Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ REAL NEWS

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΗΛΙΘΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΛΟΓΩ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ REAL NEWS. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΦΟΒΑ....

"Ξεκλειδώνουν" 400.000 πάπυρους από την αρχαία Ελλάδα!


`Ξεκλειδώνουν` 400.000 πάπυρους  από την αρχαία Ελλάδα!
Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν .

H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε... "Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων" .
Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων .
Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος.

Γιγαντιαίος αστεροειδής πέρασε πάνω από τη Γη...

  Την νύχτα που μας πέρασε, πέρασε πολύ κοντά από πάνω από την Γη ο αστεροειδής "QG42" μεγέθους περίπου όσο ένα κτίριο 10 ορόφων.

Ο αστεροειδής πέρασε σε απόσταση 3 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη. Σύμφωνα με τα διαστημικά μέτρα η απόσταση αυτή δεν είναι μεγάλη, ωστόσο δεν είναι και επικίνδυνη για τη Γη.