντόπισαν την ημερομηνία της αρχαιότερης καταγεγραμμένης ηλιακής έκλειψης, την οποία προσδιόρισαν στις 30 Οκτωβρίου 1207 π.Χ. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αυτή η ανακάλυψη θα βοηθήσει στην ακριβέστερη χρονολόγηση των Αιγύπτιων Φαραώ και μπορεί να έχει γενικότερες επιπτώσεις για τη χρονολόγηση άλλων γεγονότων στην αρχαιότητα.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, με επικεφαλής τον καθηγητή Κόλιν Χάμφρεϊς, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας και γεωφυσικής "Astronomy & Geophysics" της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας της Βρετανίας, πήραν ως αφετηρία τους ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Ιησού του Ναυή της Παλαιάς Διαθήκης, όπου αναφέρεται ότι, καθώς οι Ισραηλίτες εισέβαλαν στη γη Χαναάν, ο Ήλιος και η Σελήνη ακινητοποιήθηκαν, ώσπου οι επιτιθέμενοι εξόντωσαν τους εχθρούς τους.

Φρενίτιδα στη Σιβηρία: Τεράστια φωσφορίζουσα μπάλα εμφανίστηκε στον ουρανό - Η εξήγηση του ρωσικού στρατού

Ένα μοναδικό -και συνάμα τρομακτικό για πολλούς - θέαμα είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν στον σκοτεινό ουρανό, οι κάτοικοι της Σιβηρίας στη Ρωσία. Μια τεράστια, φωσφορίζουσα ιπτάμενη μπάλα, εμφανίστηκε ψηλά, και άνθρωποι από σημεία που απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους, άρχισαν να αναφέρουν, άλλοι με τρόμο κι άλλοι με θαυμασμό, το πρωτοφανές φαινόμενο.