Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αυτή είναι η πιο λεπτομερής απεικόνιση της περιοχής του σύμπαντος που έχει «χαρτογραφηθεί» μέχρι σήμερα

Δείτε τον πιο λεπτομερή «χάρτη» του σύμπαντος, που έχει χαρτογραφηθεί μέχρι σήμερα και  ο οποίος έχει έκταση 500 εκατ. έτη φωτός και περιλαμβάνει 100.000 γαλαξίες.

Προκαλεί ο σχισματικός Αρχιεπίσκοπος Σκοπίων: Κυματίζει ο Ήλιος της Βεργίνας έξω από το μοναστήρι του

Την ώρα που η νέα κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια, φαίνεται πως θέλει να βάλει τέλος στο εθνικιστικό-αλυτρωτικό ντελίριο των προηγούμενων χρόνων, ο προκαθήμενος της σχισματικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Στέφανος, συνεχίζει να προκαλεί.
Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «NOVA» έξω από το μοναστήρι που διαμένει ο σχισματικός αρχιεπίσκοπος στην πόλη των Σκοπίων, κυματίζει και η σημαία με τον 16ακτινο Ήλιο της Βεργίνας,
Η δημοσιογράφος του «NOVA» Μάγια Γιοβανόβσκα, ζήτησε εξηγήσεις από τον εκπρόσωπο της σχισματικής Συνόδου μητροπολίτη Τιμόθεο, ο οποίος δήλωσε πως η τοποθέτηση της επίμαχης σημαίας αποτελεί «ιδιωτική πρωτοβουλία» του αρχιεπισκόπου Στέφανου και δεν αποτελεί επίσημη πρωτοβουλία της τοπικής εκκλησίας

Για πρώτη φορά ενεργοποιήθηκε το Αρθρο 5 του ΝΑΤΟ εναντίον της Τουρκίας!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΛΑΘΟΣ» Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Τι ακριβώς συνέβη με την ΝΑΤΟϊκή άσκηση που στόχος ήταν ο Ερντογάν και η Τουρκία του Κ.Ατατούρκ; Φοβερό «στήσιμο» έλαβε χώρα στην Νορβηγία όπου παίχθηκε χοντρό «παιχνίδι» εις βάρος των Τούρκων με ενεργοποίηση του Αρθρου 5 της Συμμαχίας και εχθρό την Τουρκία σε υποθετικό σενάριο Παγκοσμίου Πολέμου!
Δηλαδή ενεργοποιήθηκε ολόκληρη η Ατλαντική Συμμαχία για ένα Παγκόσμιο Πόλεμο που στους εχθρούς συγκαταλέγονταν και η Τουρκία!
Το περιστατικό μετά και τις αποκαλύψεις που βγαίνουν αποκτά άλλη βαρύτητα και γι αυτό ο Ερντογάν δεν έκανε αποδεκτή τη συγγνώμη του ΝΑΤΟ.

Το γνωρίζατε; - Mylonas Rifle: Tο άγνωστο ελληνικό όπλο (φωτό)

Το τυφέκιο Μυλωνάς, αλλιώς γνωστό ως Μ1872, σχεδιάστηκε από τον Ταγματάρχη Ευστάθιο Μυλωνά το 1872 και υιοθετήθηκε από τον Ελληνικό Στρατό 2 χρόνια αργότερα.
Επρόκειτο για οπισθογεμές όπλο που χρησιμοποιούσε μεταλλικό φυσίγγιο 11mm, μαύρης πυρίτιδας. Επειδή στην Ελλάδα δεν υπήρχαν οι υποδομές για τη μαζική παραγωγή του, αποφασίστηκε να κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Nagant στο Βέλγιο, με τη συνολική παραγωγή να φτάνει τα 8.500 κομμάτια.

Διοικητής των αμερικανικών πυρηνικών δυνάμεων: «Εάν ο πρόεδρος μου δώσει παράνομη διαταγή δε θα υπακούσω»

Ο διοικητής της αμερικανικής στρατηγικής διοίκησης πτέραρχος John Hyten δήλωσε πως εάν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ του δώσει «παράνομη» εντολή για χρήση πυρηνικών όπλων τότε θα αρνηθεί θα την εκτελέσει.
«Νομίζω πως κάποιοι μας θεωρούν χαζούς. Δεν είμαστε όμως χαζοί. Σκεφτόμαστε αυτά τα θέματα αρκετά. Όταν έχεις την ευθύνη για αυτά πως είναι δυνατό να μην τα σκέφτεσαι» είπε.
Στη συνέχεια ο Hyten εξήγησε τη διαδικασία βάσει της οποίας θα πρέπει να υπακούσει σε μια εντολή χρήσης πυρηνικών όπλων.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Αγνοείται ο Τούρκος Υποπρόξενος στην Κομοτηνή


Τούρκος υποπρόξενος στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ (Davut Ocak), μαζί με την σύζυγο του Ντεριά αναφέρεται πως εδώ και 3 μέρες αγνοούνται, μεταδίδουν τα Τουρκικά Νέα.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα Yeniakit, ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ και η σύζυγος του που επίσης υπηρετούσε στο προξενείο Κομοτηνής, στις 14/11 έφυγαν από την Ηγουμενίτσα με φέριμποτ για Ιταλία.

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Charlie-Charlie-challenge .Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.. !!

Με αφορμή από κάποια γνωστά μου παιδάκια που παίξανε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κάποιο σχολείο στο περιστέρι πήρα την απόφαση και θεώρησα υποχρέωση μου να φτιάξω την συγκεκριμένη ανάρτηση και να ενημερώσω όλους τους γονείς... Σας παρακαλώ δώστε μου λίγο προσοχή.. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει γίνει πολύ μόδα. Τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο παίζουν αυτό το παιχνίδι Τσάρλι Τσάρλι είσαι εδώ??? κατά βάση μικρούς αλλά και μεγάλους τολμούν να καλέσουν το πνεύμα του Τσάρλι, ώστε να λάβουν ζωτικής σημασίας απαντήσεις σε ερωτηματικά που τους ταλανίζουν. Μετά το Ice-bucket-challenge κάνει την εμφάνισή του το Charlie-Charlie-challenge σε όλα τα μέσα δικτύωσης.

Έρχεται το τέλος του κόσμου την Κυριακή! Ο «Νιμπίρου» φέρνει την Αποκάλυψη

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν ο μυστηριώδης «Νιμπίρου» δεν θα συγκρουστεί με την Γη αλλά θα την πλησιάσει. Αυτό με την σειρά του θα προκαλέσει ισχυρούς σεισμούς που θα θυμίζουν εικόνες Αποκάλυψης και ο πλανήτης μας όπως τον ξέρουμε θα εξαφανιστεί.

Σείριος, το πιο λαμπρό αστέρι του ουρανού – Τι λέει η ελληνική μυθολογία… για εξωγήινη ζωή

Δύο Γάλλοι ανθρωπολόγοι, ο Μάρσελ Γκριόλ και η Ζερμέν Ντιτερλέν έζησαν από το 1946 μέχρι το 1950 με τη φυλή των Ντογκόν στο Μαλί στη Δυτική Αφρική.
Οι δύο Ευρωπαίοι έπεισαν εκείνα τα χρόνια τέσσερις από τους ανώτατους ιερείς του Ντογκόν να τους αποκαλύψουν τις ιερότερες παραδόσεις της φυλής. Οι ανθρωπολόγοι έμειναν έκπληκτοι με αυτά που άκουσαν.Στο κέντρο των παραδόσεων των Ντογκόν ήταν ένα άστρο, ο Σείριος, για τον οποίο γνώριζαν πολύ περισσότερα από ότι θα ήταν αναμενόμενο. Για παράδειγμα γνώριζαν ότι ο Σείριος έχει δίδυμο άστρο, τον λευκό νάνο Σείριο B, που είναι αόρατος με το γυμνό μάτι από τη Γη, και γνώριζαν επίσης ότι ο Σείριος Β είναι εξαιρετικά βαρύς. Σύμφωνα με τους ιερείς αποτελείτο από μια ουσία «βαρύτερη από όλο το σίδερο της γης».

Γουλιέλμος Τέλλος

Στις 18 Νοεμβρίου του 1307 ο θρυλικός ελβετός πατριώτης Γουλιέλμος Τέλλος σημαδεύει με το τόξο του και από απόσταση 50 μέτρων πετυχαίνει το μήλο στο κεφάλι του γιου του, κερδίζοντας το στοίχημα που είχε βάλει με τον αυστριακό κατοχικό διοικητή Άλμπρεχτ Χέρμαν Γκέσλερ.