Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η Γρίπη των Χημικών Αεροψεκασμών: Σας Έπιασε ή Οχι Ακόμα;




Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ’το κρεβάτι σου. Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας.

Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.

Το φαινόμενο 11» 2+0+0+9=11



Αν ξαφνικά ανακαλύψετε άτι αρχίσατε να βλέπετε 11 ή 111ή 1111 ή 11:11 σε υπολογιστές, στα ψηφιακά ρολόγια του σπιτιού σας, του αυτοκινήτου σας, του υπολογιστή σας, σε αριθμους πινακίδες, σε κλεισίματα τιμών μετοχών, σε ημερομηνίες κ.α., τότε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω: Πρόκειται για ,το «φαινόμενο 11:11», το οποίο δεν πρωταγωνιστεί μόνο στη δική σας ζωή, αλλά και στη ζωή πολλών άλλων ανθρώπων .Λέγεται ότι το φαινόμενο αυτής της σύμπτωσης έχει κάτι το. θετικό και άτι οι άνθρωποι που έχουν μια σταθερή επαφή με τα 1111 συγχρονιστικά φαινόμενα έχουν κάποια σημαντική Θετικής αποστολή να ολοκληρώσουν. Είναι σαν μια οντότητα σκέψης να στέλνει φυσικά Και οπτικά σημάδια και να υπενθυμίζει στους ανθρώπους, στους οποίους συμβαίνει το φαινόμενο, την αποστολή τους: να βοηθήσουν τον κόσμο με όλη τους την αγάπη.