Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Προκαλεί ο εγωισμός ασθένειες σωματικές;

 
 
Σύμφωνα με τη Μακροβιοτική φιλοσοφία, η ασθένεια δεν είναι παρά το εκδηλωμένο αποτέλεσμα της ανισορροπίας μας, σε σχέση με τη φύση και το σύμπαν.
 
Τι είναι η μακροβιοτική;
 
Ετυμολογικά, η λέξη μακροβιοτική σημαίνει μακρύς – βίος και χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής, για να περιγράψει το μοντέλο ανθρώπου που είναι πραγματικά υγιής και ζει για πολλά χρόνια. Όμως και άλλοι σοφοί της αρχαίας Ελλάδας όπως ο Αριστοτέλης και ο Γαληνός χρησιμοποίησαν  τον όρο- Μακροβιοτική- για να περιγράψουν ένα φυσικό τρόπο ζωής που προήγαγε την υγιεινή ζωή  και την ευεξία.
 
Ειδικά στη σύγχρονη εποχή, η ασθένεια εκδηλώνεται στο φυσικό επίπεδο μέσα από τα εξής διαδοχικά στάδια:

Πνεύματα "αρνούνται" να αναπαυθούν σε παλιό εργοστάσιο στο Μπέρμιχαμ [εικόνες]



Ένα μυστηριώδες πρόσωπο φωτογραφήθηκε σε παράθυρο εργοστασίου στο Μπέρμιχαμ, ενώ αρκετοί άνθρωποι έχουν βιώσει κάτι ασυνήθιστο στο κτίριο.
Η εικόνα (κάτω), η οποία ελήφθη έξω από το κτίριο γραφείων στο Taronis στην Άστον, είναι απλώς η τελευταία σε μια μακρά σειρά παραφυσικών φαινομένων που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Τσέχος πρόεδρος: Η Τσεχία θα μπει στο ευρώ μόλις βγει η Ελλάδα»!




Ένα περίπου μήνα αφότου εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, προκαλεί ξανά με μια νέα δήλωση που έκανε για την χώρα μας.
Κι όμως, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Ζέμαν είπε την Κυριακή ότι θα αρχίσει να πιέζει για την ένταξη της χώρας του στη ζώνη του ευρώ, αμέσως μόλις αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη.
Η νέα δήλωση του Τσέχου προέδρου περί Grexit διαδέχεται τα όσα είχε πει στα τέλη Ιουλίου για την χώρα μας στην εφημερίδα «Mlada fronta Dnes».

Τουρκία: Ακύρωσαν τις μεγαλειώδεις φιέστες για την εθνική γιορτή της 30ης Αυγούστου εξαιτίας του ΡΚΚ!



Η σκιά του ΡΚΚ έκατσε για τα καλά πάνω από την Άγκυρα την Κυριακή για την γιορτή της 93ης επετείου της «ημέρας της νίκης» καθώς απέτρεψε στην τουρκική ηγεσία από το να διοργανώσει τις προγραμματιζόμενες  μεγάλες  και πολύωρες φιέστες που είχε στο σχεδιασμό της.
Έτσι αντί των μεγάλων παρελάσεων και των βαρύγδουπων τελετών οη τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό την στρατιωτική παρέλαση ενώ και οι υπόλοιπες τελετές (καταθέσεις στεφάνων και λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις όπως συναυλίες) άλλες «κόπηκαν» και άλλες περιορίστηκαν στο τυπικό τελετουργικό.
Αιτία οι πληροφορίες της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ ότι οι Κούρδοι ετοίμαζαν βομβιστικές επιθέσεις και επιθέσεις αυτοκτονίας τόσο στην Άγκυρα όσο και στις υπόλοιπες πόλεις όπου θα πραγματοποιούνταν ανάλογες εκδηλώσεις.

EKTAKTO: "Κτύπησαν" κολοσσιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου στην αιγυπτιακή ΑΟΖ - "Δείχνει" ότι υπάρχει "θησαυρός" και στην ελληνική ΑΟΖ!



Η ιταλική πετρελαϊκή εταιρία ΕΝΙ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου που βρέθηκε ποτέ στη Μεσόγειο, στην ΑΟΖ της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με την ΕΝΙ, το κοίτασμα θα μπορούσε να δώσει περίπου 30 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου και καλύπτει μια έκταση περίπου 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
To κοίτασμα είναι πολύ μεγαλύτερο από τα ισραηλινά Λεβιάθαν και Ταμάρ και το κυπριακό κοιτασμα Αφροδίτη και η έναρξη εξόρυξής του σε επτά χρόνια από σήμερα θα δώσει στην Αίγυπτο πόρους ίσους με 10 δισ. δολάρια ετησίως και θα μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της Ευρώπης για φυσικό αέριο μέχρι ποσοστού 10% αυτού που καταναλώνεται σήμερα ετησίως.

Εκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες στη Λέσβο: Άγριες συμπλοκές μεταξύ τους στο λιμάνι



Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα το λιμάνι της Μυτιλήνης στη Λέσβο με δεκάδες λαθερομετανάστες να συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το λιμεναρχείο της πόλης! Η κατάσταση στη Λέσβο φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά λαθρομετανάστες.
Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο.

The Appennine Colossus



AppennineColossus1
Measuring about 35 feet tall, it’s arguably the most spectacular feature of the gardens of Villa Medici at Pratolino, now part of Villa Demidoff, located about 7 miles north of Florence, Italy. A personification of the Apennine mountain ranges, it’s sculpted as though on that minimal margin between landscape and man, its smooth skin emerging out of the rough terrain or metamorphosing back into a mountain. He even has stalactites for a shaggy beard.