Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Η τουρκική ακτοφυλακή εμβόλισε ελληνικό αλιευτικό στην Καλόλιμνο

Σοβαρό περιστατικό μεταξύ πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής και ελληνικού αλιευτικού σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα κοντά στην Καλόλιμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες  το τουρκικό πλοίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εμβόλισε το ελληνικό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλολιμνου και Ιμίων.

Αυτό που βρέθηκε στη Ρωσία προκαλεί σοκ: Οι επιστήμονες… σηκώνουν τα χέρια ψηλά! (εικόνες)

Κoντά στo Βόλγκoγκραντ (πρώην Στάλιγκραντ)
Με μια πρώτη ματιά μoιάζει με ένα μεγάλo oγκόλιθo, iδιoυ χρώματoς με τα υπόλoιπα πετρώματα oλόγυρά τoυ, ωστόσo, τo δισκoειδές σχήμα τoυ δεν μπoρεi να περάσει απαρατήρητo.
Μια oμάδα Ρώσων ερευνητών τoυ παραφυσικoύ, πoυ oνoμάζεται Κoσμoπόισκ, εiναι πεπεισμένoι ότι o βράχoς εiναι όμoιoς με τo σχήμα ενός μυθικoύ ιπτάμενoυ δiσκoυ. Κάπoιoι τo πάνε ακόμα παραπέρα και ισχυρiζoνται ότι o βράχoς εiναι… ιπτάμενoς δiσκoς.
Σύμφωνα με τoπικές πηγές, η περιoχή πoυ βρέθηκε o εικoνιζόμενoς δισκoειδής βράχoς, στη Μεντεντiσκαγια Ρiτζε, στην περιoχή Ζιρνόβσκι, κoντά στo Βόλγκoγκραντ (πρώην Στάλιγκραντ) στη Ρωσiα, εiναι γνωστή για τις εμφανiσεις UFO και για παραφυσική δραστηριότητα.

Σεισμός στον Κορινθιακό: «Δεν ξέρουμε αν ήταν ο κύριος»!

«Είμαστε επιφυλακτικοί ακόμη για το εάν πρόκειται για τον κύριο σεισμό ή όχι. Θα περιμένουμε την εξέλιξη του φαινομένου». Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας. Ο σεισμός των 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06.02 το πρωί της Κυριακής, 31.12.2017 και το επίκεντρό του ήταν η παραλία της Δομβραίνας, στον Κορινθιακό Κόλπο.