Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Κυκλοφόρησε στο Ισραήλ συλλεκτικό μετάλλιο με τον 3ο Ναό του Σολωμόντα και τον Ντ. Τραμπ

Ενα καινούριο συλλεκτικό μετάλλιο που στη μία του πλευρά απεικονίζει το 3ο Ναό του Σολωμόντα και στην άλλη τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντ.Τραμπ και τον Πέρση Βασιλιά Cyrus,κυκλοφόρησε από το νομισματοκοπείο σε 1.000 αντίτυπα,προκαλώντας τον Αμερικανό πρόεδρο να υποστηρίξει την εβραϊκή απαίτηση στο Όρος του Ναού.


Τα κέρματα πωλήθηκαν στο κοινό προς  $ 50 και η ζήτησε ξεπέρασε  όλες τις προσδοκίες.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ :"Είμαστε πολύ κοντά σε θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία"

Για δεύτερη συνεχή ημέρα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ταράζει τα νερά φέρνοντας στην επιφάνεια την κατάσταση που επικρατεί στον Αιγαίο, στον Έβρο και την Κύπρο. Χθες, από το Βουκουρέστι, ο κ. Καμμένος μίλησε για δύο ομήρους που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, ενώ σήμερα, Σάββατο, δήλωσε στην εφημερίδα Liberation ότι είμαστε πολύ κοντά σε θανατηφόρο ατύχημα.

«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία» προειδοποίησε ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα. «Όταν ο εναέριος χώρος παραβιάζεται, στέλνουμε τα αεροπλάνα μας για να συνοδεύσουμε τα τουρκικά αεροσκάφη έξω από τον εναέριο χώρο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η Ελλάδα είναι κατά βάση στο έλεος ενός ατυχήματος το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να επεκταθεί στην ακτοφυλακή, στο ναυτικό κλπ... Με την παραβίαση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, που είναι τόσο ελληνικός όσο και ευρωπαϊκός, αναφέρει ο υπουργός

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ