Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945 ΧΙΤΛΕΡ : ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ? (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο γερμανός ηγέτης αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Εύα Μπράουν, με την οποία παντρεύτηκαν τα ξημερώματα τις 29ης Απριλίου. Ο Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε, ενώ η Μπράουν πήρε δηλητηριώδη χάπια. Τα πτώματα τους μεταφέρθηκαν στον κήπο του καταφυγίου, όπου τα περιέλουσαν με βενζίνη και τους έβαλαν φωτιά. Όταν ο Κόκκινος Στρατός έφτασε στο καταφύγιο, τίποτα δεν είχε απομείνει από τον Φύρερ, πέρα από την οδοντοστοιχία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Πέθανε η κεφαλή της ΝΤΠ Πήτερ Σάντερλαντ – Τι ρόλο έπαιξε στην σημερινή μεταναστευτική κρίση και στη διάλυση των κρατών-εθνών

Μια από τις κεφαλές της περιβόητης Λέσχης bilderberg, ο Ιρλανδός δισεκατομμυριούχος Πήτερ Σάντερλαντ είναι νεκρός. Μιλάμε για μια προσωπικότητα επιπέδου Σόρος, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ… Ήταν ένας εκ των απόλυτων εκφραστών για τη νέα παγκόσμια τάξη και την παγκοσμιοποίηση: Bilderberg, τριμερής, ΟΗΕ, ΠΟΕ, ΕΕ, Goldman Sachs…
Επιπλέον, ήταν το πρόσωπο στο οποίο «ανήκαν» τα οικονομικά του Βατικανού μέσω της Goldman Sachs International. Ήρθε αντιμέτωπος με τον Πάπα Φραγκίσκο όταν εκείνος προχώρησε στην οικονομική μεταρρύθμιση στη Ρώμη.
Διετέλεσε γενικός διευθυντής της Γενικής Συμφωνίας Εμπορίου και Δασμών, που ήταν η βάση του σημερινού Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Σε εταιρικό επίπεδο, προήδρευσε, μεταξύ άλλων μεγάλων επιχειραματικών οντοτήτων, της British Petroleum -BP- και της Goldman Sachs International.

Αρχαίοι θησαυροί από την Ελλάδα σε σπίτι μεγιστάνα στη Νέα Υόρκη

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών στο Μανχάταν ο μεγιστάνας Μάικλ Στάινχαρντ. Στο σπίτι και στο γραφείο του κατασχέθηκαν καταπληκτικά αρχαία αντικείμενα από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ελληνικές αρχαιότητες βρίσκουν τον δρόμο τους για τα ακριβά διαμερίσματα του Μανχάταν, όμως είναι μια σπάνια φορά που στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών βρίσκεται ένας μεγιστάνας — με τους αστυνομικούς να εισβάλλουν στο σπίτι και στο γραφείο του για να προχωρήσουν σε κατασχέσεις τέτοιων θησαυρών.

Το Αυγό του Κολόμβου

Ένα βράδυ στην Σεβίλλη, ο Κολόμβος βρισκόταν σε ένα συμπόσιο μαζί με πολλούς Ισπανούς ευγενείς. Το κύριο θέμα της συζήτησης, όπως συνηθιζόταν εκείνη την περίοδο, ήταν οι νεοανακαλυφθείσες Δυτικές Ινδίες (δηλαδή, την Αμερική). Ένας από τους ευγενείς, απευθυνόμενος προς τον τον Κολόμβο, είπε πως ακόμα και αν δεν είχε ανακαλύψει εκείνος τις Δυτικές Ινδίες, θα μπορούσε να το είχε κάνει κάποιος Ισπανός, καθώς στην Ισπανία υπάρχουν σπουδαίοι και ικανοί άνδρες γι' αυτό, θέλοντας προφανώς να υποβαθμίσει την αξία του εγχειρήματος του Κολόμβου.  Ο Κολόμβος, χωρίς να του απαντήσει, ζήτησε να του φέρουν ένα βραστό αυγό. Μόλις πήρε το αυγό στα χέρια του, απευθύνθηκε προς όλους λέγοντας πως στοιχηματίζει με οποιονδήποτε από τους

Ανησυχία επιστημόνων. Γιατί γεννιούνται μόνο θηλυκές χελώνες...


Πάνω από το 99% των πράσινων χελωνών που γεννήθηκαν σε τμήματα του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου της Αυστραλίας είναι θηλυκά λόγω των αυξανόμενων θερμοκρασιών που συνδέονται με την αλλαγή του κλίματος.
Το φύλο μιας χελώνας εξαρτάται από τη θερμοκρασία στην οποία επωάζεται, έτσι θερμότερες «φωλιές» σημαίνει γέννηση περισσότερων θηλυκών.

Το βρεφικό νεκροταφείο της Αστυπάλαιας, ένα μοναδικό στον κόσμο εύρημα, καταστρέφεται!

Το βρεφικό νεκροταφείο της Αστυπάλαιας, ένα μοναδικό στον κόσμο εύρημα, καταστρέφεται! Στο ένα από τα τρία οικόπεδα που καταλαμβάνει στην πλαγιά Κυλίνδρα, ξεφύτρωσε τους τελευταίους μήνες μια ογκώδης οικοδομή.

Η περιοχή δεν έχει απαλλοτριωθεί, χιλιάδες αγγεία με σκελετούς αρχαίων βρεφών στα σπλάχνα τους βρίσκονται «θαμμένα» κάτω απο μουσαμάδες και σιδεριές στο έλεος των καιρικών συνθηκών και των αρχαιοκαπήλων. Το μπετόν στον αρχαιολογικό χώρο είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς επισημαίνει στην «Κ» ο ντόπιος μηχανικός Νίκος Κομηνέας.

Το βρεφικό νεκροταφείο της Αστυπάλαιας αποκαλύφθηκε το 1995, όταν ο τελευταίος υπέβαλε αίτηση για ανοικοδόμηση οικισμού οικοτουριστικού χαρακτήρα και κάλεσε την ΚΒ΄ Εφορία Αρχαιοτήτων Ρόδου, καθώς υπήρχε υπόνοια, λόγω του αρχαίου νεκροταφείου ενηλίκων του Κάτσαλου που βρίσκεται απέναντι, ότι κάπου εκεί υπήρχαν αρχαιότητες. Καθώς μας λέει η τότε προϊσταμένη της ΚΒ΄ Εφορίας Μαρία Κόλλια οι πρώτες διερευνητικές τομές έδειξαν την ύπαρξη πληθώρας αγγείων με εκχυτρισμένα μωρά!

Μέγας Αλέξανδρος: Η CIA βρήκε πόλη του και την κρατούσε κρυφή για δεκαετίες

Πόλη που έχτισε ο Μέγας Αλέξανδρος πριν ή μετά από την κρίσιμη μάχη στα Γαυγάμηλα εντόπισε η CIA, αλλά την κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό.
Η χαμένη πόλη ήρθε στο φως όταν στη δεκαετία του 1960 οι Αμερικανοί ωστόσο ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την περιοχή που βρίσκεται σε ένα σημείο κλειδί ανάμεσα σε Τουρκία, Ιράκ, Ιράν και Συρία και έτσι έβαλαν σε λειτουργία την επιχείρηση Corona για την πλήρη χαρτογράφησή της.
Έτσι κατασκοπευτικοί δορυφόροι μπήκαν μπροστά και κατέγραψαν τα πάντα. Στις εικόνες από το στρατηγικής σημασίας σημείο φαίνεται ολοκάθαρα ότι στο πέρασμα Καλάτγκα Νταρμπάντ υπάρχουν ενδείξεις αρχαίας πόλης.

Μέγας κίνδυνος στο Αιγαίο: Στοχοποιούν τα ελληνικά υποβρύχια οι Τούρκοι – Έτοιμος ο «εξολοθρευτής»

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 
«Πολεμικές προετοιμασίες » ονομάζονται στην «γλώσσα» του ΝΑΤΟ αυτό που υλοποιεί εσπευσμένα η Τουρκία  με την πυρετώδη προετοιμασία υποδοχής του πρώτου F-35,  την επιτυχημένη δοκιμή  πυραύλων κατά υποβρυχίων ( ελληνικών κατά προτίμηση),   και την αναβάθμιση του τμήματος    ειδικών επιχειρήσεων της τουρκικής στρατοχωροφυλακής σε «Διεύθυνση»… με στόχο το Αιγαίο και την Κύπρο πάντα .
 Σύμφωνα με τον τουρκικό  τύπο οι κρατικές εταιρείες Roketsan και Aselsan, σε στενή συνεργασία δημιούργησαν πύραυλο κατά υποβρυχίων με μεγάλη αποτελεσματικότητα με την ονομασία  Misile Submarine Warfare DSH.
Ο πύραυλος εκτοξεύεται από σκάφος επιφανείας τύπου Φρεγάτας-Κορβέτας και   χρησιμοποιείται ειδικά κατά  υποβρυχίων.
Στην προκειμένη περίπτωση κατά του σπουδαίου και υπερσύγχρονου ελληνικού υποβρύχιου στόλου ..ο οποίος έχει προβληματίσει πάρα πολύ την τουρκική ηγεσία του ναυτικού.

UFO (φακοειδές νέφος) στην Κρήτη! Απίστευτη εικόνα

Το… UFO εμφανίστηκε πάνω από το λιμάνι του Ρεθύμνου στην Κρήτη και πραγματικά ‘εκλεψε τα βλέμματα.
Το φαινόμενο κατέγραψε ο Γιάννης Γκίκας. Πρόκειται για ένα φακοειδές νέφος.
Το φακοειδές νέφος σχηματίζεται σε μεγάλο υψόμετρο και κάθετα προς την κατεύθυνση του ανέμου.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ.