Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Πιθανή Σκουληκότρυπα στον Γαλαξία μας που Οδηγεί σε Άλλον Εξετάζουν Επιστήμονες

Με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία και θεωρίες, μια χωροχρονική σήραγγα θα μπορούσε να υπάρχει στο κέντρο του Γαλαξία μας και θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε μέσα από αυτη, ισχυρίζονται οι επιστήμονες σε μία νέα μελέτη.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η σκοτεινή ύλη στο κέντρο του γαλαξία μας θα μπορούσε να διατηρεί μια σκουληκότρυπα. Οι σκουληκότρυπες είναι περιοχές όπου ο χώρος και ο χρόνος κάμπτεται έτσι ώστε και τα πιο απομακρυσμένα σημεία που απέχουν πολύ μεταξύ τους να πλησιάζουν το ένα το άλλο σε πολύ κοντινή απόσταση.

Πώς «ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ» ένα ΣΠΙΤΙ και ΤΙ ΗΞΕΡΑΝ οι Αρχαίοι Μινωίτες

Δυσοίωνα μαγνητικά πεδία, ραδιενεργά αέρα εκλυόμενα από τα έγκατα της Γης, σωματίδια που δραπετεύουν από τοξικά υλικά επιπλοποιίας και μια ομοβροντία ακτινοβολίας που δεχόμαστε από τις αγαπημένες μας συσκευές μετατρέπουν σε «ναρκοπέδιο» τον χώρο ζωής μας

Υπουλα υλικά

«Το να φτιάχνεις ένα σπίτι είναι σαν να φυτεύεις ένα δέντρο» πιστεύουν στον Σύλλογο Ολιστικής Αρχιτεκτονικής (ΣΟΛΑΡ), μέλη του οποίου προσπαθούν αφιλοκερδώς το διάστημα αυτό να μυήσουν αρκετούς εθελοντές στο πώς ανιχνεύουμε επιβλαβή μαγνητικά πεδία και ραδόνιο σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή και πώς κρατάμε μακριά από βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις ανθρώπους αλλά και κατοικίδια που θα μείνουν εκεί ίσως και για ολόκληρη τη ζωή τους.

Σημάδια εκ γενετής και η καρμική τους ερμηνεία

Χάρτης πορείας των προηγούμενων ζωών μας.
Το παρελθόν και το παρόν είναι βαθιά συνυφασμένο με τα σημάδια εκ γενετής που αποτυπώνονται ανεξίτηλα στο σώμα ενός ατόμου. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.
Πρώτον: το σώμα δεν είχε αρκετό χρόνο μεταξύ των ενσαρκώσεων του για να επουλωθούν σωστά.
Δεύτερον: το μυαλό πρέπει να επανασυνδεθεί με τα παρελθοντικά τραύματα της ζωής, έτσι ώστε να μπορέσει να θεραπευθεί και να απελευθερωθεί. Έτσι, ένα σημάδι γέννησης διαμορφώνεται στο μέρος του σώματος που είχε δεχθεί την βλάβη στο παρελθόν, όταν το άτομο επιλέγει να μετενσαρκωθεί σε μια νέα ζωή.

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν την Αφροδίτη Εωσφόρο και Έσπερο

“ἀστὴρ πρὶν μὲν ἔλαμπες ἐνὶ ζωοῖσιν ἑῷος,
νῦν δὲ θανὼν λάμπεις ἕσπερος ἐν φθιμένοις.»
“Σαν το άστρο της αυγής έλαμπες άλλοτε μέσα στους ζωντανούς· τώρα που πέθανες, λάμπεις μέσα στους πεθαμένους όπως ο Έσπερος.»
Ο Εωσφόρος και ο Έσπερος είναι οι δικοί μας Αυγερινός και Αποσπερίτης, δηλαδή το ίδιο αστέρι, ο πλανήτης Αφροδίτη. Τους παρίσταναν στην τέχνη σαν δυο νεαρά παλικάρια με πυρσό στο χέρι, που έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό και μηνούσαν τον ερχομό της μέρας και της νύχτας αντίστοιχα.

Τα μεγαλύτερα βάθη θαλασσών στην Ελλάδα!

Ξέρατε ότι το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου βρίσκεται στην Ελλάδα;
Σας έχουμε συγκεντρωμένα τα 4 βαθύτερα σημεία των ελληνικών πελάγων και μέσα σ αυτά και το βαθύτερο σημείο όλης της Μεσογείου!
4) Φρέαρ του Θερμαϊκού: Μέγιστο βάθος 1.550μ. μεταξύ Χαλκιδικής και Βόρειων Σποράδων.
3) Φρέαρ του Ρόδου: Βρίσκεται ανατολικά της Ρόδου. Μέγιστο βάθος 4.710μ. σε απόσταση 14 μιλίων ανατολικά του φάρου της βραχονησίδας Παξιμάδα.

Η Αυτοκράτειρα Θεοφανώ: Μία γυναίκα δηλητήριο;

Σύζυγος δύο αυτοκρατόρων, μητέρα του Βασίλειου Βουλγαροκτόνου και αδίστακτη πολιτικός. Η αυτοκράτειρα του Βυζαντίου, Θεοφανώ, οργάνωσε τη δολοφονία του συζύγου της για να τον αντικαταστήσει με τον εραστή της και ανιψιό του, Ιωάννη Τσιμισκή.
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας στην εξουσία είναι η αυτοκράτειρα Θεοφανώ, η οποία έδρασε στο δεύτερο ήµισυ του 10ου µ.Χ. αιώνα στην Κωνσταντινούπολη.
Οι πληροφορίες που έχουµε για την καταγωγή της είναι συγκεχυµένες και αόριστες. Κάποιοι χρονικογράφοι της εποχής την αναφέρουν ως κόρη ευγενούς, ενώ µια άλλη, επικρατέστερη άποψη τη θέλει να κατάγεται από τη Λακωνία.
Μάλιστα, φέρεται ο πατέρας της να ήταν ένας Κρατερός, που διατηρούσε πανδοχείο-ταβέρνα στην Κωνσταντινούπολη.

Τα μαζεύει και φεύγει ο Τζορτζ Σόρος από την Ουγγαρία - Οριστικό λουκέτο στο ίδρυμά του

Ο Βίκτορ Ορμπάν κατάφερε να πετάξει το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος έξω από την Ουγγαρία.
Το ίδρυμα Open Society (OSF) του Τζορτζ Σόρος, που χρηματοδοτεί πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ουγγαρία και σε όλον τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα το επικείμενο κλείσιμο του γραφείου του στη Βουδαπέστη, λόγω της εχθρότητας που αντιμετωπίζει εδώ και πάνω από έναν χρόνο.
Οι δραστηριότητες του OSF θα μεταφερθούν από τη Βουδαπέστη στο Βερολίνο.
«Πηγαίνουν ακόμη ορισμένοι συνάδελφοι στο γραφείο, αλλά θα τα κλείσουμε όλα οριστικά στις 31 Αυγούστου», είπε ο Ντάνιελ Μακόνεν, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Το γραφείο του Βερολίνου θα ασχολείται με την Ουγγαρία», διευκρίνισε.

Εφιάλτης ραδιενέργειας στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης – Συναγερμός από την υπερθέρμανση εμπορευματοκιβωτίου με ισότοπο

Η λειτουργία ενός τερματικού σταθμού του αεροδρομίου της Βουδαπέστης ανεστάλη για μερικές ώρες το βράδυ της Τετάρτης διότι υπερθερμάνθηκε ένα εμπορευματοκιβώτιο με το οποίο μεταφερόταν ένα ισότοπο, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών της Ουγγαρίας.
«Δεν εκλύθηκε στο περιβάλλον υλικό βλαβερό για την (ανθρώπινη) υγεία», διαβεβαίωσε πάντως ο Μάρτον Χάιντου το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, διευκρινίζοντας ότι ο Τερματικός σταθμός 2B έκλεισε για να διευκολυνθεί η διενέργεια ταχείας έρευνας για το περιστατικό.
«Οι επιβάτες είναι απόλυτα ασφαλείς», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Λάχανο και μπρόκολο «ασπίδα» κατά του καρκίνου του εντέρου

Aποτελούν ασπίδα ενάντια στον καρκίνο του εντέρου.Σύμφωνα με νέα μελέτη  τρώγοντας τα δύο λαχανικά παράγονται χημικές ουσίες που επιδρούν θετικά στα βλαστικά κύτταρα και προστατεύουν την εσωτερική επιφάνειά τους.
Αντικαρκινικές ιδιότητες έχει η κατανάλωση λάχανων και μπρόκολων, τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Φράνσις Κρικ του Λονδίνου, με επικεφαλής τη δρα Γκίτα Στόκινγκερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «Immunity”, σύμφωνα με το BBC, ανακάλυψαν -μέσα από πειράματα σε ζώα και σε ιστούς μίνι-εντέρου στο εργαστήριο- ότι αντικαρκινικές ουσίες παράγονται κατά την πέψη αυτών των λαχανικών.

Γιγαντιαίος εξωπλανήτης-κόλαση: Θερμοκρασία 4.300 βαθμοί Κελσίου και εξαερωμένος σίδηρος στην ατμόσφαιρα!

Ευρωπαίοι επιστήμονες βρήκαν ότι ένας γιγάντιος εξωπλανήτης είναι τόσο καυτός – η θερμοκρασία του φθάνει τους 4.300 βαθμούς Κελσίου – ώστε στην ατμόσφαιρά του είναι δυνατό να ανιχνευθούν εξαερωμένα μέταλλα, σίδηρος και τιτάνιο. Για πρώτη φορά ανιχνεύονται τέτοια βαριά μέταλλα σε πλανήτη πέρα από το ηλιακό μας σύστημα.
Πρόκειται για τον KELT-9b, έναν αέριο γίγαντα στον αστερισμό του Κύκνου, σε απόσταση περίπου 650 ετών φωτός από τη Γη, ο οποίος είχε ανακαλυφθεί από αμερικανούς αστρονόμους το 2017, αλλά τώρα μελετήθηκε καλύτερα. Αποτελείται κυρίως από υδρογόνο και πιθανώς διαθέτει ένα μικρό

Υστερία στην Τουρκία: Το Ισραήλ δέχτηκε να αναλάβει το τουρκικό κατασκευαστικό έργο των F-35 -«Ενα τμήμα θα μπορούσε να κατασκευαστεί και στην Ελλάδα”

Υστερία επικρατεί στην Τουρκία από χτες με κυριολεκτικό καταιγισμό δημοσιευμάτων για το μέλλον των τουρκικών F-35. Τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως υπάρχει εμπλοκή του Ισραήλ που ζητά να αναλάβει τον κατασκευαστικό ρόλο που είχαν οι τουρκικές εταιρείες και να αποβληθεί η Αγκυρα οριστικά από το πρόγραμμα.
«Το Ισραήλ δέχτηκε, είναι έτοιμες 3 ισραηλινές αμυντικές εταιρείες” λένε οι Τούρκοι
Ουσιαστικά ΗΠΑ-Ισραήλ ετοιμάζονται να πετάξουν εκτός δυτικών δομών ασφαλείας την Τουρκία με ότι αυτό συνεπάγεται για Ελλάδα-Κύπρο…
«Ενα τμήμα θα μπορούσε να κατασκευαστεί και στην Ελλάδα” λένε ισραηλινές πηγές δείχνοντας την ΕΑΒ.

Δεύτερο ένοπλο περιστατικό: Τουρκικοί πυροβολισμοί κατά Ελλήνων δυτικά της Σαμοθράκης

Ένα νέο ένοπλο επεισόδιο στο Αιγαίο μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ, o Πρόεδρος των γρι- γρι Καβάλας Γιάννης Μανιός. Το δεύτερο ένοπλο περιστατικό δείχνει τουρκικό σχέδιο κλιμάκωσης και επιδίωξης τετελεσμένου με επάνδρωση μηχανότρατων με μέλη της ΜΙΤ και SAS/SAT.
Το νέο ένοπλο περιστατικό προηγήθηκε του περιστατικού με τους πυροβολισμούς στα ανοιχτά της Λέρου, αλλά η Κυβέρνηση το απεκρυε. Ισως τα απανωτά περιστατικά ήταν και ο λόγος αναστολής των ΜΟΕ.
Ο κ. Μανιός ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είχαμε ένα περιστατικό που δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας δυτικά της Σαμοθράκης προς τη Λήμνο, δύο μέρες πριν από το περιστατικό της Λέρου όπου μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά, έπεσαν και πυροβολισμοί.
«Πυροβόλησαν συνάδελφο μου οι Τούρκοι. Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο και το Κέντρο επιχειρήσεων αλλά μέχρι εκεί”.