Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Kap-Dwa: Ένας μυστηριώδης γίγαντας ύψους 3,5 μέτρων με δύο κεφάλια από την Παταγονία

Ο Kap-Dwa ήταν ένας δικέφαλος, 3,5 μέτρα ψηλός γίγαντας που κάποτε έζησε στη Γη.


Η ιστορία ξεκινάει το 1673 όταν ο τεράστιος γίγαντας αιχμαλωτίστηκε από Ισπανούς ναύτες και παρέμεινε αιχμάλωτος μέχρις ότου προσπάθησε να τους ξεφύγει αλλά τον σκότωσαν με ένα δόρυ στο στήθος.
Η ιστορία σβήνει μετά από αυτό, αλλά πιστεύεται ότι το μουμιοποιημένο σώμα του κάπως βρέθηκε στην Αγγλία τον 19ο αιώνα.
Το 1914, αφού πέρασε από τον έναν διασκεδαστή στον άλλο, η μουμιοποιημένη σορός του Kap Dwa κατέληξε στο Μπίρνμπεκ Πιερ , όπου παρέμεινε για περίπου 45 χρόνια ως μέρος έκθεσης μέχρι που ο «Λόρδος» Τόμας Χάουαρντ την αγόρασε το 1959. Ο Kap-Dwa συνέχισε να καταπλήσσει τους ανθρώπους και κάπως κατέληξε στη Βαλτιμόρη, σε μια παράξενη συλλογή με ιδιοκτήτες τον Ρόμπερτ Γκέρμπερ και την συζύγου του.


Παιδεραστία και ομοφυλοφιλία βασίλευαν στο οθωμανικό παλάτι

Tα γιουσουφάκια στο οθωμανικό παλάτι και στην κουλτούρα του
Ο καθηγητής Δρ. Αϊχάν Σονγκάρ (1926-1997) που ήταν μαθητής του ιδρυτή της τουρκικής ψυχιατρικής,Δρ. Μαζχάρ Οσμάν Ουσμάν (1884-1951),εξετάζοντας την παθολογία της σεξουαλικότητας,δίνει παραδείγματα από την φιλολογία του οθωμανικού παλατιού και από ποιήματα του Divan (σημ. μεταφραστή: ανώτατο διοικητικό συμβούλιο του οθωμανικού κράτους).

Επειός: Ο άγνωστος πυγμάχος και αρχιτέκτονας που κατασκεύασε το Δούρειο Ίππο

Όπως πηγαίνουμε από Θήβα προς Δελφούς συναντάμε τη γενέτειρα του Πλουτάρχου τη Χαιρώνεια. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται ο Άγιος Βλάσιος Λειβαδιάς. Η αρχαία μυκηναϊκή πόλη «Πανοπεύς», με τα κυκλώπεια τείχη, μια από τις σημαντικότερες πόλεις του «Κοινού των Φωκαέων». Λέγεται πως η πόλη πήρε το όνομά της από τον πατέρα του Επειού, τον Πανοπέα. Οι κάτοικοι του Πανοπέα σύμφωνα με τον Παυσανία δεν ήταν Φωκαείς, αλλά Φλεγύες, που διέφυγαν στην Φωκίδα, από τον Ορχομενό.


Ερευνητές: Ένας κομήτης χτύπησε τη Γη το 10950 π.Χ. σκορπώντας παγωνιά

Ένας Έλληνας και ένας Βρετανός ερευνητής, οι οποίοι μελέτησαν τα μυστηριώδη σχέδια ζώων
που είναι χαραγμένα στους πέτρινους στύλους που έχουν βρεθεί στην περιοχή Γκεμπεκλί Τεπέ της νότιας Τουρκίας, πιστεύουν ότι αυτά όχι μόνο αντιστοιχούν σε αστερισμούς, αλλά δείχνουν ότι πριν από περίπου 13.000 χρόνια -πιθανώς το 10950 π.Χ.- ένας κομήτης έπεσε στη Γη.

Η πτώση είχε ως συνέπεια να σκεπαστεί ο πλανήτης μας από νέφη σωματιδίων και σκόνης που μπλόκαραν τον ήλιο, με αποτέλεσμα να πέσει η θερμοκρασία, να επεκταθούν οι πάγοι και να επικρατήσει η λεγόμενη περίοδος της Νεότερης Δρυάδας. Οι περιβαλλοντικές αυτές επιπτώσεις θεωρείται ότι οδήγησαν στην εξαφάνιση των μαμούθ και άλλων μεγάλων ζώων, αλλά και στη διευκόλυνση της ανάδυσης των κατοπινών πρώτων μεγάλων αγροτικών νεολιθικών πολιτισμών, που αντικατέστησαν τους νομάδες-τροφοσυλλέκτες.

Spiegel: «Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ»

Σύμφωνα με το γερμανικό Spiegel, η αμαρτωλή BND και άξιος ως φαίνεται απόγονος και διάδοχος της ανατολικογερμανικής STAZI, κατασκόπευε για χρόνια την ΕΛΑΣ την ΕΥΠ και την αλλά και τα γραφεία διασύνδεσης δεκάδων χωρών στην υπηρεσία, ανάμεσά τους της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ΗΠΑ!
Φυσικά στην κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τις νέες αρνητικές αποκαλύψεις και για τον ρόλο των Γερμανών σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια της χώρας.
Οι Γερμανοί παρακολουθούσαν το αρχηγείο της Ιντερπόλ, στη Λυών, αλλά και τα γραφεία των συνδέσμων της υπηρεσίας σε Ελλάδα, Αυστρία, Δανία, Βελγίο, Ισπανία, Ιταλία και ΗΠΑ.

«Καμπανάκι» από τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη για πιθανό σεισμικό «ατύχημα» - Τι λέει για τους υδρογονάνθρακες

Στις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες και τις εγγυήσεις που ζητούν οι τοπικές κοινωνίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Μάλιστα ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ιδιαίτερα τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για τα Ιόνια Νησιά από ένα πιθανό ατύχημα λόγω σεισμού επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις του καθηγητή σεισμολογίας Άκη Τσελέντη, σύμφωνα με τις οποίες γίνονται έρευνες σε μια περιοχή που δεν είναι επαρκώς χαρτογραφημένη σεισμικά.
«Ο καθηγητής Τσελέντης θέτει ζητήματα που πρέπει να τα πάρουμε υπόψη, ότι η δηλαδή η ερευνητική γεώτρηση γίνεται σε μια περιοχή που δεν είναι χαρτογραφημένη όπως πρέπει ή δεν παίρνει υπόψη της ρήγματα καινούργια ή παλιά, μπορεί να υπάρξει τέτοια μετατόπιση των συνθηκών της περιοχής που μπορεί να προκαλέσει πραγματικά ζημιές που φοβούμαστε όλοι. Άρα λοιπόν το θέμα της σεισμικότητας είναι εξαιρετικά κρίσιμο γι’ αυτό πρέπει 5 και 10 φορές να ξανασυζητηθεί. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει ένα ρίσκο μιας εταιρείας που ενδεχομένως να χάσει κάποια χρήματα, ενώ την ίδια στιγμή μια περιοχή ολόκληρη μπορεί να έχει καταστραφεί. Εμείς επιμένουμε σε αυτά», τονίζει

Chaos Xάος ΛΑΥΡΙΟΥ Paranormal Documentary Codex Cultus Concept ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ)




Ένα ταξίδι στο παρελθόν, μία ιστορία 5000 ετών αναγεννιέται.
Τα αρχαία μονοπάτια μας οδηγούν σε χώρους μυσταγωγικούς, σε χώρους σκοτεινών κατοίκων, σε χώρους αφιλόξενους. Καλως ήρθατε στο Χάος.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ . ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO