Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΚΡΟΣ ; AN BΡΕΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ;







ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΚΡΟΣ ; AN BΡΕΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ;
Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ;
MΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ; 

Αγαπητη κ.Περιστερη μας θεωρεις ηλιθιους?









Αγαπητη κ.Περιστερη μας θεωρεις ηλιθιους?
Πρωτα λες δεν βρεθηκε τιποτα.
Μετα λες βρεθηκε κατι
Μετα λες οτι βρηκες μια καταπακτη
Μετα μας ανακοινωνεις οτι βρεθηκε σε βαθος 1,60 απο την επιφανεια του 3 δωματιου ταφος.
Και ειναι και ηρωας
Και ολος ο λοφος απλως εμεινε ετσι... Και οι κοιλοτητες στη φωτο 1 ετσι υπαρχουν για να βρισκονται.
Και ξοδεψε ο κατασκευαστης χιλιαδες κυβικα μετρα μαρμαρου για να εχει αυτο το ταφο.

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ






Δεν το εχω επιβεβαιωσει 100 % αλλα πληροφοριες μου λενε οτι λογω του επεισοδιου που εγινε πριν απο περιπου 2 ωρες στα ψαρα με παρενοχληση αεροσκαφους ελληνικης πολιτικης αεροποριας εχει ενεργοποιηθει η αεραμυνα της χωρας και εδω και 40 λεπτα ζητηθηκε απο τους ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ στο πεδιο βολων Κρητης να αποχωρισουν απο την Βαση.Βαση της συμφωνιας με το ΝΑΤΟ σε εθνικα περιστατικα την διοικηση του ΠΒ ΚΡΗΤΗΣ αναλαμβανει αποκλειστικα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑΟΣ : Αγία Φωτεινή Μαντινείας







Ο παράδοξος ναός. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται την περιοχή αρχικά γιατί έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για αυτόν τον μύθο από πέτρα. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο της Μαντινείας και συνομιλεί μαζί του. Πρόκειται για εκλεκτικιστικό αρχιτεκτόνημα. Συνδυάζει αρχαιότροπους ρυθμούς με βυζαντινών επιρροών στοιχεία.

Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ



 
Αν πιστεύετε ότι το φαινόμενο της εμφάνισης UFO ανήκει αποκλειστικά στον 20ο αιώνα, μάλλον πρέπει να αλλάξετε άποψη. Τουλάχιστον αν δεχτείτε τις απόψεις του Ιταλού αρχαιολόγου Roberto Volterri, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σε κλασικά έργα Ιταλών ζωγράφων του 15ου αιώνα, απεικονίζονται ιπτάμενα αντικείμενα, πανομοιότυπα ιπτάμενων δίσκων.
Ο Volterri αν και ξεκίνησε σαν ένας συνηθισμένος και ορθολογιστής επιστήμονας, έχει με τα χρόνια αλλάξει την οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα. Σήμερα πιστεύει ότι η επιστήμη καλά θα έκανε να ασχοληθεί με τον χώρο του «ανεξήγητου», αποδεχόμενη την άγνοιά της στο χώρο του μεταφυσικού. Άλλωστε πάντα ο άνθρωπος είχε μεταφυσικές ανησυχίες !

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ



 
Μέσα στους Μύθους, τις Παραδόσεις, τις αφηγήσεις, αλλά και τις θρησκείες των Αρχαίων Πολιτισμών, υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη. Δεν αναφέρονται αεροσκάφη, ούτε υψηλή
τεχνολογία ( που άλλωστε υπήρχε π.χ. στην Ατλαντίδα ) αλλά ότι τα όντα αυτά ήταν από ενέργεια και από φώς. Επειδή αυτές οι εξωγήινες οντότητες ήταν πολύ ανώτερες σε σχέση με τον άνθρωπο, ονομάστηκαν θεοί, ημίθεοι και ήρωες, εμπλουτίζοντας τις Μυθολογίες και τις θρησκείες όλων των Πολιτισμών.

Ο σκοπός της επίσκεψης των εξωγήινων οντοτήτων - θεών ήταν να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα με συγκεκριμένο τρόπο, για να επιταχύνει την εξέλιξή της. Στις παραδόσεις των αρχαίων Πολιτισμών αναφέρονται ονομαστικά οι Θεοί, οι οποίοι έδωσαν στην Ανθρωπότητα σαν βοήθεια τη νόηση και του δίδαξαν τα Μυστήρια, τις Τέχνες, τις Επιστήμες και τα Γράμματα.