Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Επίφυση ή το «τρίτο μάτι»: Η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία!

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και "κωνάριον" (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι... Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι...
Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- "δοξάζουν" το κωνάριο, ακόμα και έξω απ'το Βατικανό.
Και διά του λόγου μου το αληθές, ιδού κυρίες και κύριοι... Τυχαίο; Δε νομιζω... εκτος αν απέκτησαν ενα ανεξήγητο βιτσιο με τα κουκουνάρια...

Βρέθηκε Προκατακλυσμιαίο Τείχος Ενός Χαμένου Πολιτισμού στο Τέξας;

Η πόλη του Rockwell πήρε το όνομά της από ένα μυστηριώδες τοίχο κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Κάποιοι αναφέρονται σε αυτό ως το «Προκατακλυσμιαίο Τείχος του Τέξας».
Πάνε περισσότερο από 100 χρόνια πριν, όταν ένα περίεργο τείχος ανακαλύφθηκε στο Τέξας. Τώρα, φαίνεται να αποδεικνύεται ότι πρόκειται για τα απομεινάρια ενός πολύ μακρόχρονου πολιτισμού που κατοικούσε στην περιοχή, κατά το περασμένο παρελθόν. Υπάρχει μια πόλη στο Τέξας που ονομάζεται Rockwall. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν εκεί δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα από πού πήρε το όνομά της. Φαίνεται να αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι η πόλη πήρε το όνομά της, αφού σκάφτηκε και ανακαλύφθηκε αυτό το τείχος, παρέα μαζί με ένα τεράστιο κρανίο, ύστερα από αναζήτηση ανθρώπων για νερό.

Ερμής Τρισμέγιστος: Πρόβλεψη της Νέας Τάξης Πραγμάτων

… Αγνοείς, λοιπόν, Ασκληπιέ, ότι η Αίγυπτος είναι το αντίγραφο του ουρανού ή πιο σωστά του μέρους όπου μεταφέρονται και προεκτείνονται εδώ κάτω όλες οι ενέργειες που κυβερνάνε και θέτουν σε λειτουργία τις ουράνιες δυνάμεις; Κι ακόμα παραπέρα, αν πρέπει να πούμε την αλήθεια, πρέπει να τονίσουμε ότι η γη μας είναι το ιερό όλου του κόσμου.
Αφού είναι δυνατόν εκ των προτέρων να γίνονται γνωστά τα μέλλοντα, δεν θα έπρεπε και σεις να το αγνοείτε. Θαρθεί κάποιος καιρός που θα φαίνεται ότι οι Αιγύπτιοι μάταια τιμούσαν τους θεούς τους με ευσέβεια και συνεχή λατρεία. Όλη τους η ιερή λατρεία θα αποδειχθεί ανεπιτυχής και δεν θα γευτούν τους καρπούς της.

Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία: Οι Εξωπραγματικές Εφευρέσεις!!!

Την ώρα που η προσφορά των αρχαίων Ελλήνων στους τομείς της λογικής σκέψης, της επιστήμης και των καλών τεχνών παραμένει αξεπέραστη, η ιστορία της αρχαιοελληνικής τεχνολογίας παραμένει εν πολλοίς άγνωστη, ακόμα και σε μας.
Τα απίστευτα τεχνολογικά επιτεύγματα των προγόνων μας φαίνεται να έχουν υποχωρήσει κάτω από το πελώριο βάρος των κολοσσιαίων συνεισφορών τους σε αυτό που ονομάζουμε γέννηση του σύγχρονου κόσμου, αν και αυτό μόνο άδικο μπορεί να χαρακτηριστεί.
Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έκαναν τη μεγάλη πολιτισμική διαφορά και στον τομέα της τεχνολογίας, αφήνοντας παγκόσμια κληρονομιά ένα πρωτάκουστο τεχνολογικό θαύμα που όμοιό του δεν υπήρχε στον τότε γνωστό κόσμο.

Ομολογία-σοκ από το ΥΠ.ΠΟ: «Ναι, τα μνημεία έχουν παραχωρηθεί για διαχείριση στους δανειστές επί 99 έτη»

Oμολόγησε πριν από λίγο το υπουργείο Πολιτισμού διαμέσου της ίδιας της υπουργού ότι όντως τα μνημεία της χώρας δόθηκαν προς εκμετάλλευση στους δανειστές.
«Κακώς δεν υπήρξε πρόβλεψη να εξαιρεθούν τα μνημεία το 2016» παραδέχθηκε η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, και πρόσθεσε «υποθέτω ότι η κυρία Κονιόρδου έκανε μια συνεννόηση με το ΥΠΟΙΚ, αλλά δεν το ξέρω»

«Πρόκειται για νόμο του 2016 που έδινε στο Υπερταμείο το σύνολο των ακινήτων του Δημοσίου με εξαίρεση των κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων, των περιοχών Ramsar κ.λπ. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τη νομική διάταξη του υπουργείου Οικονομικών», τόνισε η υπουργός μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΜΕ…20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ!!!

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για το βραδύ του τουρκικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου βγαίνουν στην δημοσιότητα, φωτίζοντας και μια επικίνδυνη πτυχή του που μπορεί να μας έβαζε σε πολύ μεγάλες περιπέτειες.

Κλιμακώνουν οι Τούρκοι απειλώντας ευθέως ακόμη και την Αίγυπτο για την συμφωνία με την Λευκωσία

Κλιμακώνουν οι Τούρκοι απειλώντας ευθέως ακόμη και την Αίγυπτο για την συμφωνία με την Λευκωσία χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη ως «παράνομη» ενέργεια ενώ απειλεί λέγοντας πως «με τα βήματα που θα πραγματοποιήσουμε δεν θα επιτρέψουμε να επισκιαστούν (παραβιαστούν) τα δικαιώματα του τ/κ λαού. Σας καλούμε να αναθεωρήσετε μια ώρα αρχύτερα την στάση και την συμπεριφορά σας».
Μ.Νετανιάχου και Αλ-Σίσι έχουν τονίσει πως οι ενέργειες και οι απειλές της Αγκυρας στην Κυπριακή ΑΟΖ στρέφονται και κατά Ισραήλ-Αιγύπτου.To βέβαιο είναι πως όσο πλησιάζουμε στις ημερομηνίες των γεωτρήσεων, τόσο θα κλιμακώνεται η ρητορική της Αγκυρας η οποία «ρίχνει» στην περιοχή Μπαρμπαρός, Ορούτς Ρέις και Φατίχ.
Σε νέο σχετικό ανακοινωθέν υπογραμμίζει τη γραμμή της τ/κ πλευράς στο ζήτημα της ΑΟΖ.
«Αυτό που επιχείρησε χθες η ε/κ ηγεσία σχετικά με το μέλλον του πλούτου της περιοχής είναι μια παράνομη ενέργεια και ισοδυναμεί με την απόπειρα κλεψίματος των δικαιωμάτων του τ/κ λαού», υπογραμμίζει το τ/κ ανακοινωθέν.

Οι Ιάπωνες επιστήμονες έσπασαν το ρεκόρ για το μεγαλύτερο μαγνητικό πεδίο

Ιάπωνες επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Τόκιο δημιούργησαν το μεγαλύτερο μαγνητικό πεδίο που έχει ποτέ επιτευχθεί έως σήμερα παγκοσμίως σε κλειστό χώρο.
Η ένταση του μαγνητικού πεδίου έφθασε τα 1.200 τέσλα, δημιουργώντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Συγκριτικά, το πεδίο αυτό έχει ένταση περίπου 400 φορές μεγαλύτερη από τους ισχυρότερους μαγνήτες των μηχανημάτων μαγνητικής τομογραφίας και 50 εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Α. Δρούγος: Αλήθειες έξω από τα δόντια – Γιατί η Αλβανία διεκδικεί από την Ελλάδα…

1. Μετά την πτώση του καθεστώτος Χότζα η Αλβανία μπήκε στη δίνη της μετα-εμβερικής περιόδου. Μια περίοδος που ακόμα και στις μέρες μας πασχίζει να αλλάξει σελίδα στη χώρα και στη νοοτροπία των Αλβανών.
2. Είναι σίγουρο ότι έχουν γίνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, πλην των εθνικιστικών αλαλαγμών που αντί να μειωθούν, ολοένα και αυξάνονται κυρίως της δυτικής επιρροής και παρείσφρησης

«Αν ένας Καλάς ασπαστεί το Ισλάμ, δεν μπορεί να ζήσει ανάμεσά μας» – Η φυλή στο βόρειο Πακιστάν που λέει ότι έχει ελληνικό αίμα!

Οι Καλάς είναι ένας απομονωμένος λαός που ζει εδώ και αιώνες στην οροσειρά Ινδοκούς του βορειοδυτικού Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν.
Οι κάτοικοι θεωρούν ότι κατάγονται από τον Μέγα Αλέξανδρο και τους στρατιώτες του. Παρά τις αντιρρήσεις κάποιων γενετιστών που δημοσίευσαν πρόσφατα έρευνα σύμφωνα με την οποία το DNA τους δεν επιβεβαιώνει την ελληνική καταγωγή τους, αυτοί συνδέουν την ιστορία τους με αυτή του Μακεδόνα βασιλιά και της εκστρατείας του στην Ασία.

«Καταιγίδα» στη Μεσόγειο με Πυρηνοκίνητο Υποβρύχιο στην Πελοπόννησο

Περιπλέκεται πολύ επικίνδυνα η κατάσταση στην Α.Μεσόγειο μετά την είδηση της παρουσίας του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Harry Truman μαζί με ομάδα μάχης του από αντιτορπιλικά και υποβρύχια με πυραύλους Cruise.
Αυτό όμως που αποκαλύπτει ρωσική ιστοσελίδα αμυντικού περιεχομένου και αφορά την Ελλάδα (μαζί με την παρουσία ελληνικής Φρεγάτας στην νατοϊκή αρμάδα στην Συρία), είναι, η «παρουσία ανατολικά της Πελοποννήσου του αμερικανικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου πολλαπλών αποστολών USS John Warner, κλάσης Virginia, το οποίο είναι σε θέση να εξαπολύσει κύμα πυραύλων «Tomahawk» στην Συρία, από ασφαλή απόσταση, όπως τονίζει Ρώσος ειδικός αναλυτής.