Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η άγνωστη πυραμίδα των Χανίων

«Γνωρίζουμε το παρελθόν μόνο από τα διασωθέντα γραπτά των αρχαίων. Όσα δεν είχαν πέσει στην εύνοια ή στην περιέργεια κάποιου αρχαίου ιστοριογράφου, εφ’ όσον το έργο του διασώθηκε, τα αγνοούμε πλήρως»

Sarah Jorgensen,  «Archaeology and the Problem of Provenience»
 Η "πυραμίδα" των Χανίων αποτελεί ένα μνημείο μοναδικό στο είδος του μιας και δεν υπάρχει καμία αναφορά για παρόμοιο κτίσμα... Βρίσκεται σε υψόμετρο 300 περίπου μέτρων στα Νότια του νομού Χανίων, και περίπου 2 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του χωριού Καμάρια. Ο δρόμος είναι αρκετά στενός και επικίνδυνος και απαιτείται μεγάλη προσοχή. Λίγο πριν βγείτε στον δημόσιο δρόμο θα βρείτε δεξιά σας έναν φραχτεί 

Ευάγγελος Αβέρωφ ( Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ UFO )

Ένα «κυνηγητό» στα τέλη της δεκαετίας του 1970 πάνω από το Αιγαίο μεταξύ ενός ΑΤΙΑ και ενός μαχητικού αεροσκάφους τύπου Α-7Η Corsair της Πολεμικής Αεροπορίας, ήταν η αφορμή για μια ιστορική δήλωση. Ο ίδιος υπουργός εθνικής άμυνας Κ. Ευάγγελος Αβέρωφ εξέπληξε τους δημοσιογράφους σε Πρες κονφερανς που έγινε μετά το περιστατικό αυτό, όταν προέτρεψε για μια επείγουσα ερευνά του φαινομένου αυτού.
Αποσπάσματα από ρεπορτάζ της εποχής από το περιοδικό “UFO Ιπτάμενοι Δίσκοι”,  τεύχος Ιανουαρίου 1979,  σελίδα 4

Ο (πρώην) υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αβέρωφ, επέστρεφε από μια επίσκεψη του στο ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.
 

Πρώην υπουργός Αμυνας Καναδά: Υπάρχουν 80 είδη εξωγήινων,τους κρύβουν οι κυβερνήσεις

Πρώην υπουργός Αμυνας Καναδά: Υπάρχουν 80 είδη εξωγήινων,τους κρύβουν οι κυβερνήσεις [βίντεο]

Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι' αυτούς, υποστηρίζει ο 91χρονος, πρώην υπουργός Αμυνας του Καναδά, Paul Hellyer.
Μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι, στο Disclosure Canada Tour, ο κ. Hellyer – ο οποίος διετέλεσε υπουργός Άμυνας από το 1963 έως το 1967 - κάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα σχετικά με τα UFO.