Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ιδού τι μας Άφησαν οι Αρχαίοι Θεοί για να τους Θυμόμαστε!

Με κατεύθυνση προς τον Ειρηνικό, αν γυρίσουμε προσεκτικά την υδρόγειο, θα εντοπίσουμε σχετικά εύκολα διάσπαρτα κομμάτια ξηράς μέσα στην θάλασσα. Φτάσαμε στην πανέμορφη Πολυνησία.
Την αποτελούν περισσότερα από 1.000 πραγματικά ενδιαφέροντα νησιά καθώς, μερικά από τα πιο αινιγματικά ερείπια στη γη μπορούν να βρεθούν εκεί, σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα νησιά αυτής της τεράστιας αλυσίδας. Το πιο γνωστό στους περισσότερους από εμάς είναι το Rapa Nui ή αλλιώς Νησί του Πάσχα, με τα τεράστια αγάλματα Moai. Ένα απίστευτο και εξαιρετικά απομακρυσμένο μέρος. Εκεί, φαίνεται πως κάποτε φιλοξενήθηκαν μερικές από τις πιο ανθεκτικές και, ίσως, πιο ευτυχισμένες ψυχές στη γη! Όμως, αυτό είναι άλλο θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει σε επόμενο άρθρο μας.

Άνθρωπος και Άστρα Νετρονίων Έχουν ΚΟΙΝΗ ΔΟΜΗ. Μία Εκπληκτική Ανακάλυψη

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα από τα πιο… εξωτικά ουράνια σώματα στο σύμπαν, με τα δομικά συστατικά ανθρώπινου οργανισμού; Οι επιστήμονες, σε μια ιδιαίτερη έρευνα, βρήκαν μια ενδιαφέρουσα ομοιότητα μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων και των αστέρων νετρονίων.
Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως τα ανθρώπινα κύτταρα δεν μπορούν να συγκριθούν σε τίποτα με έναν αστέρα νετρονίων, αφού τα δύο αντικείμενα είναι εντελώς ανόμοια. Ωστόσο, με έναν πολύ περίεργο τρόπο, που αφήνει ανοιχτό κάθε σενάριο ακραίας επιστημονικής φαντασίας, αποδείχτηκε πως αυτά τα δύο έχουν… κοινή δομή!

Αυτά που Είδε με τα Μάτια του ο Τζορτζ Αντάμσκι

Ο Τζορτζ Αντάμσκι από τη Νέα Υόρκη διακήρυττε παντού ότι είχε συναντήσει εξωγήινο, ο οποίος είχε έρθει στη Γη από την Αφροδίτη με τον ιπτάμενο δίσκο του. Μάλιστα, αφηγήθηκε την απίστευτη ιστορία του σε ένα βιβλίο με τον τίτλο: “Ιπτάμενοι δίσκοι προσγειώθηκαν”.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον εξωγήινο στην έρημο της Καλιφόρνια, στις 20 Νοεμβρίου 1952, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Βρέθηκε «κρανίο εξωγήινου» σε σπηλιά στο νότιο Περού;

Ένα «κρανίο εξωγήινου» βρέθηκε σε μια σπηλιά στο νότιο Περού και έχει προβληματίσει τους ερευνητές, αναφέρει ο Brien Foerster σε μία συνεύτεξη που έδωσε στην περουβιανή τηλεόραση.
Αν και είναι εύκολο να το απορρίψει κανείς ως ψεύτικο, φαίνεται να αποτελείται από οστά, με ένα παχύ σκληρό στρώμα γκρι χρώματος δέρματος.
Το περίεργο κρανίο εντοπίστηκε σε μια σπηλιά στο νότιο Περού, μαζί με άλλα συναφή αντικείμενα … «
Φαίνεται να είναι μήκους περίπου 13 εκατοστών, και στην αριστερή πλευρά του μπορείτε να δείτε το εκτεθειμένο οστό, όπου το υλικό του δέρματος έχει απολεπιστεί. Επίσης, οι υποδοχές των ματιών, είναι εξαιρετικά ρηχές.

Φονικά συναπαντήματα με… εξωγήινους


Ας το ξεκαθαρίσουμε εξαρχής: οριστική απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής δεν έχει δοθεί ποτέ, ούτε υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι ιπτάμενοι δίσκοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι στον γήινο ουρανό.
Με αυτά υπόψη, δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν δει με τα μάτια τους απόκοσμα όντα από άλλους πλανήτες, με τις χιλιάδες ιστορικές και λιγότερο ιστορικές αναφορές να είναι εδώ ενδεικτικές.
Την ίδια στιγμή, επίσης εκατοντάδες έχουν δηλώσει δημόσια ότι ήρθαν κατά πρόσωπο με εξωγήινα όντα ή, ακόμα χειρότερα, ότι υφαρπάχτηκαν από αυτά, ζώντας σκοτεινές και ανατριχιαστικές στιγμές.
Πλάι σε όλη αυτή τη φιλολογία και την τεράστια πραγματικά συζήτηση, υπάρχουν και μια σειρά ακόμα πιο περίεργων υποθέσεων με ανθρώπους που εξαφανίστηκαν ή βρέθηκαν δολοφονημένοι και το όλο περιστατικό συνδέθηκε με εξωγήινη εμφάνιση.
Ανατριχιαστικό πραγματικά…

Το ιπτάμενο «ηλεκτρικό τέρας» του 1893

Στις 3 Ιουλίου 1893 στο Pacific Northwest των Ηνωμένων Πολιτειών, και πολύ πριν μιλήσουμε για κυβερνητικές συγκαλύψεις, φάρσες ή ακόμα και ιπτάμενες μηχανές, η εφημερίδα Tacoma παρουσίασε το παρακάτω άρθρο.
Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, αρκετοί αλιείς ξύπνησαν στη μέση της νύχτας από την παρουσία ενός παράξενου σκάφος που περιγράφεται ως «ηλεκτρικό τέρας

Χέρμαν Όμπερτ: Ο πατέρας των πυραύλων και της Αστροναυτικής ισχυρίζεται ότι τα UFO είναι πραγματικά

Σύμφωνα με τον Γερμανό καθηγητή Χέρμαν Όμπερτ* (Hermann Oberth), που θεωρείται ως ένας από τους ιδρυτές των πυραύλων και Αστροναυτικής* … Τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά με κυβερνήτες έξυπνους παρατηρητές από το σύμπαν και κινούνται με τη βοήθεια τεχνητού πεδίου βαρύτητας …
Παράγουν υψηλής τάσης ηλεκτρικά φορτία, ώστε να ωθούν τον αέρα έξω από το δρόμο τους, και ισχυρά μαγνητικά πεδία για να επηρεάσουν το ιονισμένο αέρα σε υψηλότερα υψόμετρα.
Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αυτά που εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν σε όλο τον κόσμο και είναι πεπεισμένοι ότι γίνονται επισκέψεις από όντα εκτός Γης. Αυτά τα όντα επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και προέρχονται από έναν άλλο κόσμο, σε κάποιο διαφορετικό σημείο του σύμπαντος.
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Hermann Oberth, ένας από τους ιδρυτές των πυραύλων και της Αστροναυτικής συμφωνεί και είναι απόλυτα πεπεισμένος για την ύπαρξή τους.
Μιλώντας για το φαινόμενο των UFO και της εξωγήινης ζωής, είπε:

Nick Pope: Η Βρετανία είναι οπλισμένη και έτοιμη για πόλεμο με εξωγήινους

Nick Pope: Η Βρετανία είναι οπλισμένη και έτοιμη για πόλεμο με εξωγήινους
Η Βρετανία διαθέτει προηγμένη τεχνολογία για την καταπολέμηση εξωγήινων μας λέει, πρώην στέλεχος της MOD
Σε μια συνέντευξη του στο MSN,ο Nick Pope, ο οποίος εργάστηκε για το Υπουργείο Άμυνας 21 χρόνια, δήλωσε ότι ενώ η Βρετανία δεν έχει ένα σχέδιο πολέμου, είχε σίγουρα αρκετά εξελιγμένα όπλα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Καναδάς: Αεροπλάνο αποφεύγει σύγκρουση με UFO πάνω από τη λίμνη Οντάριο

Ένα αεροπλάνο της Porter Airlines με 54 επιβάτες και ενώ πετούσε 3.000 μέτρα πάνω από τη λίμνη Οντάριο, τη μικρότερη από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες της Βόρειας Αμερικής, ήρθε αντιμέτωπο με ένα άγνωστο αντικείμενο.
Προκειμένου να αποφευχθεί μια σύγκρουση στον αέρα με το UFO, οι πιλότοι έπρεπε να εκτελέσουν ελιγμούς αποφυγής. «Οι πιλότοι παρατήρησαν το αντικείμενο από απόσταση.
Καθώς πλησίασαν είδαν ότι δεν κινούνταν και βρίσκονταν στην πορεία της πτήσης τους, «είπε ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας. «Στην αρχή, αν κρίνουμε από το σχήμα, νομίζαμε ότι ήταν ένα μπαλόνι, ή θα μπορούσε να είναι ένα drone»

«ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ»:TO YΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ν. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!.

ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη γνώση και την πληροφόρηση και λιγότερη στο αίσθημα και το βίωμα. Ό,τι έμαθαν ή δεν έμαθαν έχει γι` αυτούς μεγαλύτερη αξία από τη σκέψη. Κουλτουριάρηδες βρίσκονται σ` όλες τις εποχές. Στην αρχαία Ελλάδα τούς κοροϊδεύει πολύ άσχημα ο Αριστοφάνης επειδή χρησιμοποιούσαν πάντα καινούριες και παράξενες λέξεις για να ξιπάσουν τον κόσμο. Και οι σοφιστές ήταν ένα είδος κουλτουριάρηδων της εποχής τους, γιατί έδωσαν πολλή σημασία στη γνώση και όχι στη σωστή κρίση.

Τι Κρύβουν οι Στοιχισμένες Πέτρες του Καρνάκ στη Γαλλία;

Στο χωριό Καρνάκ της Γαλλίας βρίσκεται η μεγαλύτερη προϊστορική συλλογή πετρών στον κόσμο. Δημιουργήθηκε από φυλές που έζησαν πριν από τους Κέλτες.
Οι πέτρες χρονολογούνται μεταξύ 3.300 π.Χ.- 4.500 π.Χ. Είναι στοιχισμένες σε παράλληλες σειρές που φτάνουν σε μήκος το ένα χιλιόμετρο, ενώ υπάρχουν πέτρες που φτάνουν σε ύψος τα 12 μέτρα. Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν το 1860. Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι έχουν βρεθεί 10.000 πέτρες, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις ομάδες με διαφορετικές ονομασίες. Η Μενέκ, αποτελείται από έντεκα σειρές, η Κερμάριο από δέκα και η ομάδα Κέρλεσκαν, είναι η μικρότερη με 555 πέτρες.

Να τι Έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες για να έχουν Δύναμη και Διάρκεια στον Έρωτα

Στην αρχαία Ελλάδα η έννοια του γάμου και οι «συνήθειες» του ζευγαριού μέσα σε αυτόν ήταν τελείως διαφορετικές από τις σημερινές.
Σε κάποιες περιπτώσεις, ο ρόλος της γυναίκας ήταν πολύ δύσκολος και ο τρόπος που έπρεπε να έρθει κοντά με τον σύντροφο της ήταν επίπονος και βασανιστικός. Αντιθέτως, ο άντρας με τη βοήθεια της φύσης, ήταν σε θέση να ικανοποιήσει τη σύζυγο του έως και 12 φορές την ημέρα!