Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Διάσημος Φαραώ Τουταγχαμών ΕΙΝΑΙ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΘΩΤΙΣ

                                                   
    Του Γιώργου Λεκάκη
Ο Τουταγχαμών είχε ταφεί σε έναν ασυνήθιστα μικρό τάφο (KV62). Το 1915, ο George Herbert, ο 5ος Κόμης του Carnarvon, «οικονομικός υποστηρικτής» (διάβαζε τυχοδιώκτης-αρχαιοκάπηλος!!!) της αναζήτησης και ανασκαφής του τάφου του Τουταγχαμών στην Κοιλάδα των Βασιλέων της Αιγύπτου, χρησιμοποίησε τον Άγγλο αρχαιολόγο Howard Carter για να τον βρει. Μετά από έρευνα, ο Carter ανακάλυψε τον τάφο τον Νοέμβριο του 1922…
Η παρακάτω είναι μια θεαματική έγχρωμη εικόνα (φωτογραφία) από την εποχή του ανοίγματος του «τάφου του Τουταγχαμών», το 1922-1925!..

Τα Γιγαντιαία Πέτρινα Γρανάζια κοντά Στις Πυραμίδες Κρύβουν ένα Μεγαλιθικό ΥπερΜηχανισμό

Βρίσκεται λίγο πιο πέρα από την Μεγάλη Πυραμίδα στο οροπέδιο της Γκίζας. Μόλις είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο, τα ερείπια ενός άλλου αρχαίου θησαυρού της Αιγύπτου κείτονται. Το Abu Gorab.
Από τους σύγχρονους αρχαιολόγους αναφέρεται ως ηλιακός ναός. Ο αρχαίος αυτός τόπος είναι γνωστός ως τόπος λατρείας του θεού Ρα και αποτελεί μέρος του πυραμιδικού συγκροτήματος στο Abu Sir. Ο ναός στο Abu Gorab υποτίθεται ότι κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της πέμπτης δυναστείας του Παλαιού Βασιλείου ή αλλιώς κάπου γύρω στο 2400 π.Χ. Λέγεται ότι προοριζόταν να αναπαριστά τελετουργικά την ισχυρή δύναμη του θεού του Ήλιου Ρα, σύμφωνα με τη θρησκευτική αντίληψη των ιερέων της Ηλιουπόλεως.

Εντόπισαν Δομές που Οδηγούν σε Υπόγεια Βάση στην Ανταρκτική

Το κανάλι Conspiracy Depot του Youtube, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε παράξενες αλλά σχεδόν πανομοιότυπες δομές στοιχισμένες σε σειρά και υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια μυστηριώδη βάση στην Ανταρκτική, καθώς η πλησιέστερη γνωστή βάση βρίσκεται 200 ​​μίλια μακριά και ανήκει στη Νορβηγία.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε πως, ο εντοπισμός αυτός έχει γίνει μέσω του Google Earth, το οποίο έχει ήδη μαυρίσει ένα μεγάλο αντικείμενο που ακτινοβολεί κάτι σαν μια μπλε λάμψη. Άρα, λογικά, για να το κάνει, κάτι υπάρχει εκεί. Τι μας κρύβει, λοιπόν, το Google Earth που δεν θέλει να ξέρουμε;

Τι Συνέβη στην «Επαφή» δύο Πιλότων με UFO που Κατέστρεψε το Πεντάγωνο

Οτιδήποτε συνέβη το ξημέρωμα της 24ης Ιουλίου 1948, στις 02:45, στον ουρανό πάνω από τη νοτιοδυτική Αλαμπάμα δεν σόκαρε απλώς τους αυτόπτες μάρτυρές του. Οδήγησε επίσης την αμερικανική κυβέρνηση να ασχοληθεί με μια άκρως απόρρητη μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας τελικά καταστράφηκαν.
Ο ουρανός ήταν σχεδόν καθαρός και το φεγγάρι ήταν φωτεινό τις νυχτερινές εκείνες ώρες που ο κυβερνήτης Clarence S. Chiles και ο συγκυβερνήτης John B. Whitted πετούσαν το αεροσκάφος στα 5.000 πόδια, σε μια πτήση από το Χιούστον με προορισμό την Ατλάντα. Το αεροσκάφος μετέφερε 20 επιβάτες, οι 19 από τους οποίους είχαν αποκοιμηθεί εκείνη την ώρα. Ήταν μια πτήση ρουτίνας, μία από τις πολλές στον ουρανό εκείνες τις ώρες.

Αριστοτέλης: Αυτά Είναι τα 12 Χαρακτηριστικά του Υπερανθρώπου

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός “ιδανικού ανθρώπου” ή Υπεράνθρωπου κατά τον Αριστοτέλη;
“Όμως ο ιδανικός άνθρωπος κατά τον Αριστοτέλη -ο  μεγαλόψυχος δεν είναι ένας απλός μεταφυσικός φιλόσοφος.
Δεν εκθέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο για ασήμαντους λόγους… αφού ελάχιστα είναι τα πράγματα που θεωρεί πολύτιμα. Όμως θα διακιν­δυνεύσει για έναν σημαντικό σκοπό, και θα είναι έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του, αφού πιστεύει ότι δεν αξίζει τον κόπο να προστατεύει κανείς τη ζωή του με οποιοδήποτε τίμημα.
Του αρέσει να ευεργετεί, αλλά ντρέπεται να τον ευεργετούν, γιατί το πρώτο είναι ένδειξη ανωτερότητας και το δεύτερο κατωτερότητας…
Δεν ανταγωνίζεται τους άλλους για τα κοινά αντικείμενα της φιλοδοξίας, ούτε πηγαίνει εκεί όπου άλλοι κατέχουν την πρώτη θέση…Πρέπει να εκδηλώνει ανοιχτά και την αγάπη και το μίσος, αφού η απόκρυψη δείχνει δειλία…

Ο Μυστηριώδης Κυβος Wolfsegg που Ήρθε από Αλλού Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ

Ο Μυστηριώδης Κύβος Wolfsegg που Ήρθε από Αλλού Ηλικίας 2.000.000 ΕΤΩΝ!!!!
“Ο Σιδηρός Wolfsegg ( Γούλφσιγκ ), γνωστός και ως The Cube Salzburg ( Δε κιούμπ οφ Σάλζμπουρκ ), είναι μια μικρή κυβοειδής μάζα σιδήρου που βρέθηκε θαμμένος στον Τριτογενή λιγνίτη στο Wolfseff (Γούλφσεφ ) και Hausruck ( Χάουσρακ ) της Αυστρίας το 1885!!!! Ζυγίζει 785 γραμμάρια και μετρά 67 x 67 x 47 χιλιοστά!!!!
Τέσσερις από τις πλευρές του είναι κατά προσέγγιση επίπεδες, ενώ οι δύο υπόλοιπες πλευρές ( αντίθετες μεταξύ τους ) είναι κυρτές!!!! Μια αρκετά βαθιά αυλάκια κόβεται σε όλο το μήκος του αντικειμένου, στο μέσο του ύψους του!!!!

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πως οι Εφοριακοί της Αρχαιότητας Εισέπρατταν από ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!

Σε μιαν άλλη εποχή, το 93 – 97 π.Χ., οι τράπεζες, αν χρωστούσες, δεν ανέθεταν σε ενοχλητικές εταιρείες να υπενθυμίζουν ξανά και ξανά την οφειλή. Είχαν πιο άμεσες και αποτελεσματικές μεθόδους.
Ένα τετράδραχμο από τη Μακεδονία που παρουσιάζεται στην έκθεση «Χρήμα. Σύμβολα απτά στην αρχαία Ελλάδα» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, απεικονίζει τα εξαρτήματα του ταμία της πόλης που εισέπραττε φόρους και τους έβαζε στη δημόσια τράπεζα: Ένα κάθισμα για να κάθεται, ένα χρηματοκιβώτιο για την είσπραξη – και ένα ρόπαλο για όσους αρνούνταν να πληρώσουν! Ο καθηγητής Nίκος Σταμπολίδης, διευθυντής του ΜΚΤ και η δρ Δήμητρα Τσαγκάρη, επιμελήτρια Νομισματικής Συλλογής Alpha Bank, δύο από τους τρεις επιμελητές (ο αρχαιολόγος του Μουσείου Γιώργος Τασούλας έτρεχε για τις τελευταίες λεπτομέρειες), μας ξεναγούν στον αρχαίο κόσμο της χρήματος.

Η Ατλαντίδα και η Νήσος Αζτλάν των Αζτέκων

Η χαμένη Ατλαντίδα αποτελεί έναν από τους πλέον αμφιλεγόμενους μύθους από την αρχαιότητα. Ο μύθος αυτός έχει διεγείρει τη φαντασία και το ενδιαφέρον πάρα πολλών ερευνητών, οι οποίοι προσπαθούν με ιστορικά δεδομένα να αποδείξουν ή να αποκλείσουν την ύπαρξη αυτής της χαμένης ηπείρου.
Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς διατυπώνουν την άποψη ότι η καταστροφή του μινωικού πολιτισμού και η έκρηξη του ηφαιστείου της αρχαίας Θήρας σχετίζονται με την ύπαρξη της ηπείρου αυτής, σε κάποια ιστορική περίοδο.
Ο Μύθος της Ατλαντίδος έγινε γνωστός από τον Πλάτωνα, ο οποίος στα βιβλία του «Τίμαιος» και «Κριτίας» (350 π.Χ), περιγράφει υπό μορφή διαλόγου, πολλά στοιχεία για τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής, τα τεχνικά επιτεύγματα, και την οργάνωση της πολιτείας των Ατλάντων.

Οι Αρχαίοι Έλληνες ΓΝΩΡΙΖΑΝ την ΑΛΓΕΒΡΑ πολύ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ !!!

Αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε ως σήμερα, η Άλγεβρα δεν είναι επινόηση των Αράβων. Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι παλαιότερα οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εφεύρει «αλγεβρικούς» τρόπους επίλυσης πρακτικών προβλημάτων.

Η Άλγεβρα των αρχαίων Ελλήνων

Μέσα σε αυτά τα δύο έγγραφα κρύβεται μια σημαντική για τα ελληνικά Μαθηματικά ανακάλυψη. Χρειάζεται βέβαια αρκετή εξάσκηση και υπομονή για να βρεις δεξιά την παραπομπή στο σχόλιο του Θέωνος (ένατη γραμμή από κάτω) και μετά να πας και γύρω από το κυρίως κείμενο του Πτολεμαίου να ανακαλύψεις, κάπου εκεί στη μέση, την αρχή του σχολίου

Απόρρητα έγγραφα Στέιτ Ντιπαρτμεντ: Τι παζάρευε ο Ερντογάν με τις ΗΠΑ για την Ελλάδα – Ύπνος βαθύς στην Κυβέρνηση

Το παζάρι αποτελεί παραδοσιακή τακτική, ταυτισμένη με τον Ταγίπ Ερντογάν και δεν ξεκίνησε μόνο με το επεισόδιο των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ούτε φυσικά με την ανταλλαγή που επιχείρησε της Τουρκάλας Ισλαμίστριας, η οποία είχε συλληφθεί στο Ισραήλ, με τον πάστορα Μπράνσον, που η αθέτηση αυτής της συμφωνίας οδήγησε και στη ρήξη των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.

Η τουρκική κυβέρνηση και ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν συστηματικά επιχείρησαν να παζαρέψουν, όπως αναδεικνύεται από απόρρητα έγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα, το οποίο έμπαινε σταθερά στην κορυφή της ατζέντας όχι μόνο των ελληνοτουρκικών σχέσεων αλλά και των σχέσεων της Τουρκίας με τις ΗΠΑ.