Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Λύθηκε το μυστήριο! Σε ποιόν ανήκει το εντυπωσιακό κτήριο απέναντι από το Balux στη Γλυφάδα!


Κάθε φορά που περνούσαμε από αυτό το σημείο με τους φίλους μου είχαμε την ίδια απορία! Σε ποιόν να ανήκε άραγε το υπερπολυτελές κτήριο με τον επιβλητικό θόλο; Αλλοι λέγανε οτι αποτελεί την Πρεσβεία κάποιας Χώρας, άλλοι ότι ανήκει σε κάποια μυστική οργάνωση..
Μάθαμε, από δημοσίευση του Έθνους, ότι το κτήριο αυτό ανήκει σε έναν από τους πιο επικερδείς ομίλους στην χρηματιστηριακή σκηνή παγκοσμίως: την Olayan Group, που εδρεύει στη Σαουδική Αραβία.  Διατηρεί παράρτημα της στη Γλυφάδα, καθώς και σε άλλες πόλης του εξωτερικού σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ριάντ.

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κόρινθο: Εκαψαν κτίριο, πετροβόλησαν τους φύλακες και το μαθαίνουμε μέσω ... Ρωσίας!






Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε στο "κέντρο φιλοξενίας" της Κορίνθου, όταν περίπου 50 λάθρο έκαψαν ένα κτίριο, κτύπησαν φρουρούς, έβαλαν φωτιά στα στρώματα και προχώρησαν σε διάφορες βιαιότητες αλλά το θέμα το πληροφορούμαστε μέσω ... Ρωσίας!

Συγκεκριμένα το ρωσικό πρακορείο Ria Novosti μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα Gennady Melnik μετέδωσε όλα τα επεισόδια για τα οποία ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν το παραμικρό, ούτε έγινε κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τους ανακοινώθηκε ότι θα επέστρεφαν στις πατρίδες τους. Πρωταγωνιστές, Πακιστανοί, Μαροκινοί κλπ. Αμέσως, όπως μεταδίδει το Ria Novosti.

Η Τουρκία αμφισβητεί εγγράφως τα πάντα στο Αιγαίο! 8 NOTAM πρόκληση που "μυρίζουν" κρίση



Η Τουρκία κάνει ότι μπορεί για να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ελληνοτουρκικά και στο Αιγαίο. Και όσο η Αθήνα ορθώς δεν αντιδρά με βάση το ένστικτο αλλά τη λογική, τόσο η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους,αμφισβητωντας τα πάντα στο Αιγαίο.

Η Τουρκία εξέδωσε συνολικά 8 ΝΟΤΑΜ (Α5670/5671/5725/5726/5736/ 5738/5915/5946), σε απάντηση αντίστοιχων ελληνικών, οι οποίες ισχύουν από 4 Ιαν έως 29 Φεβ 16 με τις οποίες:

•Ισχυρίζεται, μνημονεύοντας ένα σημείο στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Μεγίστης, ότι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν αδιευκρίνιστα και δεν έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των 2 χωρών.