Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το διαστημικό σκάφος μυστήριο των ΗΠΑ επιστρέφει στη Γη



Πρόκειται για ένα διαστημόπλοιο μυστήριο. Άλλωστε το αμερικανικό Πεντάγωνο δεν δίνει καμία πληροφορία γι’ αυτό ή την αποστολή του.
Ένα διαστημόπλοιο UAV, το οποίο ένας Θεός γνωρίζει τι μεταφέρει και τι δυνατότητες έχει. Οι φήμες λένε ότι μεταφέρει συστήματα λέηζερ υψηλής ισχύος που μπορούν να καταστρέψουν εχθρικούς δορυφόρους ή και βαλλιστικά βλήματα

Πρόκειται για το X-37B το οποίο είναι ένα είδος μη επανδρωμένου διαστημικού λεωφορείου και το οποίο έχει τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιείται. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει στη Γη κάποια στιγμή μέχρι μέσα Ιουνίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και άλλους τεχνικούς παράγοντες.

Μυστηριώδης ριπή ακτινοβολίας έπληξε τη Γη τον 8ο αιώνα μ.Χ.


Τα δέντρα θυμούνται
Το μυστηριώδες συμβάν άφησε ίχνη στους δακτύλιους ανάπτυξης των δέντρων -εικόνα αρχείου
Το μυστηριώδες συμβάν άφησε ίχνη στους δακτύλιους ανάπτυξης των δέντρων -εικόνα αρχείου 
 Μια ριπή φορτισμένων σωματιδίων υψηλής ενέργειας έπληξε τη Γη κάποια στιγμή τη διετία 774-775 μ.Χ, αποκαλύπτει έρευνα στους δακτύλιους αιωνόβιων δέντρων. Όμως, οι πιθανές εξηγήσεις που εξέτασαν οι ερευνητές δείχνουν να καταρρίπτονται, αφήνοντας το μυστήριο αναπάντητο.

Η αποκάλυψη έρχεται από την ομάδα του Δρ Φούσα Μιγιάκε στο Πανεπιστήμιο της Ναγκόγια, η οποία εξέτασε τους κορμούς ιαπωνικών κέδρων και μέτρησε σε κάθε δακτύλιο ανάπτυξης τα επίπεδα του άνθρακα-14.

Το ραδιενεργό αυτό ισότοπο του άνθρακα, στο οποίο βασίζεται η πλέον διαδεδομένη τεχνική ραδιοχρονολόγησης, σχηματίζεται κατά το βομβαρδισμό της ατμόσφαιρας με κοσμικές ακτίνες -φορτισμένα σωματίδια που καταφθάνουν από το διάστημα με ακραίες ταχύτητες. Η σύγκρουση των σωματιδίων αυτών με άτομα της ατμόσφαιρας οδηγεί στην παραγωγή νετρονίων, τα οποία με τη σειρά τους διασπούν ένα ισότοπο του αζώτου, το άζωτο-14, και το μετατρέπουν σε άνθρακα-14.

O Τάσος Γιαννίτσης στη Βιρτζίνια για την Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg - Παρών και ο Χένρυ Κίσσινγκερ




 ImageΣύμφωνα με την επίσημη τελική λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γραμματεία της Λέσχης Bilderberg, οι Έλληνες που προσκλήθηκαν και παρακολουθούν τις εργασίες της συνόδου στο Σαντιγί της Βιρτζίνια (ΗΠΑ) είναι:

Τάσσος Γιαννίτσης πρώην υπουργός, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος διευθύνων σύμβουλος τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν και  Λουκάς Τσούκαλης πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ. Ο κ. Γιαννίτσης είναι εκλεκτός των κ.κ Σημίτη-Παπαδήμου και εκ των πρωτεργατών του κόμματος που ετοιμάζουν, οι εν λόγω κύριοι. Δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του πρώην υπ. Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.