Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

37 ισραηλινά αεροσκάφη (μαχητικά, τάνκερ, EW) σε νυχτερινή πρόβα πολέμου...



Τεράστια νυκτερινή αεροπορική άσκηση στην Α.Μεσόγειο, νότια της Κύπρου εκτέλεσε το Ισραήλ χθες το βράδυ μεταξύ 21.30 και 00.15. Συνολικά 37 αεροσκάφη της ισραηλινής Αεροπορίας σηκώθηκαν σε μια κινητοποίηση που ακόμα και για τα δεδομένα της ισραηλινής Αεροπορίας έχει σημαντικές δυσκολίες.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν 30 μαχητικά F-16Ι Sufa και F-15Ι Ra'am, 5 εναέρια τάνκερ και 2 αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου.

ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ "ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ" ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΕ 13 ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ - ΔΡΟΜΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ



Εκτός από τους οκτώ Ισραηλινούς υπήκοους που έχουν εγκαταλειφθεί στην κοιλάδα των ακίδων Lahaul-spiti στην περιοχή της Himachal από τις 5 Ιουνίου, η άνοδος της στάθμης του νερού στο ποτάμι Kiri έχει θέσει επίσης 2.500 κάτοικους απο δεκατρία χωριά σε μπελάδες.




Ελληνική εταιρεία.... τροποποίησης καιρού!!!


Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στον επίσημο ιστότοπό της...  "Η 3Δ Α.Ε. είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο σε θέματα προστασίας και διαχείρισης ακραίων καιρικών φαινομένων. Είναι ενεργό μέλος του Weather Modification Association και ασχολείται με προγράμματα τροποποίησης καιρού από το 1981."

"Η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων τροποποίησης καιρού επιτυγχάνεται μέσω ειδικά τροποποιημένων αεροσκαφών σε συνδυασμό με ραντάρ δεδομένων καιρού καθώς και την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρείας.